Колеги , моля за съвет по-запознатите . От известно време ме е затиснала една дилема - iphone 4S или iphone 5 . Имам 2 договора за преподписване - Септември и Февруари . Дилемата е - дали да взема 4S през Септември , или да изчакам кротко до Февруари за iphone 5 . Дилемата е породена от това , че не знам дали ще е излязъл на бял свят iphone 5 през Февруари , въпреки всичките обещания на apple .
Известие
Collapse
No announcement yet.
Iphone дилема
Collapse
X
-
Кики тоя Самсунг както и всички останали Самсунги , ЛГ-та , Сонита и т.н. ще ги дават в зрънчо точно след 1 година . А скапания Iphone държи егати цената . Не ми се дават 1200 лв за нещо , което след 6 месеца ще струва 800Само за това съм се насочил към iphone . А и ако има холограми ще утрепе коня с ластик
Last edited by tokata_pz_flex; d.m.y г., 12:04.145 1.6 ТС '97 ех.
145 1.9 JTD '00
307 CC 2.0 '04
Comment
-
Всичко се обезценява еднакво бързо, след излизането на нов модел
След излизането на 5-цата, 4-ката също влиза в зрънчото
Но в крайна сметка ти си знаеш.
Аз ти го препоръчах, защото в момента SIII (че то даже и SII в някои аспекти сигурно) е по-добър от 4S и просто няма да чакаш още половин година.
По същата логика, ако винаги чакаш да излезне по-добрия модел, то никога няма да си купиш телефонsigpic
Comment
-
След като телефоните, вече не са това, което бяха едно време, аз си реших дилемата- бюджетен модел с издръжлива батерия.
Ако ще взимаш Ифон 5 то явно ти трябва само заради гъзарията. Ако ще вършиш някаква работа Самсунга е класи напред, най вече заради затворената платформа на ифона.Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеКолеги , моля за съвет по-запознатите . От известно време ме е затиснала една дилема - iphone 4S или iphone 5 . Имам 2 договора за преподписване - Септември и Февруари . Дилемата е - дали да взема 4S през Септември , или да изчакам кротко до Февруари за iphone 5 . Дилемата е породена от това , че не знам дали ще е излязъл на бял свят iphone 5 през Февруари , въпреки всичките обещания на apple .Last edited by Доко; d.m.y г., 14:49.
Comment
-
доко не го слушай за телефони, той е фанатик
вземи си самсунга, дисплея и всичко ми е перфектно, не е толкова качествено изработен като iphone но е в пъти по-добър за всекидневна употреба, браузване, свободна платформа и т.н.
а тея врели некипели "инвестиция в телефон"... щяло да се обезцеи..... е това да не е имот, купуваш го, съдираш му задника за година и нещо две - и отива в шкафа със старата електроникаsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
а тея врели некипели "инвестиция в телефон"... щяло да се обезцеи..... е това да не е имот, купуваш го, съдираш му задника за година и нещо две - и отива в шкафа със старата електроника
Comment
Comment