Известие

Collapse
No announcement yet.

Паркирам и живея в центъра.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
    От много баскетбол явно ти е избегала математиката...
    Не играя често, един-два пъти седмично.
    Да се спортува е полезно.
    Ти само на педална лека атлетика ли го раздаваш, залоясва ти мисълта така.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

• Спорт без гориво не ми го хвали...
      www.facebook.com/workshox

Comment

Спорт без гориво не ми го хвали...
        Във всеки спорт има гориво, но аз засега не се нуждая от нищо.

К.М.

Comment

• При твойта възраст може би се нуждаеш от наколенките на д-р Ливайн...

Сусе скучно ми е, кажи нещо заядливо.

Comment

• Мани го свинчо, дай да вършиме работа, че по центъра си бало мамата....
            sigpic

Comment

При твойта възраст може би се нуждаеш от наколенките на д-р Ливайн...

Сусе скучно ми е, кажи нещо заядливо.
              Когато ти станеш на 33, което е сигурно, само да си жив и здрав, ще ти ги подаря.
              Чак към 37-38 ще започна да се нуждая от гориво и аксесоари, стига да сме живи и здрави.

Какво точно заядливо да ти кажа, поръчай си го.

---------- Post added at 10:21 ---------- Previous post was at 10:20 ----------

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
              Мани го свинчо, дай да вършиме работа, че по центъра си бало мамата....
              Идеалният център е разкошен, след година когато паркирането стане 3 лева на час, ще стане фантастичен.
              К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                Идеалният център е разкошен, след година когато паркирането стане 3 лева на час, ще стане фантастичен.
                За един час може да се свърши толкова работа, че тези 3лв. са направо смешна сума.
                Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                sigpic

Comment

• между другото от 15ти септември прилежащия към блока ни паркинг в Бургас става синя зона.... кеф и половина
                  sigpic
                  днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                    За един час може да се свърши толкова работа, че тези 3лв. са направо смешна сума.
                    За един час много работа? Ти в Германия ли живееш? За един час тамъм ще ти дойде реда на гишето и ще те върнат за кръщелното на майка ти, щото без него няма да станат работите.
                    Lexus IS200

Comment

• Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                      За един час много работа? Ти в Германия ли живееш? За един час тамъм ще ти дойде реда на гишето и ще те върнат за кръщелното на майка ти, щото без него няма да станат работите.
                      Зависи от работата - на мен например ми е достатъчно да паркирам за 1ч и шефовете ми на ми набият канчето за това време, но това си е част от работата - затова са ме извикали, след това си се прибирам в Плевен, след известно време пак така и така години наред.
                      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                        Пак ще се повторя.
                        Живея в центъра = имам средства, стандарта ми е много над средния за страната.
                        Живея в Банишора = изкарвам малко на средния.
                        Живея в Люлин = изкарвам колкото е средния доход за страната.
                        Разбира се, че горните правила ще имат безброй изключения, но това е логичния ход на събитията в БГ.
                        В кой център по точно живееш.....

---------- Post added at 11:08 ---------- Previous post was at 11:05 ----------

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                        Определено си неуморен

Целта бе да влизат по-малко коли в ИДЕАЛНИЯ център, както и да остават там.
                        Ако някой си направи елементарната сметка, като цяло общината ще загуби пари от тази своя стъпка.
                        Моля...!...не разбрах, кой ще изгуби пари?
                        И ако се досещаш цялата галимация защо се прави.....ще те черпя бира...
                        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Сусе понеже отдавна не си хвалил Столична община, която губи яко пари...как не си се сетил да изкоментираш това...току виж за толкова мили думи ти дали некое общинско жилище...
                          Attached Files

Comment

• Някой знае ли какви ще са следващите стъпки, след оповестяването на 13 - ти септември на становището на общината относно колективната жалба? Ако не се стигне до съгласие, би трябвало жалбата да влезне в съда.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

Сусе понеже отдавна не си хвалил Столична община, която губи яко пари...как не си се сетил да изкоментираш това...току виж за толкова мили думи ти дали некое общинско жилище...
                              Доколкото четох, парите са дарени от руска фондация за поддържане на паметниците в чужбина.Не че общината са ми любимци, ама това е. Отделно, че стойностни паметници трябва да се поддържат, като изключим от тая категория паметниците на Братската могила, Съветската армия и Петохуйника пред НДК

http://dnes.dir.bg/news/remont-pamet...-11931621?nt=9
                              Last edited by fred; d.m.y г., 19:24.
                              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                              Нагоре по стълбата, която води надолу
                              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                                Доколкото четох, парите са дарени от руска фондация за поддържане на паметниците в чужбина.Не че общината са ми любимци, ама това е. Отделно, че стойностни паметници трябва да се поддържат, като изключим от тая категория паметниците на Братската могила, Съветската армия и Петохуйника пред НДК

http://dnes.dir.bg/news/remont-pamet...-11931621?nt=9
                                Е па трака е...руснаците си пазят историята, дават пари и общината нищо общо!....
                                Но според мен всички паметници трябва да се подържат...всичко със своето време..... това е история.....независимо с какво е свързана....като бутнаха мавзолея...голям праз.....абсолютни глупости е да се руши....
                                По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                                https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Working...
                                X