Известие

Collapse
No announcement yet.

Iphone дилема

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Хайде адаш и тук да ти честитя . Много да те радва и да не ти създава ядове! Иначе кой смартфон не го зареждаш постоянно , ако ползваш интернет или играеш игри? Нормално е в началото да го зарежда по-често , постоянно ще иска да ровичка по нещо Лаптопите все едно не се зареждат и те Иначе според моите наблюдения над 4-ки , при ръчкане батерията си пада около 10-12% на час . Гледам при Токата е пак така. Ако се ползва само за разговори е икономичен , но все пак е субективно - едни водят 6-7 разговора на ден , други по 60-70
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
    Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
    Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• От сутринта имам 2 часа и 25 мин. Usage . Батерията е на 88 % .
      145 1.6 ТС '97 ех.
      145 1.9 JTD '00
      307 CC 2.0 '04

Comment

• Толкова е нормално - аз имам 2часа и 47мин, и съм на 90%
        sigpic

Comment

• Значи сме супер
          145 1.6 ТС '97 ех.
          145 1.9 JTD '00
          307 CC 2.0 '04

Comment

• оправиха ми телефона, ама точно като заминах за бургас, петъка ще ми го докара приятелката

така че доко - за 4 работни дни не е никак зле работата на М-тел

на мен батерията ми ако не го ръчкам много , с пусната mobile data по цял ден ми издържа около 2 денонощия

без mobile data и на power saving режим - рекорда е 4 дни и половина
            sigpic
            днес съм в почивка ---

Comment

• Екстра !
              145 1.6 ТС '97 ех.
              145 1.9 JTD '00
              307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от siniqtzmey Покажи съобщение
                Но после няма да ти трябва джейлбрейк
                В смисъл?
                156 2.0TS 155hp; Suzuki GSX-R600

Comment

• Първоначално публикувано от siniqtzmey Покажи съобщение
                  Но после няма да ти трябва джейлбрейк
                  Първоначално публикувано от danniel Покажи съобщение
                  В смисъл?
                  Hackulous is shutting down.

Comment

• Егати , след 1 седмица ползване нямам никакви питания
                    Всичко е супер . Като излезе ъпдейт по някое приложение , което съм изтеглил , в appstore ми го предлагат веднага безплатно . Тегля си ... пък ако сваля някой '' вирус '' ще ги съдя
                    Обмислям да му купя някакъв калъф в Събота , че ме е страх да го подмятам из колата .
                    А , сетих се , да питам по запознатите . В колата ми имам фабрично 7 инчова навигация с мултимедия , телефон , гласови команди и AUX . Входа за AUX са 3 букси тип камбанки и са в жабката . Изходите от телефона са 3,5 мм. стерео жак и пишката за зареждане . Ако искам да прехвърля аудио-видео сигнал от телефона към колата , с какъв кабел трябва да стане работата ? Предполагам с 3,5 мм. жак-а само аудиото ще мине ... Дали няма някакъв кабел , който е от едната страна като пишката за зарядно , от другата - камбанки ? Другия вариант е да ползвам кабела за зареждане , който завършва с USB и да си търся преходник USB / камбанки ...
                    145 1.6 ТС '97 ех.
                    145 1.9 JTD '00
                    307 CC 2.0 '04

Comment

• 3.5 мм ползваш - той е предвиден за аудио и не е дигитален, както този, който ползваш за връзка с компа и зареждане

няма ли блутут таз навигация?
                      sigpic
                      днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                        Обмислям да му купя някакъв калъф в Събота , че ме е страх да го подмятам из колата .
                        Аз на първо време си взех това
                        и защитно фолио за екрана
                        Иначе съм си харесала много хубаво калъфче,но ще почакам докато пристигне от щатите
                        Last edited by viki; d.m.y г., 10:10.
                        “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                        ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Стоянчо , нямам блутуут . Колата е 2004-та все пак . А този 3.5 не е ли само за аудио ?
                          Вики аз не искам калъф , ама страх лозе пази ))
                          145 1.6 ТС '97 ех.
                          145 1.9 JTD '00
                          307 CC 2.0 '04

Comment

• Задължително взимай калъф и протектор - телефон за 1000лв. не се подмята току-така.
                            sigpic

Comment

• Тока за 5 не съм ровил, но виж какво ползвам, съвместим с 3gs, 4 i 4s, предполагам търсиш такъв кабел, audio L/R, video, USB.
                              А ползването на калъф е лично предпочитание, аз лично слагах известно време защитно фолио, но бързо придобива нелицеприятен вид, поради това не ползвам протектори, радвам се на апарата в най-изящния му вид .
                              Тук има доста екстри, може да се поровиш. http://dice.bg/
                              Attached Files
                              Last edited by Доко; d.m.y г., 12:01.

Comment

• и аз не ползвам протектори и калъфи, имах протектор за 2-3 седмици ама го махнах... тея гуменяците дето слагат са ужасТни за мен
                                sigpic
                                днес съм в почивка ---

Comment

Working...
                                X