Известие

Collapse
No announcement yet.

Iphone дилема

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
    Значи, твоето Делче може да бие Вайо по всички параграфи, а С2 не може да бие 4С по всички параграфи
    Те щото DELL и SONY VAIO имат само по 1 модел та човека ги е сравнил !
    Всички са асемблатори, който мисли по-различно - явно никога не е отварял компютър/лаптоп.
    Чакам модулни телефони .. аз да си избера какъв процесор , колко рам , какъв сензор за камерата, каква OS и т.н. да му сложа
    ...

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
      Пак си правиш самоанализ, стига, не е нужно, нас не ни интересуват менталните ти проблеми.

А това което го постваш е коментирано далеч назад в темата.

Доко, по далеко от върха на носа си виждаш ли? И какво видя?

Преди няколко страници постнах линк към разказа на момчето. Тогава някои "капацитети" изказаха съмнения дали съчинението е писано от 13 годишен. Това тук е интервю с въпросният 13 годишен младеж, който умствено е изпреварил доста от пишещите и опитващите се да звучат авторитетно и компетентно тук! Ако приемем, че тук сме една представителна извадка от обществото от милата ни татковина (включая и аз), лично аз не се учудвам, защо едно момче на 13 г., с малко повече мозък в главата си няма желание да продължи образованието и живота си в "милата" ни Родина!

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
      Нз какво вс се оплаквате от I-продуктите.
      Сполучливи са, добър и функционален дизайн.. Поддържат висока цена на пазара дори след време. Изключително улеснени за употреба, лесни за използване.
      На колегата СМЕТ или нещо такова дори няма да му чета комплексираните изказвания. Не му отиват на годините.
      Дори в 159, като екстра има изход за Ipod, Iphone в жабката.
      Ако някой може да парадира с телефон, то това би било някой с Верту. Говорите глупости, гъзарщина. Тук ми мирише на мн комплексарщина.
      Към колегата с IT претенции: с доста занимаващи се с компютри съм го обсъждал. В момента Дел и Мак са едни от най-добрите на пазара (виж има доста нискбюджетни марки, който предлагат висок пърформънс на ниски цени). Бих продължил разговора относно лаптопи на лични ако желаеш! Може да съм млад, но имам достатъчно опит с тази техника да мога да изградя своето виждане.
      Таблетите като цяло не са ми интересни. Играх си цяло лято с такъв на Google, Ipad. Втория просто превъзхожда доста. Ест и цената бе двойна. Определено не си струват цената.
      Ipod shuffle просто няма аналог. И го ползвам от години, без да е правил проблеми.

п.с. Това с овцата се изтърка. По рано в темата споменах, че Айфона бе закупен с цел да се продаде в Бг, но уви ме грабна. Ипада замина вече.
      Аз бих могъл да нарека ползващите СМ: мазохисти. Ходят с раница за да носят средно малкия си таблет, уж телефон!
      Ябълката осъдиха СМ за 1 млрд.$, иначе от СМ некопирали!
      Как да приемаш насериозно някой, който дори не може 5 думи да напише правилно и да ги свърже последователно в изречение? Самият факт, че непрекъснато парадираш колко "често" пребиваваш оттатък "голямата вода" може и да те прави супер, мега, турбо гъзар ама на мегдана на с. Долно Уйно. Грабвай ябълката и хайде, че на чаршията те чакат да им разказваш как беше оня ден у Флоридата! И да не се излъжеш да звъннеш на някого, че ще ти отидат петте лева от предплатената карта!
      Last edited by CBET; d.m.y г., 23:09.
      Alfa Romeo 156 2.0 TS '97 - продадена ...

Comment

• Аз с нищо не парадирам приятелю. Споделям опита си, но явно на теб ти пречи нещо, че пребивавам често в голямото село.
        Нз защо толкова негативизъм улавям в думите ти, някакви комплекси нещо ли избиваш?! Няма проблем, не се притеснявай.
        Гъзар с телефон не се става. Нз защо само, че изказваш лошото си мнение за продукт на марка, която ти самият доскоро си мислил да закупиш. Като не ти харесва Абълката, не пиши в темата за нея.
        Дано успееш да прочетеш това мнение, че как навързах 5 изречения, идея си нямам!

п.с. Стига с тея предплатени карти от 5лв и овцете. Нещо по-оригинално не измисли ли?!
        Last edited by rusiq86; d.m.y г., 23:20.
        sigpic
        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Първоначално публикувано от CBET Покажи съобщение

Преди няколко страници постнах линк към разказа на момчето. Тогава някои "капацитети" изказаха съмнения дали съчинението е писано от 13 годишен. Това тук е интервю с въпросният 13 годишен младеж, който умствено е изпреварил доста от пишещите и опитващите се да звучат авторитетно и компетентно тук! Ако приемем, че тук сме една представителна извадка от обществото от милата ни татковина (включая и аз), лично аз не се учудвам, защо едно момче на 13 г., с малко повече мозък в главата си няма желание да продължи образованието и живота си в "милата" ни Родина!

Как да приемаш насериозно някой, който дори не може 5 думи да напише правилно и да ги свърже последователно в изречение? Самият факт, че непрекъснато парадираш колко "често" пребиваваш оттатък "голямата вода" може и да те прави супер, мега, турбо гъзар ама на мегдана на с. Долно Уйно. Грабвай ябълката и хайде, че на чаршията те чакат да им разказваш как беше оня ден у Флоридата! И да не се излъжеш да звъннеш на някого, че ще ти отидат петте лева от предплатената карта!

Незнаех,че да имаш iphon значи,че си гъзар.Значи аз съм мега гъзар защото имам и андроид даже ползвам и синбиан.
          sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
          Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

• Първоначално публикувано от CBET Покажи съобщение

Преди няколко страници постнах линк към разказа на момчето. Тогава някои "капацитети" изказаха съмнения дали съчинението е писано от 13 годишен. Това тук е интервю с въпросният 13 годишен младеж, който умствено е изпреварил доста от пишещите и опитващите се да звучат авторитетно и компетентно тук! Ако приемем, че тук сме една представителна извадка от обществото от милата ни татковина (включая и аз), лично аз не се учудвам, защо едно момче на 13 г., с малко повече мозък в главата си няма желание да продължи образованието и живота си в "милата" ..........
            Хаха развесели ме, сериозно ли форума ти е "представителна извадка от обществото от милата ни татковина"? И коя по-точно част от форума е представителна, тази час с андроидите, или тази със синбиените, защото от теб разбрах, че частта с айфоните са комплексирани непредставителни форумни индивиди с предплатени карти от 5 лева, буахбуахбуахахах.

Първоначално публикувано от stefoo Покажи съобщение
            Незнаех,че да имаш iphon значи,че си гъзар.Значи аз съм мега гъзар защото имам и андроид даже ползвам и синбиан.
            Не бе, ти си представителна извадка обществен форумен гъзар, ама комплексар, щото имаш и айфон...
            Last edited by Доко; d.m.y г., 23:55.

Comment

• Това айфон ми звучи като ай сифон.
              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
              sigpic

Comment

• Пичове има три истини на този свят:
                1) Сливенска перла
                2) Царска туршия
                3) Айфон
                sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                  Това айфон ми звучи като ай сифон.
                  Не е бе старуха .
                  Айфон е на Айшето чичо й от Германия .
                  Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                  Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                  Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Попаднах на новия модел самсунг, който се очаква да излезе...
                    Attached Files
                    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                      Пичове има три истини на този свят:
                      1) Сливенска перла
                      2) Царска туршия
                      3) Айфон
                      Aааа не, не та не :

1) Бургас 63
                      2) Вълче мезе
                      3) Нокия 9000 комуникатор

---------- Post added at 04:29 ---------- Previous post was at 04:28 ----------

А и забравих да допълня :

4)Синьо Виктори в левия джоб на ризата
                      Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                      Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                        Aааа не, не та не :

1) Бургас 63
                        2) Вълче мезе
                        3) Нокия 9000 комуникатор

---------- Post added at 04:29 ---------- Previous post was at 04:28 ----------

А и забравих да допълня :

4)Синьо Виктори в левия джоб на ризата
                        И 5) пръстен от златО, дето не можеш да си затвориш ръката, толко е голем !

свет, стига бе баце, ти пък какви работи почна да приказваш, все едно русолявия, ама от другата страна - същите тъпотии
                        sigpic
                        днес съм в почивка ---

Comment

• Кире къде си брееее ....
                          Хайде давай да видим играта , че ще се сгрее смокиновата

П.П.
                          Човеците от ябълката наложили някакъв мега строг контрол на качеството пише сега , та чак се бавили с производството .
                          145 1.6 ТС '97 ех.
                          145 1.9 JTD '00
                          307 CC 2.0 '04

Comment

• Нема шанс, брат....
                            Ако искаш да се напием - давай без игри!

---------- Post added at 09:30 ---------- Previous post was at 09:24 ----------

А и аз как да ви покажа, каква графика ми върви на телефона ?
                            sigpic

Comment

• Ти ще кажеш бре , нема да се лъжеме тука ...
                              Ще видим кога ще сваксам да стигна до софето , ако имаш път насам по-скоро обаждай
                              145 1.6 ТС '97 ех.
                              145 1.9 JTD '00
                              307 CC 2.0 '04

Comment

• Супер е графиката - по-хубава е от оная на клипчето

Едва ли ще пътувам скоро, на където и да било - нещо съм го закинал....
                                sigpic

Comment

Working...
                                X