Известие

Collapse
No announcement yet.

Iphone дилема

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Копирането специално през itunes е глупост за мен . Както и блутуут синхронизацията с различни от Айфон телефони ... Но , явно е политика на фирмата това . Ще видим утре какво ще са измъдрили Епъл Наздраве !
    145 1.6 ТС '97 ех.
    145 1.9 JTD '00
    307 CC 2.0 '04

Comment

• Айде бре, нема ли да пазаруваш
      sigpic

Comment

• Как да пазарувам , като единия ми договор го предподписах вчера А другия е в началото на 2013-та ... белкем до тогава се появи по нашите географски ширини

http://www.mobilebulgaria.com/mobile...apple-iphone-5

Само не разбирам с какъв процесор ще е това ? Обясняват само че процесора и графиките ще са 2 пъти по-бързи , и до там .
        145 1.6 ТС '97 ех.
        145 1.9 JTD '00
        307 CC 2.0 '04

Comment

• Е, как бре, ще бъде "ремаркъбли" по-бърз - какво повече му трябва да знае на американеца

Да си беше взел S3....
          sigpic

Comment

• Процесора е А6,на мен ми харесва телефона,но в началото в БГ сигурно ще е майка си и баща си,но като поевтинее малко ще го взема.
            sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
            Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
              Е, как бре, ще бъде "ремаркъбли" по-бърз - какво повече му трябва да знае на американеца

Да си беше взел S3....
              Кире 5-цата ме кефи повече от Самсунга , с ръка на сърце ти го казвам . Даже S2 ме радва повече от С3
              А6 на колко ghz се труди ? Ако е 2.5 ТДИ нема да го купя !
              145 1.6 ТС '97 ех.
              145 1.9 JTD '00
              307 CC 2.0 '04

Comment

• Мисълта ми бе, че хем ще чакаш още няколко месеца, хем после ще набиеш цифра пари, хем няма да получиш нищо повече
                Аз поне не виждам някакви, кой знае какви предимства пред други модели, струващи наполовина
                sigpic

Comment

• Цената му без договор ще е 1300 лв. С договорче около 25 кинта на месец такса и около 35 лизинг на телефона . На мен не ми се струва голяма разликата с другите телефони , камоли на половина да са по-евтини .
                  За парите си получаваш уникален дисплей , процесор , операционна система и 2 кила ябълки ... нагризани

П.П.
                  С тия нано сим карти в България няма да дойде преди края на Ноември според мен ... така че няма да закъснея много с покупката

П.П2.
                  3D картите му са уникални
                  http://www.youtube.com/watch?v=TLCvajE7sgM
                  Last edited by tokata_pz_flex; d.m.y г., 09:17.
                  145 1.6 ТС '97 ех.
                  145 1.9 JTD '00
                  307 CC 2.0 '04

Comment

• Apple fans gonna hate

http://9gag.com/gag/5349031
                    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Абе има си доста интересни неща :

4 inch екран с доооста добра разделителна способност и яркост , който е някакъв нов вид ... там
                      Обещават доста бързина , пък ще видим
                      По-стабилна батерия и по-малък като размер процесор , щадящ батерията
                      3D навигация
                      Алуминиев тънък корпус
                      И все си мисля , че с подходящата операционна система , този хардуер ще си върши хубаво работата .
                      Morfius ти какво ще кажеш по въпроса
                      145 1.6 ТС '97 ех.
                      145 1.9 JTD '00
                      307 CC 2.0 '04

Comment

• Е докато не кажат точно какво има вътре (нито процесор, нито графичен, нито оперативна памет се знаят) единствените разлики дето се набиват на очи са ония двете от кодоша по-горе
                        Инак те си ги смятат характеристиките и ОС а, та каквито и да са, ще работи... просто не знам за единия по-голям екран (другото едва ли ще го видиш в ежедневни задачки) дали ще си струва разликата в цената с 4С.
                        Това вече ти трябва да си прецениш.

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Разликата според мен ще си заслужава - такава е както между 4 и 4С . Паметта я дават 1 ГБ . За процесора се спекулира , ама четох 4 ядрена на 1,2 някъде . А екрана е заедно с тъча , а не като при другите модели . От 4 С бягам като цяло и заради стъкления заден панел , който се троши при изпускане .
                          145 1.6 ТС '97 ех.
                          145 1.9 JTD '00
                          307 CC 2.0 '04

Comment

• Бе то и 5 май има стъклария по корпуса...
                            Явно си мераклия за новия, та няма какво да го дъвчем, чакаш да излезе

Comment

• А какво ви е мнението за НТС Оne X ?
                              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Аз разцъквах един HTC XL преди няколко дни и ми направи добро впечатление ... ама аз не съм критерии
                                145 1.6 ТС '97 ех.
                                145 1.9 JTD '00
                                307 CC 2.0 '04

Comment

Working...
                                X