Известие

Collapse
No announcement yet.

Iphone дилема

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
    Гледам Токата е избрал вече твърдо ифон 5-ца...

Днес отивам да купувам телефон и в момента се колебая между HTC Оne X и Галакси S3
    Какво искаш от този телефон?
    НТС имат по-добра обвивка на андроида (Интерфейс, календар, смс, мейл и сие) Самсунг - по-добра медия.
    Второто обаче вече е много относително, има достатъчно софтуер всякакъв във маркета и остава единия екран.
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• И от това което аз съм чел , HTC-то има 32 GB памет стандартно
      145 1.6 ТС '97 ех.
      145 1.9 JTD '00
      307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
        IOS 6 ще видим колко ще е бърз . А за процесора , от днес има информация пък , че не е АRM 15 , което мен не ме радва , но ще видим . Само спекулации относно процесора за сега . При коефицент 600+ iphone4S при iphone 5 този коефицент бил достигнал 1600++ . Общо взето - мнения всякакви .
        А за клипа няма как да кажа кое е манипулирано и кое не . За мен SGS3 е много добър телефон . Просто не е моя телефон
        П.П.
        На клипа имаме iphone 4S който е с доста по-слаби параметри и от към Процесор , рам и видео от iphone 5 . Нали не очакваш кой знае какви чудеса от телефон на 1 година
        Кпипа е точно : Android 4.1 "Jelly Bean" VS IOS 6.0
        А хардуера е Galaxy Nexus (което е много далеч от SIII) и iPhone 4s (въпреки че е 4S e с iOS6 ! )
        Няма как да е A15 процесора на iPhone 5 -> справка статията на Anandtech и това не са спекулации, ако беше прочел щеше да разбереш.
        Мнения ще разбереш едва когато телефона отиде при хора , които ще го тестват по-обективно.
        Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
        Гледам Токата е избрал вече твърдо ифон 5-ца...

Днес отивам да купувам телефон и в момента се колебая между HTC Оne X и Галакси S3
        SIII e с малко по-голям капацитет на батерията и разбира се Super AMOLED дисплей.
        HTC има Sense 4 UI ( някои хора го харесват ... ) , батерията се маха по-трудно.
        Аз лично след AMOLED дисплей не бих минал на TFT никога.
        Виж ги 2та и си прецени.
        ...

Comment

• Драго , процесора сигурно ще стане ясен едва след като се пусне на пазара телефона . Епъл били казали , че не било АРМ15 процесора ... бил си изцяло тяхна разработка . Сега са само догадки .
          А от клипа след толкова гледане , не видях какво се опитваш да покажеш ? Видях само 2 бързи телефона ... Разликата не я хващам аз , но може би е така защото нямам допир до тези телефони .
          145 1.6 ТС '97 ех.
          145 1.9 JTD '00
          307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
            Какво искаш от този телефон?
            .
            Аз няма да го взимам за мен Ще го ползва момиче

Какво се иска от телефона - интернет, фейсбук, слушане на музика, гледане на клипчета в тубата, сваляне на игрички от маркета, зелена/червена слушалка, тук таме някой смс, скайп, и ако може батерията да е по-държелива...
            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• http://www.kaldata.com/73162/%D0%9F%...-iPhone-5.html

Драго виж , да не кажеш после , че съм сектант
              Хвалят го тоя джелибиин , който ти показа
              Иначе точно за този тест писах одеве , просто сега го намерих . Според мен добре се справя телефончето ...

По-надолу в теста има и HTC one X , като е доооста назад . Май по-добрия избор между SGS3 & HTC on-x е SGS-то
              Last edited by tokata_pz_flex; d.m.y г., 14:03.
              145 1.6 ТС '97 ех.
              145 1.9 JTD '00
              307 CC 2.0 '04

Comment

• Не го знам какъв е този Geekbench, но ако не мери п**** не го признавам.
                Сега ще го пусна и на моя да видим колко е д .. бърз.
                В статията от линка ти пише : "Специалистите предупреждават, че не е изключено резултатите от тестовете на iPhone 5 да са фалшифицирани"
                А дори да е вярно това е само 1 тест.
                Тестовете са едно , реална производителност е друго. Това сме го виждали не веднъж при компютрите.

---------- Post added at 14:16 ---------- Previous post was at 14:13 ----------

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                ...слушане на музика...
                HTC one X е с по-добро озвучаване - Beat Audio.
                ...

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                  [url]...По-надолу в теста има и HTC one X , като е доооста назад . Май по-добрия избор между SGS3 & HTC on-x е SGS-то
                  1. Ако борбата е между SGS3 - HTC One X и ти се четат 9 страници, погледни, колега!

2. За HTC One X vs iPhone 5

3. За SGS3 vs iPhone 5
                  Last edited by Pepo; d.m.y г., 14:20.
                  156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
                  Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

• Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщение
                    Ако борбата е между SGS3 - HTC One X и ти се четат 9 страници, погледни, колега!

HTC One X vs iPhone 5

SGS3 vs iPhone 5
                    Това са сухи характеристики . В реалния живот нещата винаги са по-различни

Драго прочетох , че може да е фалшифицирано , но ако е фалшификат , едва ли щеше СГС3 с бобчетата да събере повече точки и да оплюват Айфон 4С , който още е на пазара .
                    Ама , каквото е - такова Ще споделят хората , като си поиграят с него :
                    145 1.6 ТС '97 ех.
                    145 1.9 JTD '00
                    307 CC 2.0 '04

Comment

• За мен нямат значение точки в някакви тестове но за идеята на меренето на п..
                      http://browser.primatelabs.com/geekbench2/1033625
                      Този галакси нексус преди да бъде измерен е леко "напудрен". Изкарва почти 1500 точки, а това е телефон излязъл преди година.
                      ...

Comment

• Mалко материал и от мен, разгледай добре целия раздел във форума за OneX. Според мен, с по-малко бъгове е SGS!
                        Last edited by souze; d.m.y г., 14:45.
                        "Аз не съм гинеколог по принцип, но мога да погледна"

Comment

• Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение
                          За мен нямат значение точки в някакви тестове но за идеята на меренето на п..
                          http://browser.primatelabs.com/geekbench2/1033625
                          Този галакси нексус преди да бъде измерен е леко "напудрен". Изкарва почти 1500 точки, а това е телефон излязъл преди година.
                          Процесора клокнат ли е ? Защото стандартно излиза , че е на 1.2 ghz . Ако е тунингован достатъчно , защо да не изкара 1500 точки ? Аз не виждам абсолютно нищо невъзможно
                          145 1.6 ТС '97 ех.
                          145 1.9 JTD '00
                          307 CC 2.0 '04

Comment

• А бе к'во си чешете езиците с некви точки, пудри, мудри?
                            Какво сте го захапали тоя iPhone 5 не мога да разбера?
                            Явно е голям "трън в очите", стига сте се излагали, тука четат и хора които разбират от смартфони.

Comment

• Първоначално публикувано от souze Покажи съобщение
                              Mалко материал и от мен, разгледай добре целия раздел във форума за OneX. Според мен, с по-малко бъгове е SGS!
                              Разгледах няколко мнения и се отказах завинаги от какъвто и да е HTC.
                              Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                              Процесора клокнат ли е ? Защото стандартно излиза , че е на 1.2 ghz . Ако е тунингован достатъчно , защо да не изкара 1500 точки ? Аз не виждам абсолютно нищо невъзможно
                              Разбира се , затова написах леко напудрен.
                              ...

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                                Аз няма да го взимам за мен Ще го ползва момиче

Какво се иска от телефона - интернет, фейсбук, слушане на музика, гледане на клипчета в тубата, сваляне на игрички от маркета, зелена/червена слушалка, тук таме някой смс, скайп, и ако може батерията да е по-държелива...
                                Учуди ме с тия 4.7" в дамска ръчичка... но щом я влече.
                                Вземай С3 тогава.

---------- Post added at 15:30 ---------- Previous post was at 15:29 ----------

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                                А бе к'во си чешете езиците с некви точки, пудри, мудри?
                                Какво сте го захапали тоя iPhone 5 не мога да разбера?
                                Явно е голям "трън в очите", стига сте се излагали, тука четат и хора които разбират от смартфони.
                                Тия дето разбират сектантите сте им смешни
                                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Working...
                                X