Известие

Collapse
No announcement yet.

Iphone дилема

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Питам, защото мисля, че той е горе долу в категорията (хардуерно) на Самсунг Галакси SIII, но пък като изработка и материали лично на мен много по-ми допадна от така прехваленото галакси...
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
      А какво ви е мнението за НТС Оne X ?
      по-качествено изработен е определено, но дисплея на самсунга все пак е по-добър

преди 1-2 седмици разцъквах one-x за няколко дена

няма да сбъркаш и него ако вземеш
      sigpic
      днес съм в почивка ---

Comment

• За всички "сектанти" на ябълката, няма да е лошо да гледате този клип: http://www.youtube.com/watch?v=wFeC25BM9E0 .

AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
        AR 155 2.0 16v SUPER
        Toyota Corolla 2014 S Premium
        Moskvich 2140

Comment

• http://div.bg/%D0%98%D0%B3%D1%80%D0%..._i.219427.html Ето на каква статия попаднах
          Alfa Romeo 156 2.4 JTD + Remap

http://vbox7.com/play:74e1033b0c

Comment

• И въпреки 5 , 10 , 15-те причини това ще бъде най-продавания смартфон Пък и като го ъпдейтнеш с по-нов софтуер , не му отпада гаранцията като при Андроидите Цъкаш му ъпдейт и се оправя сам
            Пък вие го плюйте
            Last edited by tokata_pz_flex; d.m.y г., 15:45.
            145 1.6 ТС '97 ех.
            145 1.9 JTD '00
            307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
              И въпреки 5 , 10 , 15-те причини това ще бъде най-продавания смартфон Пък и като го ъпдейтнеш с по-нов софтуер , не му отпада гаранцията като при Андроидите Цъкаш му ъпдейт и се оправя сам
              Пък вие го плюйте
              Ъпдейта на новия софтуер не сваля гаранцията на никой телефон, ако се прави през телефона или компютърния тул на производителя.
              Бъркаш се с готвените ромове и мазането по буутлоудъри.

За най-продавания, във времена в които 50% от стоката е реклама и измама, не е критерий.
              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

И въпреки 5 , 10 , 15-те причини това ще бъде най-продавания смартфон Пък и като го ъпдейтнеш с по-нов софтуер , не му отпада гаранцията като при Андроидите Цъкаш му ъпдейт и се оправя сам
                Пък вие го плюйте
                каква гаранция му пада на андроида бе

аз си имам също ъпдейт ... и ?
                sigpic
                днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                  А какво ви е мнението за НТС Оne X ?
                  НТС са по-добри като софтуер/интерфейс в/у ОС а ... Сенсе, календар, смс, майл и т.н.
                  Самсунг са по-силни в шаренията и медията (екрани, звуци и т.н.).

От 1Х и С3 - НТС то...
                  Но аз лично бих поизчакал малко, чакат се купчина нови устройства следващите месеци.

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                    каква гаранция му пада на андроида бе

аз си имам също ъпдейт ... и ?
                    На тоя моя приятел му отказаха да сменят разтечения дисплей , защото бил с друга версия на Андроид и му отпадала гаранцията . Аз казвам каквото съм чул , не съм хакер да ги разбирам толкова
                    145 1.6 ТС '97 ех.
                    145 1.9 JTD '00
                    307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                      Ъпдейта на новия софтуер не сваля гаранцията на никой телефон, ако се прави през телефона или компютърния тул на производителя.
                      Бъркаш се с готвените ромове и мазането по буутлоудъри.

За най-продавания, във времена в които 50% от стоката е реклама и измама, не е критерий.
                      Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                      На тоя моя приятел му отказаха да сменят разтечения дисплей , защото бил с друга версия на Андроид и му отпадала гаранцията . Аз казвам каквото съм чул , не съм хакер да ги разбирам толкова
                      кой знае каква тъпня е направил...

имаш си стандартен ъпдейт от телефона, който си го пускаш когато искаш
                      sigpic
                      днес съм в почивка ---

Comment

• Това е добре , защото иначе би било доста глупаво
                        145 1.6 ТС '97 ех.
                        145 1.9 JTD '00
                        307 CC 2.0 '04

Comment

Пък вие го плюйте
                          Не е най-продавания смартфон първо. И второ за Андроидите нема такова нещо с гаранцията .. Аз днес ъпдейтнах до 4.0.4 моя Андроид и всичко си направи сам .. цъкнах ъпдейт и изчаках.

Не го плюем .. ти си решаваш сам.

Успех с покупката
                          Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                          Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Аз пък не мога да разбера хората,които работят за 5-6-7стотин лева и дават 1000 и кусур лева за телефон па ако ска не с гризана ябълка а с цяла диня да е отзад на капака.
                            Не визирам никой от темата просто това си е масово явление в България.
                            Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                            Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                            Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                            Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                              Аз пък не мога да разбера хората,които работят за 5-6-7стотин лева и дават 1000 и кусур лева за телефон па ако ска не с гризана ябълка а с цяла диня да е отзад на капака.
                              Това съм го виждал и при много хора , работещи за 300-400 лв. ( в Пазарджик заплатите не са много големи ) . За мен лично е някакъв вид избиване на комплекс ... вижте че и аз мога да си купя . Глупаво е ... манталитет
                              145 1.6 ТС '97 ех.
                              145 1.9 JTD '00
                              307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                                Аз пък не мога да разбера хората,които работят за 5-6-7стотин лева и дават 1000 и кусур лева за телефон па ако ска не с гризана ябълка а с цяла диня да е отзад на капака.
                                При масата все още доказваме социален статус по погрешен начин ... БМВ/Мерцедес 5 ръка с газ и гуми 4 употреба или телефон за 1000 и кусур и предплатена с 5 лв. вътре и еврейски смс и.
                                Сефте

И аз не визирам никого тук, а социална тенденция не от вчера.
                                Инак всеки има право да прави с парите си каквото поиска.

Comment

Working...
                                X