If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
TechCrunch: Android ще замени Symbian в телефоните на Vertu
"Според източници на сайта компанията за луксозни телефони ще бъде поверена на Анси Ваньоки, който има стаж от 20 години в Nokia. Ако си спомняте той напусна скоро след като борда на директорите на Nokia избра Стивън Илъп за неин шеф. От TechCrunch пишат още, че новите телефони на Vertu ще работят с Android, а не с Windows Phone 8"
Мечтата за Nokia с андроид идва в луксозна опаковка.
След тази новина съм напълно сигурен, че Iphonе-ът се купува от хора с малки ...., добре, че го направиха по-дълъг и него, че и наградата щеше да е пак толкова смешна, колкото състезателите...
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана exAlfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
След тази новина съм напълно сигурен, че Iphonе-ът се купува от хора с малки ...., добре, че го направиха по-дълъг и него, че и наградата щеше да е пак толкова смешна, колкото състезателите...
Интересни са ти нещо тези конкурси, да не си участник?
.
Имам няколко познати от Фб с 5-ца, които пишат неща от сорта на iPhone5 е номер едно, ама като питам защо и ми казват, че просто е номер едно. Аз това го чувах и за 4 и за 4s. Номер едно е, ама що е номер едно, може би щото е номер едно или просто си е номер едно или пък нема друг модел на Apple и за това няма как да е номер 2...
Малки екрани за малки ръце ... а според някои изследвания малките ръце означават и малка пишка.
Имам няколко познати от Фб с 5-ца, които пишат неща от сорта на iPhone5 е номер едно, ама като питам защо и ми казват, че просто е номер едно. Аз това го чувах и за 4 и за 4s. Номер едно е, ама що е номер едно, може би щото е номер едно или просто си е номер едно или пък нема друг модел на Apple и за това няма как да е номер 2...
Докич кажи как е машинарията намираш ли разлика между 4С и 5 ?
Ами това, че е по-бърз не е нужно да го натъртвам, но със сигурност е по-приятен на пипане.
Тока няма да съжаляваш ако го закупиш, още повече, че в сегмента "бизнес" не кой знае какъв избора.
п.с. пътувам от Варна, за това съм кратък...
Comment