Известие

Collapse
No announcement yet.

Iphone дилема

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• http://vbox7.com/play:mf7c47d9f9

Вчера примерно не ми стигаха парите в картата, та се наложи да звънна на жената да включи компа в къщи, та да ми прехвърли през ДСК-директ,щото моя Самсунг не може,като ходихме на почивка помъкнахме камера, телефони, лаптоп, навигация а това може да е събрано в едно.Мисля че е практично.По принцип купувам неща според това каква работа ми вършат, а не какво впечатлиние ще направят.Бих си купил нещо такова ако мога да кача необходимите ми приложения, за да ми е подръка във всякаква ситуация.
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
      За съжаление тези, които имат пари не ползват тази играчка, а други се опитват да се правят на големи чрез нея.
      Ами местата където стандарта позволява на потребителя да ползва такива "играчки" без да изпада в битови проблеми, се наблюдава същия симптом, някои я "ползват", други се "правят". Хората са едни и същи, само начина на "ползване" и "правене" е различен, свързан е с ценностите които изповядват.

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
        Ами местата където стандарта позволява на потребителя да ползва такива "играчки" без да изпада в битови проблеми, се наблюдава същия симптом, някои я "ползват", други се "правят". Хората са едни и същи, само начина на "ползване" и "правене" е различен, свързан е с ценностите които изповядват.
        Абсурдите у нас са големи и вече не се учудвам на нищо, но гледам, че някои хора тук ползват телефони с пазарна стойност по-голяма от колата им.
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
        sigpic

Comment

Абсурдите у нас са големи и вече не се учудвам на нищо, но гледам, че някои хора тук ползват телефони с пазарна стойност по-голяма от колата им.
          М чи то на Алфите бързо им падат цените...

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
            М чи то на Алфите бързо им падат цените...
            То май така излиза - като не могат да справят впечетление с кола, правят го с телефон.
            sigpic

Comment

То май така излиза - като не могат да справят впечетление с кола, правят го с телефон.
              И ако никой не се впечатли ко прай, особено ако е теглил и заем заради едното впечатление.
              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• 'Ади с'я, не изпадайте в злободневна реалност, дръжте се мъжки.

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                  И ако никой не се впечатли ко прай, особено ако е теглил и заем заради едното впечатление.
                  За съжаление това става все повече посевместно.
                  sigpic

Comment

Ми, като не може да се влиза с кола в заведенията

Аз пък да ви кажа си купих SGS2 , защото мнооооого ми харесва как изглежда и чак след това идват на дневен ред всичките му функции.
                    Четири години бях с един телефон (два еднакви телефона) точно, защото не можех на вид да си харесам нито един модел
                    Last edited by Kuku; d.m.y г., 23:39.
                    sigpic

Comment

Докато има такива , които се впечатляват , ще има и такива , които искат да впечатляват.

Тааааака че , почвам да кликам на всички линкове , които ми обещават безплатен айфонь , че и аз да се почувствам гъзар/бял човек с бял айфонь.

---------- Post added at 23:39 ---------- Previous post was at 23:38 ----------

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                      Ми, като не може да се влиза с кола в заведенията
                      Обаче може да влезеш с мотор в МОЛъ !!!
                      ...

Comment

• Е, да, ама през каската няма кой да те познае
                        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение
                          Докато има такива , които се впечатляват , ще има и такива , които искат да впечатляват.

Тааааака че , почвам да кликам на всички линкове , които ми обещават безплатен айфонь , че и аз да се почувствам гъзар/бял човек с бял айфонь.
                          Може да си вземеш и розов.
                          Няма такава опция с безплатния телефон - всичко се плаща много над нормалната цена, но блаженни са вярващите.
                          sigpic

Comment

Може да си вземеш и розов.
                            Няма такава опция с безплатния телефон - всичко се плаща много над нормалната цена, но блаженни са вярващите.
                            Сега ако ми кажеш , че няма и дядо Коледа !
                            ...

Comment

• Купувайте "зрънчо" и "бор чвор", айфони на промоция няма... мухахаха
                              А защо го свързвате с гъзария тоя айфон не мога да разбера?
                              Има ли някой който си ползва смартфона за нещо по различно от игри, снимки, навигация и браузване?
                              Питам, защото , аз не съм видял някой притежател на Андроид да прави нещо по различно с телефона си.
                              Изброихте един куп тестове, но май само с тестовете си оставате!

Comment

• Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение
                                Сега ако ми кажеш , че няма и дядо Коледа !
                                На този въпрос няма да отговоря, за да не развалям енигмата, но мога да кажа както и друг път път съм го казвал - гъзарията не мори, а мъчи.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X