Известие

Collapse
No announcement yet.

Iphone дилема

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• http://www.mobilebulgaria.com/news/2...B2%D1%80%D0%B8

То се очакваше след като Iphone 5 е с 4 инча дисплей , да започнат и другите да са такива ... сигурно ще е и 16:9
    145 1.6 ТС '97 ех.
    145 1.9 JTD '00
    307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
      http://www.mobilebulgaria.com/news/2...B2%D1%80%D0%B8

То се очакваше след като Iphone 5 е с 4 инча дисплей , да започнат и другите да са такива ... сигурно ще е и 16:9
      Нека не отваряме темата за разнообразието в размерите, че ще стане смешно.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
        Да бе, моя айфон къв калъф имааа....
        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
          Кому е нужно разнообразие бе Суси?
          Смешното е, че Самсунг са имитатори, нямат собствена визия върху продукта, пълни аматьори-плагиати...

Comment

• Ааааааааааааааааааааа...........................
            sigpic

Comment

• Кики нямаш думи да изразиш възмущение от Самсунг ли?
              мухахаа...
              То бива, бива да имитират, ама чак такава наглост. Видяха големи продажби от 5-цата и веднага и те с 4-инчов, че и мини.
              'Баси, щом 4-инча е мини, какви тухли носите по джобовете 'ич не мо'а ви мисла, оправяйте се.

Comment

• Ше ми се спука далака от смЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕх

Доко, тия от Ейпъл да не са ти пратили с телефоните и диск "Весо-парцала юбилеум голд едишън"
                Кхкхкхкхкхкхкхкх....
                sigpic

Comment

• Което наистина много ме радва при Нокия и Майкрософт, че се опитват да направят абсолютно уникален за тях продукт.
                  Нито гледат другите, нито правят имитации на конкуренцията. Та според мен са в абсолютно правилната посока.

Новата Nokia Lumia 920 , ще си е просто уникален продукт! И вече сериозно съм се замислил в/у покупката на този апарат.

При мен случая е такъв, че от повече от 10 години, съм бил на пощата хотмейл, и от както го има въпросния "Windows Live", аз съм си потребител на него, така, че интеграцията на Лайф в телефона си е много важна за мен. И като добавим скайпа, който и той ще е вграден в Windows 8 Phone, това е повече от положително за мен като потребител.

И като добавим, безплатня Nokia Music Store, безжичното зареждане на телефона, пълния офис пакет вграден в телефона, а за технологията PureView и PureMotion Display, няма какво да ги коментираме. както и Карл Цаис камерата.

Лично ще следя този модел подробно, и както я гледам, май ще го купя. Та ако имате интерес, може да ви споделям инфо и впечетления

колкото до Самсунг, не смятам, че имитират Апел. Само слепите потребители на въйФона така си мислят

AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
                  AR 155 2.0 16v SUPER
                  Toyota Corolla 2014 S Premium
                  Moskvich 2140

Comment

• Докич,

през далечната 2001-ва имах Алкател Уан тъч покет, който беше правоъгълен със заоблени краища. Айде сега Епъл да се бръкнат да плащат на Алкател! Това е пълна тъпотия!
                    И да ти цитирам вездесъщия Стив Джобс през 1996-та

"Нямам никакви скруполи да открада една наистина добра идея"

Капиш?
                    няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                      Кики нямаш думи да изразиш възмущение от Самсунг ли?
                      мухахаа...
                      То бива, бива да имитират, ама чак такава наглост. Видяха големи продажби от 5-цата и веднага и те с 4-инчов, че и мини.
                      'Баси, щом 4-инча е мини, какви тухли носите по джобовете 'ич не мо'а ви мисла, оправяйте се.
                      is ... ewerywhere...

Единия се чуди защо Сони имат 15 модела, другия проповядва американско патентно право.
                      Смешно е.
                      Самсунг и те отдавна имат и 3 и 4 и т.н. модели...
                      Главния проблем на по-малките апарати на повечето марки е, че нямат топ хардуер в по-малките размери, е сега Самсунг ще имат, другите ще се сетят и те.

Apple fans gona hate ... again
                      Last edited by morfius; d.m.y г., 14:24.
                      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• "След като разбра за популярността на iPhone, iPad, iPod, АйШе се почувства горда с името си...."
                        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                          "След като разбра за популярността на iPhone, iPad, iPod, АйШе се почувства горда с името си...."
                          Пак обърка Кики, пиши се iше бре...

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                            Пак обърка Кики, пиши се iше бре...
                            Доко, ти айпад имаш ли?
                            К.М.

Comment

• Аз позлвам ipad, ipod shuffle, iphone...скоро ще се ъпгрейтна и с iMac. Продуктите им са страхотни.
                              Ipod, няма такъв звук, батериите им държат доста дълго. Едно макче държи на батерия повече от 10ч. Мн красив дизайн, страхотен пърформърс.
                              Вие си ползвайте каквото си искате и си говерете, че рибата миришела...
                              sigpic
                              Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                                Аз позлвам ipad, ipod shuffle, iphone...скоро ще се ъпгрейтна и с iMac. Продуктите им са страхотни.
                                Ipod, няма такъв звук, батериите им държат доста дълго. Едно макче държи на батерия повече от 10ч. Мн красив дизайн, страхотен пърформърс.
                                Вие си ползвайте каквото си искате и си говерете, че рибата миришела...
                                Ай-секта.
                                Типично по-американски.
                                "пърформърс" какво означава?
                                К.М.

Comment

Working...
                                X