Известие

Collapse
No announcement yet.

Iphone дилема

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
    Морфи, на един производител изобщо не му трябва да произвежда стока която не се котира, това с многото модели е търсене на правилната формула на пазара. Apple са оцелили десятката само с един продукт, съчетание между дизайн, функции и цена. Последното въпреки, че не се харесва от всички, не е определящ фактор, както и Кики споменава по-горе.
    Всички компании гонят една цел, печалба.
    Каква точно десятка са уцелили?

Аз не съм консуматор.

Нали знаеш кой има лицемерното основание да се прави, че парите не го вълнуват и, че всеки който мисли за пари е материалист?
    Само хората, които имат пари
    За теб разход за айфон е оправдан разход, за мен не е.
    Интересно ми е, ако не беше пазара в САЩ, дали айфон щеше да се бори наравно със самсуняците?
    Комфортът на американския пазар за айфон е нещо като комфортът за жигулата на руския.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
      Комфортът на американския пазар за айфон е нещо като комфортът за жигулата на руския.
      И подобно на Лада - съвършенството не се нуждае от промяна
      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
      Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Ами, аз го гледам в бизнес тарифите и там няма много голяма разлика, да не казвам никаква - 16ГБ АйФон излиза 690лв. с ДДС и с договор за интернет/телефония по 24.90лв. на месец
        Да не говорим, че извън офертите в сайта на МТел, на и-мейла получавам още по-интересни предложения
        S2 за по-малко от 500лв. не знам да се продава някъде, освен ако не е надран, счупен, огънат, изгаснал вовеки и т.н.
        За едногодишен 4S само зомбита биха дали повече от 500-600лв., а както вече изяснихме - ползвателите му са точно такива......... Дооооооооооооооооко!!!

П.П.
        Ще ми бъде много интересно да наблюдавам подобен разговора между собственици на iPhone и Vertu.... нищо, че Vertu имат повече модели
        sigpic

Comment

• Само дето никой не се сравнява с Лада постоянно ...

---------- Post added at 08:39 ---------- Previous post was at 08:33 ----------

Кире , зарежи бизнес клиенти и т.н.
          Говорим за масов потребител , и цените които съм показал са за масовия клиент . И не съм аз ги измислил , това е
          В борсите има SGS2 и за 400 лв
          145 1.6 ТС '97 ех.
          145 1.9 JTD '00
          307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
            Само дето никой не се сравнява с Лада постоянно ...
            Без американския пазар айфон щеше да е една посредствена марка далеч от продажбите на самсунг.
            Опровергайте ме с данни, ще ми е интересно какви са продажбите в Европа и в Азия на ябълката. Може и да греша.
            К.М.

Comment

• Суси , не грешиш . прав си . Без американския пазар , щяха да са доста по-назад като продажби , но това не означава , че щяха да са посрествена марка . Бентли също са с относително малък пазарен дял , Ферари , Мазерати ...
              145 1.6 ТС '97 ех.
              145 1.9 JTD '00
              307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                Ами, аз го гледам в бизнес тарифите и там няма много голяма разлика, да не казвам никаква - 16ГБ АйФон излиза 690лв. с ДДС и с договор за интернет/телефония по 24.90лв. на месец
                Да не говорим, че извън офертите в сайта на МТел, на и-мейла получавам още по-интересни предложения
                S2 за по-малко от 500лв. не знам да се продава някъде, освен ако не е надран, счупен, огънат, изгаснал вовеки и т.н.
                За едногодишен 4S само зомбита биха дали повече от 500-600лв., а както вече изяснихме - ползвателите му са точно такива......... Дооооооооооооооооко!!!

П.П.
                Ще ми бъде много интересно да наблюдавам подобен разговора между собственици на iPhone и Vertu.... нищо, че Vertu имат повече модели
                Верту е нещо съвсем различно, там изцяло говорим за хедонистична цена.
                Притежание на нещо уникално като дизайн.
                Цената е силно завишена, тя е много над реалната цена при това качество.
                Половерчето на версаче не е по качествено от половерче на андрюс, НО плащам марката, плащам клеймото Версаче.

---------- Post added at 08:45 ---------- Previous post was at 08:44 ----------

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                Суси , не грешиш . прав си . Без американския пазар , щяха да са доста по-назад като продажби , но това не означава , че щяха да са посрествена марка . Бентли също са с относително малък пазарен дял , Ферари , Мазерати ...
                Това е несериозно сравнение!!!!!!!!!!!!

Разликата между айфон и самсунг не е равнозначна на разлика между голф и бентли

---------- Post added at 08:50 ---------- Previous post was at 08:45 ----------

Това е бентли!

Айфон е БМВ, самсунг е фолксваген. Така бих ги сравнил аз, и пак не съм убеден, че е коректно.
                К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                  Разликата между айфон и самсунг не е равнозначна на разлика между голф и бентли
                  Ето ти точно сравнение, айфон или iOS е автомобил с автоматични скорости, самсунг или "андроид" е с ръчни, при автоматика е опростено управлението.

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                  Интересно ми е, ако не беше пазара в САЩ, дали айфон щеше да се бори наравно със самсуняците?
                  Много неадекватно сравнение. Точно на теб ли да обяснявам какъв фактор е Американския пазар и разликата му с Руския.
                  Last edited by Доко; d.m.y г., 12:02.

Comment

• Защо ? Не сравняваме модели , а марки
                    Всички марки имат и върхови модели . Това колко са върхови те ... е друг въпрос .
                    Айфон , като Бентли и Мазерати нямат евтини и посредствени модели . Да , може да имат косури ... но това са имена . Защо те да правят посредствени модели , след като са силни в правенето на върхови такива ? За последните 2 години Самсунг имат извадени на пазара точно 55 модела гсм апарати . От тях 3 върхови . За мен лично , това ги поставя в по-ниска категория . Те не наблягат на качество , а на количество .
                    Като на конкуренцията не им изнася , или правят върхов модел , или се позиционират на по-ниско стъпало
                    Last edited by tokata_pz_flex; d.m.y г., 11:55.
                    145 1.6 ТС '97 ех.
                    145 1.9 JTD '00
                    307 CC 2.0 '04

Comment

Защо ? Не сравняваме модели , а марки
                      Всички марки имат и върхови модели . Това колко са върхови те ... е друг въпрос .
                      Айфон , като Бентли и Мазерати нямат евтини и посредствени модели . Да , може да имат косури ... но това са имена . Защо те да правят посредствени модели , след като са силни в правенето на върхови такива ? За последните 2 години Самсунг имат извадени на пазара точно 55 модела гсм апарати . От тях 3 върхови . За мен лично , това ги поставя в по-ниска категория . Те не наблягат на качество , а на количество .
                      Като на конкуренцията не им изнася , или правят върхов модел , или се позиционират на по-ниско стъпало
                      Баси дуенето на перки с играчки честно, интересно що им е тогава да пускат мини модели и се говори за окастрена версия на йФон в проект за догодина?
                      Минали са покрай Мазерати ама много от далече...
                      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• То и за тая година се говореше за 2 модела на айфон 5 - про и мини , ама не стана . До догодина я камилата , я камиларя .
                        145 1.6 ТС '97 ех.
                        145 1.9 JTD '00
                        307 CC 2.0 '04

Comment

• Тази тема просъществува доста дълго време.
                          С нормален план от Глобул 4С е на цена малко над 1000лв с договор 2 години.
                          От мтел предлагат ако си в биснез група на фирма да ти го продадат за 500лв с договорче отново, но всеки може на биснез група сещаш се!

В щатите се намира нов за 450лв. без договори разни.
                          Цената на втора ръка в Бг спокойно достига 750 лв, и хората звънят като луди да го купят. Не говорете глупости за цени като не сте сигурни. Тази марка не се обезценява като другите. Ако не излезе 5с скоро цената ще се запази такава поне над 2 год. Лаптопите на Ябълката са уникални, но цената на приемлив такъв с добър пърформърс започва от 1300-1400$.

Как всички хранят Айфон. А съм убеден, че 85% никога са държали 4-ка в ръцете си. А по малко от 1% са имали допир до 5-цата. Със здраве пичове. Ма гроздете е кисело, като е мн на високо явно!
                          sigpic
                          Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                            Баси дуенето на перки с играчки честно, интересно що им е тогава да пускат мини модели и се говори за окастрена версия на йФон в проект за догодина?
                            Минали са покрай Мазерати ама много от далече...
                            iPhone си бе Know-how на Стив Джобс, след него ще се обезличат като Самсунг, Нокия и всички останали.

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex
                              Кире , зарежи бизнес клиенти и т.н.
                              Говорим за масов потребител , и цените които съм показал са за масовия клиент . И не съм аз ги измислил , това е
                              В борсите има SGS2 и за 400 лв
                              Е, аз да ти кажа доста народ около мен си купи телефони точно през бизнес офертите - първоначално по-ниска цена, по-изгодни тарифни планове, не плащат ДДС-то....
                              Кой бяга от хубавото
                              Тук вие се опитвате да ме убедите, че е по-добре да дам над 1000лв. в брой за доставка на АйФон5 от САЩ, вместо 800лв. на изплащане за S3 от оператор
                              Само бизнес отстъпката и ДДС-то като махна, и вашето предложение отива с едни бързи 30% нагоре, пък нека после моя телефон да се обезцени с 50% за една година
                              sigpic

Comment

Защо ? Не сравняваме модели , а марки
                                Бентли и мазерати сами ли са позиционирани в пазарното пространство?
                                К.М.

Comment

Working...
                                X