Известие

Collapse
No announcement yet.

Iphone дилема

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
    изглежда трепач честито
    Белия не е за мен Тянко, качвахме му приложения.

Comment

• TechCrunch: Android ще замени Symbian в телефоните на Vertu
      "Според източници на сайта компанията за луксозни телефони ще бъде поверена на Анси Ваньоки, който има стаж от 20 години в Nokia. Ако си спомняте той напусна скоро след като борда на директорите на Nokia избра Стивън Илъп за неин шеф. От TechCrunch пишат още, че новите телефони на Vertu ще работят с Android, а не с Windows Phone 8"

Мечтата за Nokia с андроид идва в луксозна опаковка.

И малко fun:
      ...

Comment

• Дания прави конкурс за най-малко мъжко достойнство, като победителят печели голям iPhone

След тази новина съм напълно сигурен, че Iphonе-ът се купува от хора с малки ...., добре, че го направиха по-дълъг и него, че и наградата щеше да е пак толкова смешна, колкото състезателите...
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
        ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
          Дания прави конкурс за най-малко мъжко достойнство, като победителят печели голям iPhone

След тази новина съм напълно сигурен, че Iphonе-ът се купува от хора с малки ...., добре, че го направиха по-дълъг и него, че и наградата щеше да е пак толкова смешна, колкото състезателите...
          Интересни са ти нещо тези конкурси, да не си участник?
          .
          Last edited by Доко; d.m.y г., 15:17.

Comment

• А бе в крайна сметка некой тук има ли 5-ца вече?

Имам няколко познати от Фб с 5-ца, които пишат неща от сорта на iPhone5 е номер едно, ама като питам защо и ми казват, че просто е номер едно. Аз това го чувах и за 4 и за 4s. Номер едно е, ама що е номер едно, може би щото е номер едно или просто си е номер едно или пък нема друг модел на Apple и за това няма как да е номер 2...
            Last edited by ShoxXx; d.m.y г., 21:54.
            www.facebook.com/workshox

Comment

• Задай си въпроса за продуктовото портфолио на Apple и сам ще си отговориш.
              Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
              Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
                Дания прави конкурс за най-малко мъжко достойнство, като победителят печели голям iPhone

Малки екрани за малки ръце ... а според някои изследвания малките ръце означават и малка пишка.

Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
                А бе в крайна сметка некой тук има ли 5-ца вече?

Имам няколко познати от Фб с 5-ца, които пишат неща от сорта на iPhone5 е номер едно, ама като питам защо и ми казват, че просто е номер едно. Аз това го чувах и за 4 и за 4s. Номер едно е, ама що е номер едно, може би щото е номер едно или просто си е номер едно или пък нема друг модел на Apple и за това няма как да е номер 2...
                Номер едно е по цена в Техноп$$$$.
                ...

Comment

• Докич кажи как е машинарията намираш ли разлика между 4С и 5 ?
                  145 1.6 ТС '97 ех.
                  145 1.9 JTD '00
                  307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                    Докич кажи как е машинарията намираш ли разлика между 4С и 5 ?
                    Ами това, че е по-бърз не е нужно да го натъртвам, но със сигурност е по-приятен на пипане.
                    Тока няма да съжаляваш ако го закупиш, още повече, че в сегмента "бизнес" не кой знае какъв избора.
                    п.с. пътувам от Варна, за това съм кратък...

Comment

• Тока, аре чакаме те да се фукаш
                      sigpic

Comment

• Кире чакам го от оператор . Няма шанс да дам на техно...бла , бла 2000+ лв. ако ще телефона да проституира нощно време
                        145 1.6 ТС '97 ех.
                        145 1.9 JTD '00
                        307 CC 2.0 '04

Comment

• Японски Samsung Galaxy S III - за джапанките още по-добър
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                          ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• малко извън темата, но е в контекста на разговорите ни:

Wikipad tablet: Gaming Tablet -> http://reviews.cnet.com/tablets/wiki...-35118543.html

AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
                            AR 155 2.0 16v SUPER
                            Toyota Corolla 2014 S Premium
                            Moskvich 2140

Comment

• Banned iPad mini Promo

Comment

• Аз залагам на Nexus 4
                                Last edited by Pepo; d.m.y г., 07:43.
                                156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
                                Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Working...
                                X