Известие

Collapse
No announcement yet.

Iphone дилема

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Рус, на мен нищо не ми мирише - всеки има право да си харчи парите за всякакви глупости
    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
      Аз позлвам ipad, ipod shuffle, iphone...скоро ще се ъпгрейтна и с iMac. Продуктите им са страхотни.
      Ipod, няма такъв звук, батериите им държат доста дълго. Едно макче държи на батерия повече от 10ч. Мн красив дизайн, страхотен пърформърс.
      Вие си ползвайте каквото си искате и си говерете, че рибата миришела...
      Буахахахахах, миришат ти чорапите...
      Сони спокойно вади същото качество звук... като за начало.
      За айфоните се разбрахме, че само се фукате...
      Пърформанс на кое бре, маковете отдавна ги правят с ПЦ чаркове, Мак ОС може да се сложи на всяко ПЦ базирано желязо.
      В щатите може и да е изгодно да се купуват макове, тук няма грам смисъл, същото желязо на друга марка (без ОС) излиза 2 до 3 пъти по-евтино и не дава по-малко (освен ако не броиш фукнята, елитаризъм накриво).
      На всички тинбуци батерията им кара толкова, въпрос на правилно подбран хардуер.
      Гейминг, Елиънуер, РОГ и Косимо го смачкват Мак а (колко игри са оптимизирани за МакОС ?) ако им набримчиш еднаква ОС
      Бизнес - в щатите както казах може да има смисъл, у нас се работи с Уиндоус, ега стъпи на Леново Тинкпад Т или Х серията. А другите са толкова по-евтини, че няма нормален бизнес дето да плати разликата само заради марката, това не е фукнята в кафенето.
      Дизайн, тук има доста добре оптимизиран софтуер за Мак ОС, но пак опираме до цената на желязото, все пак не си говорим за геймърско, а за дизайнерско такова.
      Може и тако, може и вако...

ОС, като знам как се плаща за ОС у нас, Мак ОС има и в замундата
      Дуал/трипъл буут на ПЦ не е нищо ново.

И какво остана, единия дизайн и гръмката марка.

Продължавай да се големееш ... забавно е
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
        Доко, ти айпад имаш ли?
        Не, айфон ми е напълно достатъчен, имам някоя друга екстра към него.

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
        is ... ewerywhere...
        Морф, брат, стига с тези офце, не ти ли омръзна, измисли друг епитет, много еднообразен го даваш.
        Last edited by Доко; d.m.y г., 17:33.

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
          Не, айфон ми е напълно достатъчен.

Морф, брат, стига с тези офце, не ти ли омръзна, измисли друг епитет, много еднообразен го даваш.
          Много е смешно, аз дотук само в неговите постове чета неща, които са по темата.
          Още едно доказателство, че притежателите на айфон разбират само от: мноУ е як, страхотен звук, страхотна машинка.
          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
          К.М.

Comment

Не, айфон ми е напълно достатъчен, имам някоя друга екстра към него.
            Разтегляне на екрана..... $700
            sigpic

Comment

• За лаптоп съм признал единствено Dell, сегашният ми е 3 по ред, но скоро ще ъпрейтна предполагам.
              Приятелката си закупи някакво ново моделче на Sony Vaio, мн готин дизайн, и до там. Една камара пари за глупости, от официалния им сайт. Сегашното ми Делче бие сонито по вс параграфи.
              Игри не играя от доста години.
              Мак не са само дизайн, батерия.
              Iphone не е гъзарщина, а готино смарт телефонче. Гъзарщина е да си купя часовник с диаманти на ролекс за 6-7к лв.
              Това е просто телефон, това че цените на продуктите на Apple в БГ са скъпи е кофти, но не значи, че хората ги купуват да се гъзарят. Просто си купувам качество.
              Ipad струва доста под цената на такъв в Бг.
              sigpic
              Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Рус, батка, какво точно качество си купуваш?
                Значи, твоето Делче може да бие Вайо по всички параграфи, а С2 не може да бие 4С по всички параграфи
                sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                  Много е смешно, аз дотук само в неговите постове чета неща, които са по темата.
                  Още едно доказателство, че притежателите на айфон разбират само от: мноУ е як, страхотен звук, страхотна машинка.
                  Не почвай и ти с празните приказки, че ставате безинтересни...

Comment

• Dell за съжаление занижиха качеството в средния клас... инак бяха много стабилна марка.
                    Сони се опитаха да се правят на Ейпъл при лаптопите, за това и Вайо им се носи слава на женска марка наоколо
                    (Избират си ги на цвят и дизайн)
                    А какво са Макбук всъщност?
                    Интел и АТИ базирано желязо... дисплей от Самсунг или Шарп, ССД май пак на Самсунг, единия дизайн си остана.
                    Поне от както смениха архитектурата ... това е голата (макар неприятна за някои) истина.
                    10 часа батерия ама в покой, я го напъни да видим ... интелските процесори все толкоз си харчат, не им пука какво пише на кутията.
                    Остави го айпада, говорим за телефони, ПЦ та и лаптопи, айпада е обикновена играчка... докато другите все па и някаква работа вършат.
                    Таблет може да се излъжа да си взема само ако излезе нещо читаво от Сърфейс идеята.

И не играчките, а начина по който ги представяте е гъзарщина

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                      Рус, батка, какво точно качество си купуваш?
                      Значи, твоето Делче може да бие Вайо по всички параграфи, а С2 не може да бие 4С по всички параграфи
                      Може що да не може,андроида който ползвах преди беше sony ericsson xperia neo,по нищо не ми отстъпва на iphon 4 просто ми е по удобно на ios и поради тази причина го смених,а и поради факта,че ифона ми го подариха
                      sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
                      Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

Изглежда като патица, кряка като патица, ходи като патица, плува като патица... що е то?

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                          Изглежда като патица, кряка като патица, ходи като патица, плува като патица... що е то?
                          Самсунг ???
                          Аааа сетих се сам, програмист с андроид.

Comment

• Лумиата наистина е много добра , но е 185грама . Това е много , поне за моите разбирания . Иначе са новатори - wi-fi зареждане , работа с ръкавици и т.н. - евала !

Да питам като се заговори за графика , андроид може ли така

http://www.youtube.com/watch?v=JieciXmlwgs

Ако може , свалям шапка !
                            145 1.6 ТС '97 ех.
                            145 1.9 JTD '00
                            307 CC 2.0 '04

Comment

• За андроида незнам ама xbox ми може и за ифон 4 тази игра сигурно ще му тежи според мен на самсунг галакси 3 ще тръгне
                              sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
                              Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

• X-box ясно ... ама на телефон ...
                                Без значение коя е марката - свалям шапка ! Графиката е много добра .
                                145 1.6 ТС '97 ех.
                                145 1.9 JTD '00
                                307 CC 2.0 '04

Comment

Working...
                                X