Известие

Collapse
No announcement yet.

Изневяра!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

И аз се разделих с приятелката ми преди 3 месеца - след 7 г връзка. Просто се разделихме, без повод. В началото няма да ти леко. Баналната фраза "Времето лекува всичко" е вярна, но никой не знае кога ще се случи при теб. На мен още ми е гадно ...
    147 1.6 TS

Comment

Първоначално публикувано от lazy
      И аз се разделих с приятелката ми преди 3 месеца - след 7 г връзка. Просто се разделихме, без повод. В началото няма да ти леко. Баналната фраза "Времето лекува всичко" е вярна, но никой не знае кога ще се случи при теб. На мен още ми е гадно ...
      Този пост ми няпомня че на скоро си говорихме с приятели и се оказа, че масово когато е имало мнооого дълга връзка обикновенно като дойде момента за промяна(брак и т.н.) и нещата отиват по дяволите. На колежката ми кумувете им били заедно 9 г. и малко след сватбата ........сещате се, иначе имам доста примери ама този е най-фрапантния.
      98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

сега ще ти кажа какво да направиш отваряш мобиле.бг,автопазар или подобни вестничета и списанийца,намираш си една "баба алфа",намираш си удобен гараж исе заемаш с въпроса.пълно разкостване,набиране на инфо,някой и други части и просто няма да усетиш как в главата ти ще е само "бабата",а след това даже ще си горд и доволен от себеси ,че си успял да възродиш нещо и да се надяваме, че не се впускаш в много болезнени връзки, че няма да имаш място за много "баби" в сържето си и гаража си.Ще ти мине

Comment

Метни си го на оная работа и давай !

Comment

същото се случи и с мен преди три години.
            знам какво ти е в момента братле.хубавото идва когато
            осъзнаеш колко неща си пропуснал през тези пет години.

Comment

Според мен номера на колата ти е последна грижа, просто си се отървал супер лесно. Ще го осъзнаеш след време.
              Те колежките винаги са били на мода ама гредата с тях иде много бързо
              Като те потърсят пак ,като купиш апартамента да не се огънеш ей
              97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

За хубаво е.
                Да значеш че (с извинения пред колежките) от жените по-прости създания няма. Те са създадени да бъдат такива. Абе кат котките са, нали се сещаш. По-добре че така е станало щото кат те гледам си сериозен и не си струва за такава лигла да се кахъриш. Въобще не я мисли, все едно да пиаш говното да падне или не, дърпай сифона и да си отива на мястото.
                Оня пич най-вероятно не виновен.

Ако ти е още мъка, ми звънни кат съм София та запозная с некоя парче, барем ти мине, па някоя ко те и понадуе, ще забравиш....

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от ne0
                  За хубаво е.
                  Ако ти е още мъка, ми звънни кат съм София та запозная с некоя парче, барем ти мине, па някоя ко те и понадуе, ще забравиш....
                  E те тва е ключа от бараката, хората са го казали "клин клин избива" намери си някоя сносна женица и тва е(има все още такива) не си го слагай на душата. Жените са като рейсовете една заминава иде следващата с някой пътуването е по-дълго, но задължително има край, така че да не ти пука.

Comment

И аз съм на мнение, че всичко минава и заминава. Всяко зло за добро. Ако искаш може да те запозная с някоя моя приятелка.
                    А за коегите ще кажа, че и ние сме на същото мнение за тях.
                    Alfa Romeo 145 1.9 JTD
                    http://bendidas.hit.bg/

Comment

Клин клин избива ... Въпросът е кога ? Как си изтриваш ей така от главата човек, с който си живял 5 или повече години ... Отстрани е лесно ...
                      147 1.6 TS

Comment

Не се ядосвай няма смисъл да се наказваш заради грешките на другите
                        Знам, че е много трудно, но сега от позицията на времето смея да кажа, че наистина всяко зло е за добро.
                        Сега няма да ми повярваш като ти кажа, но след време ще благодариш, че е станало така и ако някога се наложи да я видиш пак ще ти стане смешно, повярвай ми!
                        Колегите са напълно прави, послушай ги.
                        Горе главата и недей да мислиш за това.Разсей се с интерсни неща. Идеята да реставрираш кола наистина е много добра.Много помага (поне при мен), защото чисто и просто започваш да мислиш само за колата и забравяш за всичко останало.
                        Един съвет-изтрии всички номера и изхвърли всички вещи, които ти напомнят за нея.Много помага!
                        Да не ти пука.И нещо много важно-когато(а тя ще) се върне при теб чисто и просто я отпрати много тактично и интелигентно.Това ще и съсипе психиката.
                        И помни-всичко на този свят се връща

Хайде това е от мен!Горе главата

== Lancia Delta == 1.6 ІІ i.e. - тоталка
                        == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

Comment

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                          Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Нека се плющи девойката на воля!

Все пак човек винагаи когато види една жена трябва да каже - И по-хубави съм виждал и с по-грозни съм спал)

Comment

Колега, след време като намериш друга жена и ще си кажеш "Добре ,че стана така с предната - защото иначе нямаше да съм с тая"
                              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Определено няма кво да кажа повече от колегите но в общи линии :

Философията на живота я има на Valjo в поста определено е вярна

Решението на проблема ти го е написал KGB

А пък във всеки един момент можеш да се успокояваш успешно с думите на БатВас

И да ти кажа честно колкото повече жени сменяш толкова повече разбираш че всичките са еднакви и НЕ са незаменими - най-важното е да намериш тази която обича ТЕБ истински - а това много лесно ще го разбереш като я намериш При мене с правилната просто изчезна напрежението изцяло, никога ама никога не съм я ревнувал просто и имам 1000% доверие, когато се усетиш на 100% спокоен и доволен от една жена значи е тя

ПС. малии кво изречение изпрасках са ше ма нападнат
                                0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                                sigpic
                                Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                                Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Working...
                                X