Известие

Collapse
No announcement yet.

Ново Porsche с много позната задница

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
    вака ти в порше качвал/возил/карал ли си ?
    Не съм карал но съм се возил в 2 модела и определено не останах очарован от нито единия защото съм карал коли които струват в пъти по-малко и са в пъти по бързи
    Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
    Защо смяташ, че се нуждая от изучаването на литература?
    Тук не става дума за вкус, а за съвсем реални технически достижения.
    Когато статистиката и техническите показатели говорят, лаиците като теб трябва да мълчат.
    Трябва да се научиш да уважаваш и цениш положителните качества у своите конкуренти, врагове и противници.
    Ти си този който трябва да мълчи щото си на всяка манджа меродия и се правиш на компетентен по всички въпроси
    Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщение
    Porsche 911 е най-завършеният спортен автомобил и съвсем не е въпрос на вкус.
    Това не е манджа, а машина.

Хората са го утвърдили като постулат от години.
    Порше се кара лесно, перфектно за града, перфектно да идеш на уикенд , перфектно за пистови резултати, надеждна техника, перфектно да демонстрираш социален статус ако щеш.

Курник викаш...

Панамерата и това по-горе са грозили, и това никой не го отрича хехе.
    Точно въпрос на вкус си е да ти кажа . Всеки човек търси в един автомобил различни качества именно за това е въпрос на вкус . Естествено , че Порше ще има и добри модели не случайно е толкова известна марка . Но за същите пари, които струва 1 порше можеш да си вземеш нещо с по добри технически характеристики
    sigpic
    33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
    Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщение
      Не съм карал но съм се возил в 2 модела и определено не останах очарован от нито единия защото съм карал коли които струват в пъти по-малко и са в пъти по бързи

Ти си този който трябва да мълчи щото си на всяка манджа меродия и се правиш на компетентен по всички въпроси

Точно въпрос на вкус си е да ти кажа . Всеки човек търси в един автомобил различни качества именно за това е въпрос на вкус . Естествено , че Порше ще има и добри модели не случайно е толкова известна марка . Но за същите пари, които струва 1 порше можеш да си вземеш нещо с по добри технически характеристики
      Да, но всеки втори иска да си купи порше, при това не защото е красиво, а защото има съдържание.
      Пък ти продължавай да си падаш по красиви кухини
      Всяка манджа има меродия, всяка меродия става за няколко манджи, няколко манджи стават с една меродия.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
        Да, но всеки втори иска да си купи порше, при това не защото е красиво, а защото има съдържание.
        Пък ти продължавай да си падаш по красиви кухини
        Всяка манджа има меродия, всяка меродия става за няколко манджи, няколко манджи стават с една меродия.
        От меродия нито мускули нито мозък
        всеки 2-ри иска да си купи и голф и много други аз бих предпочел това а пък ти си карай поршето
        Attached Files
        sigpic
        33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)

Comment

Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщение
          Porsche 911 е най-завършеният спортен автомобил и съвсем не е въпрос на вкус.
          Това не е манджа, а машина.

Хората са го утвърдили като постулат от години.
          Порше се кара лесно, перфектно за града, перфектно да идеш на уикенд , перфектно за пистови резултати, надеждна техника, перфектно да демонстрираш социален статус ако щеш.

Курник викаш...

Панамерата и това по-горе са грозили, и това никой не го отрича хехе.
          мисля,че това е небезизвестния наистина завършен артомобил на всички времена, и не само според мен! поршетата са с еднообразен дизайн и нищо ново което не сме виждали до сега,докато конкоренцията вади нови модели, порше просто ги освежава да не остане назад с дизайна, щото няма нищо кво друго да измисли !
          Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

някой спомена добри технически характеристики ... UP
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщение
              някой спомена добри технически характеристики ... UP
              Добрите технически характеристики нямат нищо общо с това как върви една кола. Вервайте ми. Щото всичките тия, дето се споменават тук, съм ги карал, специално GT-R-а и 911 Турбо на Ещорил.

Та според техническите характеристики една кола може да е дасиебем@@катадругарко, но да е пълно дърво на пътя. Мдааа...

А и легендите за вървежа на GT-R-а са силно преувеличени. Наскоро се сборих с такъв Нисан с ей твачка:

и резултата съвсем не беше такъв, какъвто можеше да се очаква предвид техническите характеристики...
              Last edited by pinko; d.m.y г., 17:37.
              Volvo XC90 D5 '06
              Alfa Romeo Spider 2.0 '90
              Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
              ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
              ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

аре бе, искаш да кажеш че си го дръпнал ли ?
                Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

Прав си ... техническите характеристики ги споменах нарочно ... заради накои определени лузъри ... опааа така де правописна грешка ... юзъри
                  sigpic

Comment

Гъбки,гъбки,гъбки...........

Буха ха ха,сравняваме Порше с Алфа ли?Че то и Ферари повече бучи,отколкото върви (возил съм се) ама досега не съм чул някой след Ферари,да си купи 146 2.0 свинспарк

Опааа,така де...ми нали тъй?

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

Малко оффтопик ...
                      Като заговорихте за Порше и курници се сетих за това порше: http://photocarsonline.com/blog/2007...ugh-windsheild

AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
                      AR 155 2.0 16v SUPER
                      Toyota Corolla 2014 S Premium
                      Moskvich 2140

Comment

R.I.P пиленце
                        Първоначално публикувано от Tonimir Покажи съобщение
                        Малко оффтопик ...
                        Като заговорихте за Порше и курници се сетих за това порше: http://photocarsonline.com/blog/2007...ugh-windsheild
                        Случвало се е да ударя някоя друга фтичка ама такова нещо не пожелавам на никой
                        sigpic

Comment

Че то единствено 8С може да вдигне такава скорост,за такъв резултат.И то благодарение на мотора от Ферари.

Comment

Мотора от Мазерати по-точно ...

Ма както и да е.
                            И за мен Порше са скучна марка.
                            Да, пресъздават някакъв социален престиж.
                            Да, може и да са лесни за каране.
                            Ама всичките са еднакви дагие...

Виж, GTR-а на Нисан е култова кола, но не точно последния модел, за който всички казват, че се кара все едно е компютърна игра ... Но всъщност не се ли отнася това за всички нови модели ???

Изпуснахме някакси директното управление, кефа (или насирането) от липса на тракшън контрол в завоя, дразни ни бруталната намеса във всяко наше действие от вездесъщите компютри ...
                            А къде всъщност остава истинския, чистия кеф от карането на освирепелия звяр - когато всяко действие и реакция са си само наши, и не се ограничават от някое чиче с дебели очилца, забъркало кашата със софтуерните ограничения ...
                            Джеръми Кларксън не случайно избра легендарното Ферари F40 пред новото захаросано Enzo ... Не мога да цитирам точно, но думите му бяха нещо от рода на това :
                            "Вярно е, че няма да стигна толкова бързо до целта ми. Няма и да ми е толкова комфортно. Но усещането за пълен контрол над свирепата сила в тази кола е това, което бих избрал пред новата лъскава играчка ..."
                            А аз май се отплеснах малко
                            155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                            Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
                              Мотора от Мазерати по-точно ...

Ма както и да е.
                              И за мен Порше са скучна марка.
                              Да, пресъздават някакъв социален престиж.
                              Да, може и да са лесни за каране.
                              Ама всичките са еднакви дагие...

Виж, GTR-а на Нисан е култова кола, но не точно последния модел, за който всички казват, че се кара все едно е компютърна игра ... Но всъщност не се ли отнася това за всички нови модели ???

Изпуснахме някакси директното управление, кефа (или насирането) от липса на тракшън контрол в завоя, дразни ни бруталната намеса във всяко наше действие от вездесъщите компютри ...
                              А къде всъщност остава истинския, чистия кеф от карането на освирепелия звяр - когато всяко действие и реакция са си само наши, и не се ограничават от някое чиче с дебели очилца, забъркало кашата със софтуерните ограничения ...
                              Джеръми Кларксън не случайно избра легендарното Ферари F40 пред новото захаросано Enzo ... Не мога да цитирам точно, но думите му бяха нещо от рода на това :
                              "Вярно е, че няма да стигна толкова бързо до целта ми. Няма и да ми е толкова комфортно. Но усещането за пълен контрол над свирепата сила в тази кола е това, което бих избрал пред новата лъскава играчка ..."
                              А аз май се отплеснах малко

Давай да се местим в темата за колите от 90-те и там да си въздишаме по безвъзвратно отминалите,анатемосани "канони" в автомобилостроенето.

M,да Мазерати беше мотора на 8с.Ферари беше в Ланча Тема с вдигащия се спойлер.

Comment

Каквото и да въздишаме много стоки, в това число и колите се купуват на принципа - "марката" и някакво поизтъркано клише.
                                Затова и един Нисан GTR, който е много по хубав от Поршето струва наполовина от цената на .
                                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                                Нагоре по стълбата, която води надолу
                                sigpic

Comment

Working...
                                X