If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Копирането специално през itunes е глупост за мен . Както и блутуут синхронизацията с различни от Айфон телефони ... Но , явно е политика на фирмата това . Ще видим утре какво ще са измъдрили Епъл Наздраве !
Как да пазарувам , като единия ми договор го предподписах вчера А другия е в началото на 2013-та ... белкем до тогава се появи по нашите географски ширини
Е, как бре, ще бъде "ремаркъбли" по-бърз - какво повече му трябва да знае на американеца
Да си беше взел S3....
Кире 5-цата ме кефи повече от Самсунга , с ръка на сърце ти го казвам . Даже S2 ме радва повече от С3
А6 на колко ghz се труди ? Ако е 2.5 ТДИ нема да го купя !
Мисълта ми бе, че хем ще чакаш още няколко месеца, хем после ще набиеш цифра пари, хем няма да получиш нищо повече
Аз поне не виждам някакви, кой знае какви предимства пред други модели, струващи наполовина
Цената му без договор ще е 1300 лв. С договорче около 25 кинта на месец такса и около 35 лизинг на телефона . На мен не ми се струва голяма разликата с другите телефони , камоли на половина да са по-евтини .
За парите си получаваш уникален дисплей , процесор , операционна система и 2 кила ябълки ... нагризани
П.П.
С тия нано сим карти в България няма да дойде преди края на Ноември според мен ... така че няма да закъснея много с покупката
4 inch екран с доооста добра разделителна способност и яркост , който е някакъв нов вид ... там
Обещават доста бързина , пък ще видим
По-стабилна батерия и по-малък като размер процесор , щадящ батерията
3D навигация
Алуминиев тънък корпус
И все си мисля , че с подходящата операционна система , този хардуер ще си върши хубаво работата .
Morfius ти какво ще кажеш по въпроса
Е докато не кажат точно какво има вътре (нито процесор, нито графичен, нито оперативна памет се знаят) единствените разлики дето се набиват на очи са ония двете от кодоша по-горе
Инак те си ги смятат характеристиките и ОС а, та каквито и да са, ще работи... просто не знам за единия по-голям екран (другото едва ли ще го видиш в ежедневни задачки) дали ще си струва разликата в цената с 4С.
Това вече ти трябва да си прецениш.
Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Разликата според мен ще си заслужава - такава е както между 4 и 4С . Паметта я дават 1 ГБ . За процесора се спекулира , ама четох 4 ядрена на 1,2 някъде . А екрана е заедно с тъча , а не като при другите модели . От 4 С бягам като цяло и заради стъкления заден панел , който се троши при изпускане .
Comment