Известие

Collapse
No announcement yet.

Iphone дилема

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Супер са снимките, Тока.
    Пробвай и макрото да видиш колко готино се получава
    sigpic

Comment

• Не знам как се пуска Кире
      145 1.6 ТС '97 ех.
      145 1.9 JTD '00
      307 CC 2.0 '04

Comment

• Там където му казваш да прави панорамна снимка няма ли и други опции?
        Например да избереш режима на снимане:
        -Една поза
        -Панорама
        -Макро
        -Нощен режим
        -Скоростно снимане
        -Снимка в движение
        Някакви такива....
        sigpic

Comment

• Като цъкна на опции , ми излиза панорама , grid , hdr . Ще разровя за макро
          П.п.
          Хванах го натискам там където искам да фокусира , и го оправя само задните обекти бягат от фокуса - в случая фокусирам шишето
          Attached Files
          Last edited by tokata_pz_flex; d.m.y г., 10:36.
          145 1.6 ТС '97 ех.
          145 1.9 JTD '00
          307 CC 2.0 '04

Comment

• А бЪш
            sigpic

Comment

• Аз съм изкефен ...
              Наложи ми се да кача едни снимки от Iphone на лаптопа и инсталирах Icloud . Всичко точно ... качих си снимките . Вчера снимах други неща . Прибрах се вечерта изморен . Пуснах телефона да се зарежда и си легнах . Отварям сутринта лаптопа - новите снимки са се качили сами в папката Photo stream . Предполагам , че през wi-fi се е синхронизирал телефона , но не знам дали сам си го е пуснал , защото аз не съм го пускал . Няма повтарящи се снимки и видео , всичко е точно
              145 1.6 ТС '97 ех.
              145 1.9 JTD '00
              307 CC 2.0 '04

Comment

• Аз пък попаднах на този сайт,има много симпатични калъфчета и протектори
                цък
                “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Добре беееееееееее, къв е тоя Самсуняк на снимката зад шишето?
                  Тока, Тока, Тока, май точиш лиги по гадните здрънчовци

Живи и здрави, Доко.... мускетарче мое
                  Ше i-пад-на от смех

sigpic

Comment

• Аз съм с този ( http://multimedia.kolko.bg/image/400...jpg?1296087121 ) калъф и съм страшно доволен от качеството но изработка.

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                      Добре беееееееееее, къв е тоя Самсуняк на снимката зад шишето?
                      Тока, Тока, Тока, май точиш лиги по гадните здрънчовци

Живи и здрави, Доко.... мускетарче мое
                      Ше i-пад-на от смех

Аз се чудя що няма имунобор по аптеките...

Comment

• Гледам изпадате в оргазми някакви,ама се поинтересувайте че не само сифоните си синхронизират данните с настолни и лаптопи,независимо дали си на мобилен трафик или на wi-fi.Тъй де не е чак толкова космическа процедурата
                        sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                          Гледам изпадате в оргазми някакви,ама се поинтересувайте че не само сифоните си синхронизират данните с настолни и лаптопи,независимо дали си на мобилен трафик или на wi-fi.Тъй де не е чак толкова космическа процедурата
                          Телефон като телефон,само където е малко по-симпатичен (според моите разбирания естествено) . Какво може и какво не, общо взето ми е все тая
                          “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                          ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Че от к'Ъф зор да се "поинтересуваме", като всички копират "сиФоните" ...

Comment

• Аааа Доко не е баш така Имах предвид за функциите относно синхронизацията.
                              Вики май само гледа трезво на нещата
                              sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                                Аааа Доко не е баш така Имах предвид за функциите относно синхронизацията.
                                Вики май само гледа трезво на нещата
                                Майтапя се бре...

Comment

Working...
                                X