Известие

Collapse
No announcement yet.

Iphone дилема

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• И главно действащо лице в дискотечните експлозии е бил Самсунга/ХТЦ/Сони с всичките си полезни функции , една от които - правене на шотове и коктейли и сваляне на женски дрехи ? Само че демо версии - шотове без алкохол и много чифтове дрехи за сваляне ?
    Last edited by tokata_pz_flex; d.m.y г., 16:01.
    145 1.6 ТС '97 ех.
    145 1.9 JTD '00
    307 CC 2.0 '04

Comment

• А някое примерче за демо-версия?
      sigpic

Comment

• Кире това беше шега
        Аз на някакви игри играх демо версии . Няма как да дам пример за демо приложения , при положение че не използвам смартфон
        Нека запознатите да съдействат
        145 1.6 ТС '97 ех.
        145 1.9 JTD '00
        307 CC 2.0 '04

Comment

• Веднага ти казам - навигациите в Андроид маркета имат демо версии за 10-20-30 дни след което трябва да си купиш лиценз.... или както там се нарича.
          ОБАЧЕ в Андроид форума има всичко безплатно
          И нека не отваряме дума за безплатни приложения, защото по последни данни мой приятел беше дал НАД 100$ (100 ДОЛАРА !!!!!!!!!) да си напълни 4-ката с нужните му приложения и някакви игри.
          sigpic

Comment

• Аз пък от четеното из iphone форума останах с впечатление , че има дооооста безплатни неща за ябълките Юзърите ще кажат най-добре
            145 1.6 ТС '97 ех.
            145 1.9 JTD '00
            307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
              При Самсунг, има супер мн апликации, които са платени, ако не са само демо. Имампознати напуснали самсунг, заради айфон и твърдят, че повече няма да си купят самсунг.
              За обратното още не съм чул
              Абе радвайте се на подаръците от зрънчо и това е.
              В Ейпъл стора са доста повече платените... това не е довод, имаш 500$ за апарат но не и 1 - 5$ за програма?
              Колко ще ползваш, 200, 500?
              Повечето не прескачат цифрата 20... изключая анимацийки, глезотийки, уолпейпърчета и подобни.
              Нещо като телефон за 1000 лв. и прима с 5 лв вътре (еврейските смс) ли надушвам?
              После що има храна...

is everywhere
              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                В Ейпъл стора са доста повече платените... това не е довод, имаш 500$ за апарат но не и 1 - 5$ за програма?
                Колко ще ползваш, 200, 500?
                Повечето не прескачат цифрата 20... изключая анимацийки, глезотийки, уолпейпърчета и подобни.
                Нещо като телефон за 1000 лв. и прима с 5 лв вътре (еврейските смс) ли надушвам?
                После що има храна...

is everywhere
                Българинът не е свикнал да плаща за софтуер. Аз до ден днешен за софтуер не съм похарчил един лев Та въпросът е пинципен, а не дали струва 1 или 100$.
                Lexus IS200

Comment

• Аз също не давам пари за програми....
                  sigpic

Comment

• Добре де . Аз бих дал пари за програма ( без значение на коя платформа е ) само и единствено ако ще изкарвам пари с нея : Това да плащам за разни шарениики , игри и т.н. няма как да стане .
                    Предполагам , не съм само аз така ?
                    145 1.6 ТС '97 ех.
                    145 1.9 JTD '00
                    307 CC 2.0 '04

Comment

• И аз не давах пари до едно време.
                      Тази година си платих абонамент за навигиране и останах приятно изненадан колко добре ми работеше всичко. Платих десет лева за един месец, за "доживотен" абонамет цената е 30 евро /базов пакет разбира се/ и мисля догодина лятото да си го платя.
                      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                      К.М.

Comment

• А как става въпросното заплащане ? Цената на продукта се начислява към сметката на телефона , или се използва карта/банкова сметка ?
                        Суска точно това имах на предвид - когато имаш нужда от нещо и то ти върши по-добра работа от безплатния аналог - защо да не го купиш . Но иначе само за шаренията ако е , няма смисъл .
                        145 1.6 ТС '97 ех.
                        145 1.9 JTD '00
                        307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                          А как става въпросното заплащане ? Цената на продукта се начислява към сметката на телефона , или се използва карта/банкова сметка ?
                          Суска точно това имах на предвид - когато имаш нужда от нещо и то ти върши по-добра работа от безплатния аналог - защо да не го купиш . Но иначе само за шаренията ако е , няма смисъл .
                          Маркетите работят с карти, не с операторите.

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• И аз така мислех . За айфона знам , че е с карта , ама нали Андроида по-отворен ... много мразя картите
                            145 1.6 ТС '97 ех.
                            145 1.9 JTD '00
                            307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                              И аз така мислех . За айфона знам , че е с карта , ама нали Андроида по-отворен ... много мразя картите
                              Търговския модел няма общо с ОС а... Амазон и Йбей ги има преди тия маркети.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                                И аз не давах пари до едно време.
                                Тази година си платих абонамент за навигиране и останах приятно изненадан колко добре ми работеше всичко. Платих десет лева за един месец, за "доживотен" абонамет цената е 30 евро /базов пакет разбира се/ и мисля догодина лятото да си го платя.
                                Ето това няма как да го обясниш на никой който не е ползвал легален - платен софтуер, няма да те разберат, мислят си, че няма разлики.
                                За iPhone има Jailbreak и installous, там има всичко и е безплатно.
                                http://hackulo.us/forums/
                                Last edited by Доко; d.m.y г., 17:52.

Comment

Working...
                                X