Известие

Collapse
No announcement yet.

Iphone дилема

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Аз не харесвам никакви протектори , калъфи и т.н.
    Обаче слагам ключове и стотинки по джобовете , както и в колата там където държа телефона , и ме е шубе .
    Доко , точно такъв кабел ми трябва , но с новия жак .
    145 1.6 ТС '97 ех.
    145 1.9 JTD '00
    307 CC 2.0 '04

Comment

• До няколко дни очаквам да ми пристигне една поръчка за кейсове за Iphone 4 и 4С от Полша и мога да ви кажа,че са на страхотно ниво.
      Кожени,с магнитна закопчалка,твърди страници и мога да твърдя,че са най добрите в момента на пазара.
      Цените са като на гадните китайски кейсове,но нивото им е много по високо.
      Като пристигнат ще ви кача снимки да видите за какво иде реч.
      Аз съм привърженик на предпазните средства,защото не всички практикуваме безопасни професии.
      Не приемайте мнението ми като реклама или агитация,просто споделям.
      А и нещо чувам,че до няколко дни ще излезе Джейл за ios 6.0 някой знае ли нещо по въпроса.
      Last edited by pe6kata212; d.m.y г., 12:48.

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
        Доко , точно такъв кабел ми трябва , но с новия жак .
        Знам, ама нещо и аз не намирам, за сега.

А протектор за iPhone, това беше хит преди година-две, но е за 4, 4s, имитация на стара книжка, с комбинация за документи.
        http://dice.bg/twelve-south-bookbook...-4-4s-item7676
        http://www.youtube.com/watch?v=8vN1yw67hyc

п.с. Тока питай във форума на iPhone.
        http://iphone.mobility.bg/forum/
        Last edited by Доко; d.m.y г., 13:13.

Comment

• Ще се регистрирам и ще питам довечера или утре , че сега имам работа и е натоварено . Като разбера , ще пиша дали през зарядното или прес жака вади видео сигнала
          145 1.6 ТС '97 ех.
          145 1.9 JTD '00
          307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
            Ще се регистрирам и ще питам довечера или утре , че сега имам работа и е натоварено . Като разбера , ще пиша дали през зарядното или прес жака вади видео сигнала
            Още сега ще ти кажа от къде вади сигнал!
            Звук може да извадиш от жака за слушалките, но видео - не, може и от буксата за зареждане-USB от където излиза линеен сигнал и не се влияе от усилване през телефона, а също така и видеосигнала е от там. Този кабел който съм ти показал на снимката е точно такъв, включваш в буксата на телефона и каквото плейваш, излиза като звук и картина, закача се и към обикновен телевизор, така ползваш iPhone като iPod и видеоплеър.
            За домашни условия обаче има доста по-модерни играчки които вършат тази работа или накратко да наречем стриймваш. Уникална играчка.
            http://www.apple.com/bg/appletv/
            А във форума на айфон питай кабел за 5-а дали има вече.

p.s. На теб ти трябва tomtom car kit, но за сега има само за 4 http://www.amazon.com/TomTom-iPhone-...t+for+iphone+5 .
            Attached Files
            Last edited by Доко; d.m.y г., 15:26.

Comment

• Доко , навигация на ми трябва Аз си имам фабрична в колата , та стойката ще ми е излишна . Просто ми е мерак да ползвам мултимедията в колата , през телефона
              Иначе - поръчах си алуминиев '' кеис '' и протектор за екрана . Като дойдат в Понеделник-Вторник , ще пиша как е . Прилепвал много плътно ... поне да не го мисля Ако не ми хареса как стои , ще взема и един калъф и ще си ги сменям
              145 1.6 ТС '97 ех.
              145 1.9 JTD '00
              307 CC 2.0 '04

Comment

• Между другото , снощи като си лягах ми пристигна update до ios 6.1 Който желае да дърпа
                145 1.6 ТС '97 ех.
                145 1.9 JTD '00
                307 CC 2.0 '04

Comment

• Нова екстра.
                  Attached Files

Comment

• Това ли прилича на АйФон, АйФон ли прилича на това....
                    sigpic

Comment

• Да ви споделя за кейса ... сложх го , ама не ме радва и го махнах . Очертава бутоните , микрофони , камера , дисплей ... това не ми харесва . Предпочитам да си е цяло стъкло отпред , а не очертано . Плюс това не пази лайстната отстрани , така че не ми върши кой знае каква работа . Този телефон е направен , за да е изчистен Ще му купя един кожен калъф , за да го подмятам в колата и това е
                      145 1.6 ТС '97 ех.
                      145 1.9 JTD '00
                      307 CC 2.0 '04

Comment

• Казах ти, не ти требват кейсове-мейсове, лашкай го по джобовете гол, нищо му нема.

Comment

• Това ми е новата страст
                          Attached Files
                          145 1.6 ТС '97 ех.
                          145 1.9 JTD '00
                          307 CC 2.0 '04

Comment

• Приложение за камерата ползваш ли?
                            Аз си качих едно ХД Панорама и направо ти казвам.....
                            sigpic

Comment

• Не Кире , сток съм Снимката е на осветление и има оттенъци от скритото осветление , иначе на дневна светлина е по- добре
                              Attached Files
                              145 1.6 ТС '97 ех.
                              145 1.9 JTD '00
                              307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                                Казах ти, не ти требват кейсове-мейсове, лашкай го по джобовете гол, нищо му нема.
                                Да,но ти не носиш дамска чанта (надявам се )
                                и не знаеш за какво става въпрос там ....
                                Последния път телефонът ми беше омазан с червило,което незнайно как се е отворило...
                                Иначе си прав,
                                това все пак е само един обикновен телефон,не е The телефона
                                “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                                ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Working...
                                X