Питам, защото мисля, че той е горе долу в категорията (хардуерно) на Самсунг Галакси SIII, но пък като изработка и материали лично на мен много по-ми допадна от така прехваленото галакси...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Iphone дилема
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеА какво ви е мнението за НТС Оne X ?
преди 1-2 седмици разцъквах one-x за няколко дена
няма да сбъркаш и него ако вземешsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
За всички "сектанти" на ябълката, няма да е лошо да гледате този клип: http://www.youtube.com/watch?v=wFeC25BM9E0 .
AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
AR 155 2.0 16v SUPER
Toyota Corolla 2014 S Premium
Moskvich 2140
Comment
-
-
И въпреки 5 , 10 , 15-те причини това ще бъде най-продавания смартфонПък и като го ъпдейтнеш с по-нов софтуер , не му отпада гаранцията като при Андроидите
Цъкаш му ъпдейт и се оправя сам
Пък вие го плюйтеLast edited by tokata_pz_flex; d.m.y г., 15:45.145 1.6 ТС '97 ех.
145 1.9 JTD '00
307 CC 2.0 '04
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеИ въпреки 5 , 10 , 15-те причини това ще бъде най-продавания смартфонПък и като го ъпдейтнеш с по-нов софтуер , не му отпада гаранцията като при Андроидите
Пък вие го плюйте
Бъркаш се с готвените ромове и мазането по буутлоудъри.
За най-продавания, във времена в които 50% от стоката е реклама и измама, не е критерий.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеИ въпреки 5 , 10 , 15-те причини това ще бъде най-продавания смартфонПък и като го ъпдейтнеш с по-нов софтуер , не му отпада гаранцията като при Андроидите
Пък вие го плюйте
аз си имам също ъпдейт ... и ?sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеА какво ви е мнението за НТС Оne X ?
Самсунг са по-силни в шаренията и медията (екрани, звуци и т.н.).
От 1Х и С3 - НТС то...
Но аз лично бих поизчакал малко, чакат се купчина нови устройства следващите месеци.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениекаква гаранция му пада на андроида бе
аз си имам също ъпдейт ... и ?145 1.6 ТС '97 ех.
145 1.9 JTD '00
307 CC 2.0 '04
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеЪпдейта на новия софтуер не сваля гаранцията на никой телефон, ако се прави през телефона или компютърния тул на производителя.
Бъркаш се с готвените ромове и мазането по буутлоудъри.
За най-продавания, във времена в които 50% от стоката е реклама и измама, не е критерий.Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеНа тоя моя приятел му отказаха да сменят разтечения дисплей , защото бил с друга версия на Андроид и му отпадала гаранцията . Аз казвам каквото съм чул , не съм хакер да ги разбирам толкова
имаш си стандартен ъпдейт от телефона, който си го пускаш когато искашsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Пък вие го плюйте
Не го плюем .. ти си решаваш сам.
Успех с покупкатаAlfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Аз пък не мога да разбера хората,които работят за 5-6-7стотин лева и дават 1000 и кусур лева за телефон па ако ска не с гризана ябълка а с цяла диня да е отзад на капака.
Не визирам никой от темата просто това си е масово явление в България.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеАз пък не мога да разбера хората,които работят за 5-6-7стотин лева и дават 1000 и кусур лева за телефон па ако ска не с гризана ябълка а с цяла диня да е отзад на капака.
Не визирам никой от темата просто това си е масово явление в България.145 1.6 ТС '97 ех.
145 1.9 JTD '00
307 CC 2.0 '04
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеАз пък не мога да разбера хората,които работят за 5-6-7стотин лева и дават 1000 и кусур лева за телефон па ако ска не с гризана ябълка а с цяла диня да е отзад на капака.
Не визирам никой от темата просто това си е масово явление в България.
Сефте
И аз не визирам никого тук, а социална тенденция не от вчера.
Инак всеки има право да прави с парите си каквото поиска.Welcome to the real world
Comment
Comment