Известие

Collapse
No announcement yet.

Iphone дилема

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Да това е оферта може би ще си поръчам и аз една такава,че сега картата им е ужасна Мерси.
    sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
    Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

• Една дузина е равна точно на 12 единици.
      Навигациите не са безплатни в Андроид маркета, но са безплатни в Андроид форума. Може и да са повече от дузина.
      Вградената в Андроид навигация на Гуугъл си е съвсем безплатна, но изисква пренос на данни чрез интернет.
      Много от приложенията са базирани на заводски функции в телефона и проблемите са пренебрежимо незначителни, за сметка на допълненията, които правят телефона изключително приятно изглеждащ, бързо работещ и функционален.
      На ВайФоня тапета сменяше ли се?
      sigpic

Comment

• Ще повторя за нз кой път: Айфон 4с може да се закупи нов за около 300$ без договор в САЩ. Айфон 5 е 600$ от САЩ. Инфо от преди 5 дена от Чикаго.

Новата операционна система още има бъгове и не е толкова добра. За нея няма и добър jailbreak все още. Не бих казал, че е мн добра за момента.
        Installous, както спомена колегата Доко, е само след jailbreak, за който бих съдействал на басебанд 5.1.1, последния преди да излезе 6-ца.
        Jailbreak e вазможно най-добрият на пазара засега за този софт, напълно безплатен. Гаранция на тел не отпада при jailbreak.

п.с. Само в Бг се гледа каква кола се кара суска. В нормалните държави, хора с десетки милиони карат кола за 10к $, ма това е др тема. Просто в Бг всеки който има 20 бона и айде за кола да се покаже.
        Живи и здрави, аз отивам за биричка!

п.с. 2
        Колега куку, в айфона се сменя тапета и мн други: сменил съм си цвета на отключващия хоризонтален скролер, нагласил съм си как да се мърдат иконите на дисплея от страниците с ефект (общо над 20 ефекта ), добавил съм си екстра да ми запазва паролите и вс останало на apple store, модерирал съм си допълнително с едно предърпване да излиза бърз прозорец в който има доста бързи функции по мой избор, както и да рефрешна дисплея и да рестартна системата, а не да го изключа от копчето. Дори името на мрежата съм си сменил. Има и още мн др неща.

enjoy: http://www.youtube.com/watch?v=Q9F7MdyyUEk
        Last edited by rusiq86; d.m.y г., 19:58.
        sigpic
        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Първоначално публикувано от stefoo Покажи съобщение
          Да това е оферта може би ще си поръчам и аз една такава,че сега картата им е ужасна Мерси.
          Тук продаваха Car Kit Tool от стария модел, този е нов и не знам как ще се държи, но предвид цената предполагам, че ще си заслужава. http://dice.bg/tomtom-hands-free-car...ne-4s-item9543

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
          На ВайФоня тапета сменяше ли се?
          Да.
          Kuku хич те няма с iOS-а бате, то и мен 'ич ме нема с Андроида, ама не задавам неадекватни въпроси.
          А това ли ви е основното занимание с Андроидите, смяна на тапети?

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
          п.с. 2
          Колега куку, в айфона се сменя тапета и мн други: сменил съм си цвета на отключващия хоризонтален скролер, нагласил съм си как да се мърдат иконите на дисплея от страниците с ефект (общо над 20 ефекта ), добавил съм си екстра да ми запазва паролите и вс останало на apple store, модерирал съм си допълнително с едно предърпване да излиза бърз прозорец в който има доста бързи функции по мой избор, както и да рефрешна дисплея и да рестартна системата, а не да го изключа от копчето. Дори името на мрежата съм си сменил. Има и още мн др неща.

enjoy: http://www.youtube.com/watch?v=Q9F7MdyyUEk
          Аз бях си сложил тапет на Windows7.
          Attached Files
          Last edited by Доко; d.m.y г., 20:10.

Comment

• Ето и няколко по-евтини...
            http://www.ebay.com/itm/Tom-Tom-Appl...item2ec217a460
            http://www.ebay.com/itm/TomTom-Tom-A...item416c029d83
            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
              Не препоръчвам втора употреба, имат проблем с лентовия кабел при по-душманско ползване.

Comment

• Момчета, тапета беше майтап - то оставаше и това да не можете да правите

Рус, ти сериозно ли? Толкова много функции?
                Не ми се сърди, не се заяждам, просто се кефя, че ми ги обяснявате, сякаш е нещо невиждано, а то в Андроид ги има от.... вече не помня от кога
                sigpic

Comment

• това е полезно инфо, втория е нов!
                  sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                    това е полезно инфо, втория е нов!
                    Може да съм се объркал, но прочетох сякаш
                    Condition: Used .

Както и да е, би трябвало да е поефтиняла, навремето я купих за 120$

Comment

• Най-много мразя теми завършващи с всеобщо лизане.
                      Отврат.

Те щом в САЩ съдят самсунг дет са на една цена с него значи са много зле ябълките
                      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                      К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                        Най-много мразя теми завършващи с всеобщо лизане.
                        Отврат.

Те щом в САЩ съдят самсунг дет са на една цена с него значи са много зле ябълките
                        Сус бе, сетил си се на 44 страница да провокираш, омръзна ни на всички, успокой се, пий една студена вода.

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                          Сус бе, сетил си се на 44 страница да провокираш, омръзна ни на всички, успокой се, пий една студена вода.
                          Аз в тази тема участвам от самото начало бре, гларус.
                          По това време пия бира.
                          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                          К.М.

Comment

Аз в тази тема участвам от самото начало бре, гларус.
                            По това време пия бира.
                            Вземи и зрънчо за бирата, може да извадиш късмет с някое ново моделче андроидче.

Comment

Около 400 000 са всичките, ако не и повече.
                              Една дузина е = 10?
                              12.....

---------- Post added at 21:11 ---------- Previous post was at 21:07 ----------

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                              Около 400 000 са всичките, ако не и повече.
                              ....и на кой са му нужни толкоз апликации?

---------- Post added at 21:13 ---------- Previous post was at 21:11 ----------

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                              Човек поглежда с колко пари разполага в джоба си и за какво ще ползва тела си, след това купува.
                              Всичко различно от гореописаното е снобария.
                              Ще карам аз кола за 2 500 и ще държа телефон за 1 500, ха-ха-ха.
                              Бг гъзар.
                              Много си прав Грухи!!!!!
                              Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                              Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                              Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                              Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Една вметка за потребителите на iOS6, ползвайте FaceTime, уникално качество на видеоконферентен разговор.

---------- Post added at 21:15 ---------- Previous post was at 21:13 ----------

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                                12.....

Много си прав Грухи!!!!!
                                Мне е прав прасьо, кой е той, че да определя преоритетите?

Comment

Working...
                                X