If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Там където му казваш да прави панорамна снимка няма ли и други опции?
Например да избереш режима на снимане:
-Една поза
-Панорама
-Макро
-Нощен режим
-Скоростно снимане
-Снимка в движение
Някакви такива....
Като цъкна на опции , ми излиза панорама , grid , hdr . Ще разровя за макро
П.п.
Хванах го натискам там където искам да фокусира , и го оправя само задните обекти бягат от фокуса - в случая фокусирам шишето
Аз съм изкефен ...
Наложи ми се да кача едни снимки от Iphone на лаптопа и инсталирах Icloud . Всичко точно ... качих си снимките . Вчера снимах други неща . Прибрах се вечерта изморен . Пуснах телефона да се зарежда и си легнах . Отварям сутринта лаптопа - новите снимки са се качили сами в папката Photo stream . Предполагам , че през wi-fi се е синхронизирал телефона , но не знам дали сам си го е пуснал , защото аз не съм го пускал . Няма повтарящи се снимки и видео , всичко е точно
Гледам изпадате в оргазми някакви,ама се поинтересувайте че не само сифоните си синхронизират данните с настолни и лаптопи,независимо дали си на мобилен трафик или на wi-fi.Тъй де не е чак толкова космическа процедурата
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Гледам изпадате в оргазми някакви,ама се поинтересувайте че не само сифоните си синхронизират данните с настолни и лаптопи,независимо дали си на мобилен трафик или на wi-fi.Тъй де не е чак толкова космическа процедурата
Телефон като телефон,само където е малко по-симпатичен (според моите разбирания естествено) . Какво може и какво не, общо взето ми е все тая
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Аааа Доко не е баш така Имах предвид за функциите относно синхронизацията.
Вики май само гледа трезво на нещата
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment