If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тонимирчо, вземи въздух и успокой топчето малко бе мойто момче, тъй няма да ти мине акнето.
Тоя дълъг пост не моа го прочета целия, некви работи ли обясняваш?
Малко съм прехванал от чичо Мордохой с километричните постове
AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp poweredby ICIDesign
AR 155 2.0 16v SUPER
Toyota Corolla 2014 S Premium
Moskvich 2140
Опа и аз съм с дилема......излезнал ми е бонуса от Cosmote около 340 евро и се чудя къв тилифон да си взема за тия парици и леко доплащане,IPhone 4 8gb със 100 евро доплащане,Samsung Galaxy Sll със 150 евро доплащане или Samsung Galaxy Slll с 220 евро доплащане????
Ако имате и други предложения казвайте.
Опа и аз съм с дилема......излезнал ми е бонуса от Cosmote около 340 евро и се чудя къв тилифон да си взема за тия парици и леко доплащане,IPhone 4 8gb със 100 евро доплащане,Samsung Galaxy Sll със 150 евро доплащане или Samsung Galaxy Slll с 220 евро доплащане????
Ако не можеш от 4с нагоре, демек 5 на айфоня да вземеш, отпиши ябълката, взимай некоя пръчка от зрънчо както Стоянчо ти подсказва.
Слушай батко си Доко.
Много съм научила от него зе тез работи и то само в рамките на няколко часа и толкоз анасонови петива.
За нищичко не ме е подвел.
Ойййййй бат Доко ми зе акълО с неговата ябучка използва я най-рационално ма аз съм куха лейка не кат негУ......а и съм фен на СамсунгЪ.....то и от Алфа по-добро има ама аз я на пак Алфа взех.....бе тъпо пърче съм лесно акъл не вкарвам.
Миналата година взех 2 абълки бонус и ги шитнах......бе мое и абълка да зема ама ........
доко горканчо, не си пипал С3, ззатуй така прикааш айпън 5 не е далавера - даваш пари за климатик с дистанционно, а ти дават дистанционно за климатик, без климатик
доко горканчо, не си пипал С3, ззатуй така прикааш айпън 5 не е далавера - даваш пари за климатик с дистанционно, а ти дават дистанционно за климатик, без климатик
Comment