Известие

Collapse
No announcement yet.

Iphone дилема

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Аз друго не можах да разбера - защо и как акциите им се покачиха миналата седмица, след представянето нааа.... ?!
    sigpic

Comment

• Еми защото се повишава търсенето , говоренето и ровичкането в интернет относно продукта
      145 1.6 ТС '97 ех.
      145 1.9 JTD '00
      307 CC 2.0 '04

Comment

• Стоенчо го каза още в началото, ябълката имат най-добра рекламна стратегия.

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
          Като ти е през специфичното място , защо не си пазиш мнението за себе си
          Някога да съм ти казвам какво да си купиш?Всеки има право на мнение и на избор такаче отпусни жилата малко!Дреме ми кой кого съди до толкова,че да си направя извода кой колко струва.Като цяло не искам да споря с никой.
          Alfa Romeo GTV 1.8TS eX
          Alfa Romeo 146 1.6 boxer eX
          Lancia Kappa 2.0 eX

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
            Стоенчо го каза още в началото, ябълката имат най-добра рекламна стратегия.
            А на рекламата вярват кои...

Някои дремят щото просто им е любопитно или скучно, но масовката кара на принципа - що да остана по-назад.

Абе ползвайте си играчките с кеф, кои каквито желае... не ми демонстрирайте изчанчени версии на - по дрехите посрещат
            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
              А на рекламата вярват кои...

Някои дремят щото просто им е любопитно или скучно, но масовката кара на принципа - що да остана по-назад.

Абе ползвайте си играчките с кеф, кои каквито желае... не ми демонстрирайте изчанчени версии на - по дрехите посрещат
              А ти защо караш Алфа?

Comment

• Първоначално публикувано от NPP Покажи съобщение
                Някога да съм ти казвам какво да си купиш?Всеки има право на мнение и на избор такаче отпусни жилата малко!Дреме ми кой кого съди до толкова,че да си направя извода кой колко струва.Като цяло не искам да споря с никой.
                Аз юздите съм ги отпуснал много , много отдавна . Само погледни , колко плюя по айфон и колко подругите Май съм по-критичен към епъл Темата си седи , за да дискутираме като цяло технологиите , а не да спорим и да се правим на разбирачи Наздраве ! Подгрявайте за феста , стига с тия теуефони
                145 1.6 ТС '97 ех.
                145 1.9 JTD '00
                307 CC 2.0 '04

Comment

А ти защо караш Алфа?
                  Едва ли е заради реклама
                  Това ми е кеф това карам... дали ли е модерно чак толкова.

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Аха, и кое е модерно?

Comment

• Еййй, малко да го няма човек и тук замирисва на тестостерон. Малко за сваляне на градуса:
                      Click image for larger version

Name:	505343fb4fc93.jpg
Views:	1
Size:	17.1 Килобайта
ID:	2320205

Click image for larger version

Name:	50589226588f3.jpg
Views:	1
Size:	39.5 Килобайта
ID:	2320206
                      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                      ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• 'Айде пуснали са новите handsfree с твърд bluetooth за HTC и калъфи за Samsung в "Зрънчо".
                        Attached Files

Comment

• Хахах тоя калъф е подигравка
                          Иначе горната снимка в класната стая кефи максимално . LG как подслушват само
                          145 1.6 ТС '97 ех.
                          145 1.9 JTD '00
                          307 CC 2.0 '04

Comment

Аха, и кое е модерно?
                            iSheeps everywhere

Comment

• За разлика от базираните на измислици подигравки за другите марки, за ВайФонь всички подиграФки са на база неоспорими факти
                              За това и собствениците (феновете) им толкова ревностно се защиЩават - истината боли
                              Last edited by Kuku; d.m.y г., 22:42.
                              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                                За разлика от базираните на измислици подигравки за другите марки, за ВайФонь всички подиграФки са на база неоспорими факти
                                За това и собствениците (феновете) им толкова ревностно се защиЩават - истината боли
                                Ето една измислица http://www.wirelessemporium.com/p-12...unny-duck-.asp
                                Даже и производителите не ги взимат на сериозно, детска радост.

Не знам колко ревностно защиЩавам айфонЯ, ама и вие много готино се дразните.
                                Last edited by Доко; d.m.y г., 23:07.

Comment

Working...
                                X