Известие

Collapse
No announcement yet.

Изневяра!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Bobo
    Определено няма кво да кажа повече от колегите но в общи линии :

Философията на живота я има на Valjo в поста определено е вярна

Решението на проблема ти го е написал KGB

А пък във всеки един момент можеш да се успокояваш успешно с думите на БатВас

И да ти кажа честно колкото повече жени сменяш толкова повече разбираш че всичките са еднакви и НЕ са незаменими - най-важното е да намериш тази която обича ТЕБ истински - а това много лесно ще го разбереш като я намериш При мене с правилната просто изчезна напрежението изцяло, никога ама никога не съм я ревнувал просто и имам 1000% доверие, когато се усетиш на 100% спокоен и доволен от една жена значи е тя

ПС. малии кво изречение изпрасках са ше ма нападнат
    Е те тва е.
    И аз ся съм тъй и ме карат да тропаме ама кат не ми стиска. Ама и аз съм един... са еб-

Бобо тва кат сгафиш ше го покажем на женати и пак ще те обича

http://www.facebook.com/VenturaGarage
    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Че боли - боли, но бъди сигурен, че ще ти мине.

Само един съвет: преди да излезеш с KGB на бар, си помисли дали искаш, защото така ще те развалят, че връщане назад няма...

PS Клинове, клин избиват...колкот' повече, толкова по-добре. И хубавото е че всяка една дълга връзка те учи на много неща и се научаваш да правиш по-млако компромиси.
      Когат срещнеш, човек, който не те кара да правиш компромиси, ще бъдеш мн щастлив.
      www.facebook.com/workshox

Comment

Първоначално публикувано от ShoxXx
        Когат срещнеш, човек, който не те кара да правиш компромиси...
        Такъв вариант-несъществува
        “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
        ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

.....преди да излезеш с KGB на бар, си помисли дали искаш, защото така ще те развалят, че връщане назад няма....
          Що бе Шоко...
          Не съм останал с такова впечатление
          sigpic

Comment

Мен може ли да ме развалите, аз ще черпя ко тряя, па после аз ще разваля някой и така, само развалини....

Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Определено няма кво да кажа повече от колегите но в общи линии :

Философията на живота я има на Valjo в поста определено е вярна

Решението на проблема ти го е написал KGB

А пък във всеки един момент можеш да се успокояваш успешно с думите на БатВас

И да ти кажа честно колкото повече жени сменяш толкова повече разбираш че всичките са еднакви и НЕ са незаменими - най-важното е да намериш тази която обича ТЕБ истински - а това много лесно ще го разбереш като я намериш При мене с правилната просто изчезна напрежението изцяло, никога ама никога не съм я ревнувал просто и имам 1000% доверие, когато се усетиш на 100% спокоен и доволен от една жена значи е тя

ПС. малии кво изречение изпрасках са ше ма нападнат
              И аз потвърждавам това за истинската жена .....само дет аз па си ревнувам и същевременно и имам 100% доверие!!!
              98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Първоначално публикувано от MONI
                И аз потвърждавам това за истинската жена .....само дет аз па си ревнувам и същевременно и имам 100% доверие!!!
                Уууу ти си тежък случей на зодиакално обременение начи Ква зодия си
                0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                sigpic
                Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Уууу ти си тежък случей на зодиакално обременение начи Ква зодия си
                  и аз съм на тва мнение......Скорпион
                  98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

И аз потвърждавам това за истинската жена .....само дет аз па си ревнувам !
                    абе ти и да ревнуваш и да не ревнуваш,ако тя реши да ти изневерява изобщо няма да разбереш-вервай ми
                    Живея 12 години с един мъж,да не кажеш че си говоря по главата
                    “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                    ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Очаквах да кажеш някоя друга зодия, за да се успокоя, че не сме само скорпионите така, ама...

Варианта с компромисите имах предвида да бъдат намалени до минимум...и почти да ги няма...изцяло знам, че няма такъв вариант.

А с Петко, който излязъл, финишира тежко...
                      www.facebook.com/workshox

Comment

А с Петко, който излязъл, финишира тежко...
                        Ти за пиене ли говориш бре
                        Аз мислим за жени
                        sigpic

Comment

щом е тъй Петко е номер едно.
                          Той сигурно е самурай а?

Па може весело да стане някоя вечер, тва с биренето дет го правите е ок, ама и за друго трябва да се мисли!!!!

Comment

Първоначално публикувано от ne0
                            щом е тъй Петко е номер едно.
                            Той сигурно е самурай а?

Па може весело да стане някоя вечер, тва с биренето дет го правите е ок, ама и за друго трябва да се мисли!!!!
                            Ако излезеш на серьозно купонясване с някои хора от Клуба - имам няколко съвета.

1. Напиши си адреса на едно лисче - да го покажеш на таксито. Обаче лисчето може да го загубиш - затова2
                            2. Напиши го на някоя дреха - например яке - ама и него можер да загубиш като се почерпиш (случва се)
                            3. Запиши го на телефона си - ама и телефоните се губят понякога.
                            4. Ако горните се случат - насочи се към някоя кръчма за едно шкембе или друга супичка - да ти просветне и да си спомниш къде живееш .
                            5 . Горните не важат - ако някоя мацка реши да те заведе до вас(ако не си забравил къде са ключовете) или до тях. Освен ако не и откажеш и се върнеш на вариант номер 4.

П.П. Никога не се опитвай межди 3 и 6 сутринта да намериш приятел които не е бил с теб докато запиваш - рискуваш да събудиш майка му (или други роднини) и да му предложиш да идва за само за едно питие Не ме питай как ще попаднеш на GSM -a им. (случва се )
                            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                            CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първо да спомена че съм абсолютно против алкохола.
                              Никога не бях пил до преди няколко месеца.
                              Та миналата седмица в заведение ----ни, с софия се подредихме.
                              НИКОГА НЕ МИСЛЕТЕ ЗА КОЛА И АЛКОХОЛ ПРОМЕЖДУТЪК ПО МАЛЪК ОТ ЕДИН ЧАС.

Та имахме си шофьор и "ме" карат в макдоналдс,
                              ама той не работел за клиенти пешаци.
                              Та отивам и персонала отвън и викам (това е по мои спомени и чужди разкази) аз съм Зевс, следователно съм безсмъртен и вие сте мои слуги, простосмъртници.... в последствие съм разбрал че може само от гишето за коли и отивам там със звуци на 8-12 цилиндров и му викам 4екай да свалим стъклото че не мой ме чуеш. и почвам да поръчвам кат му обясневам колко коня съм и така. После някой ме поддикна и се бях на задната седалка на колата щастлив и хапвах. та така е тва е моето първо пянство

Кат дода в София ще видим ко ще стане

Comment

Като Ви слушам много сташно било да излизаш с Петко. За това даи да те запозная с мойте приятелки
                                Alfa Romeo 145 1.9 JTD
                                http://bendidas.hit.bg/

Comment

Working...
                                X