Известие

Collapse
No announcement yet.

Iphone дилема

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Iphone дилема

Колеги , моля за съвет по-запознатите . От известно време ме е затиснала една дилема - iphone 4S или iphone 5 . Имам 2 договора за преподписване - Септември и Февруари . Дилемата е - дали да взема 4S през Септември , или да изчакам кротко до Февруари за iphone 5 . Дилемата е породена от това , че не знам дали ще е излязъл на бял свят iphone 5 през Февруари , въпреки всичките обещания на apple .
    145 1.6 ТС '97 ех.
    145 1.9 JTD '00
    307 CC 2.0 '04

Не чакай нищо - купи си SGSIII още сега
    sigpic

Comment

Кики тоя Самсунг както и всички останали Самсунги , ЛГ-та , Сонита и т.н. ще ги дават в зрънчо точно след 1 година . А скапания Iphone държи егати цената . Не ми се дават 1200 лв за нещо , което след 6 месеца ще струва 800 Само за това съм се насочил към iphone . А и ако има холограми ще утрепе коня с ластик
      Last edited by tokata_pz_flex; d.m.y г., 12:04.
      145 1.6 ТС '97 ех.
      145 1.9 JTD '00
      307 CC 2.0 '04

Comment

Всичко се обезценява еднакво бързо, след излизането на нов модел
        След излизането на 5-цата, 4-ката също влиза в зрънчото
        Но в крайна сметка ти си знаеш.
        Аз ти го препоръчах, защото в момента SIII (че то даже и SII в някои аспекти сигурно) е по-добър от 4S и просто няма да чакаш още половин година.
        По същата логика, ако винаги чакаш да излезне по-добрия модел, то никога няма да си купиш телефон
        sigpic

Comment

Да , то е ясно това ( с чакането ) . Просто iphone 5 ако е това , което всички казват ще е нещо уникално на пазара .
          145 1.6 ТС '97 ех.
          145 1.9 JTD '00
          307 CC 2.0 '04

Comment

Това сякаш би бил единствения довод, заради който си струва чакането.... но ако се окаже друго след 5 месеца?!
            sigpic

Comment

Ако се окаже друго , най-логичното нещо е да взема SGS 3 с оглед възможностите и цената му .
              145 1.6 ТС '97 ех.
              145 1.9 JTD '00
              307 CC 2.0 '04

Comment

Тогава ще е поевтинял и ще следва появата на SGS4 - пак ще чакаш, да видиш, дали пък той няма да е оооооооооще по-готин
                sigpic

Comment

Не вярвам толкова скоро да пуснат S4 . Пък в краен случай може да се възползвам от супер поевтинелия S2 , койте не отстъпва много на S3 и да взема него
                  145 1.6 ТС '97 ех.
                  145 1.9 JTD '00
                  307 CC 2.0 '04

Comment

Ето, виждаш ли, дойдохме си на думата - искаш ли да ти продам моя S2?

Майтапа на страна - купи си телефон, не чакай да падне небето....
                    sigpic

Comment

След като телефоните, вече не са това, което бяха едно време, аз си реших дилемата- бюджетен модел с издръжлива батерия.

Ако ще взимаш Ифон 5 то явно ти трябва само заради гъзарията. Ако ще вършиш някаква работа Самсунга е класи напред, най вече заради затворената платформа на ифона.
                      Lexus IS200

Comment

В момента съм с железен ( в буквалния смисъл ) телефон и съм много доволен . Смартфон ми трябва , само за да не разнасям лаптопа всеки ден до фитнеса и обратно
                        145 1.6 ТС '97 ех.
                        145 1.9 JTD '00
                        307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                          Колеги , моля за съвет по-запознатите . От известно време ме е затиснала една дилема - iphone 4S или iphone 5 . Имам 2 договора за преподписване - Септември и Февруари . Дилемата е - дали да взема 4S през Септември , или да изчакам кротко до Февруари за iphone 5 . Дилемата е породена от това , че не знам дали ще е излязъл на бял свят iphone 5 през Февруари , въпреки всичките обещания на apple .
                          Изчакай за iPhone 5, правилно разсъждаваш, другите са за "Зрънчо" още от мгазина, но ти евентуално при малко търпение сам ще се убедиш.
                          Last edited by Доко; d.m.y г., 14:49.

Comment

доко не го слушай за телефони, той е фанатик

вземи си самсунга, дисплея и всичко ми е перфектно, не е толкова качествено изработен като iphone но е в пъти по-добър за всекидневна употреба, браузване, свободна платформа и т.н.

а тея врели некипели "инвестиция в телефон"... щяло да се обезцеи..... е това да не е имот, купуваш го, съдираш му задника за година и нещо две - и отива в шкафа със старата електроника
                            sigpic
                            днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение

а тея врели некипели "инвестиция в телефон"... щяло да се обезцеи..... е това да не е имот, купуваш го, съдираш му задника за година и нещо две - и отива в шкафа със старата електроника
                              Стоянчо, бате, само с това мога да се съглася........

Comment

Working...
                              X