Известие

Collapse
No announcement yet.

Изневяра!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от MONI
    Първоначално публикувано от BatVas
    Първоначално публикувано от ne0
    щом е тъй Петко е номер едно.
    Той сигурно е самурай а?

Па може весело да стане някоя вечер, тва с биренето дет го правите е ок, ама и за друго трябва да се мисли!!!!
    Ако излезеш на серьозно купонясване с някои хора от Клуба - имам няколко съвета.

1. Напиши си адреса на едно лисче - да го покажеш на таксито. Обаче лисчето може да го загубиш - затова2
    2. Напиши го на някоя дреха - например яке - ама и него можер да загубиш като се почерпиш (случва се)
    3. Запиши го на телефона си - ама и телефоните се губят понякога.
    4. Ако горните се случат - насочи се към някоя кръчма за едно шкембе или друга супичка - да ти просветне и да си спомниш къде живееш .
    5 . Горните не важат - ако някоя мацка реши да те заведе до вас(ако не си забравил къде са ключовете) или до тях. Освен ако не и откажеш и се върнеш на вариант номер 4.

П.П. Никога не се опитвай межди 3 и 6 сутринта да намериш приятел които не е бил с теб докато запиваш - рискуваш да събудиш майка му (или други роднини) и да му предложиш да идва за само за едно питие Не ме питай как ще попаднеш на GSM -a им. (случва се )
    Само да допълня, че дори и да не се загубиш близките ти ще помислят че си изчезнал.... .......то нормално де щото като жена ти я няма и излезеш в 8 вечерта и се прибереш у 4 следобяд на другия ден ........
    Опа Мони това пък го бях забравил - то вярно че пак заради наша сбирка се случи.(за малко да те издирват с полиция) Даже сега се стих, че на сутринта не знаех къде ми е дебитната карта - беше в Киро или в Евгени, та се замислих дали нещо не сме се увлекли с нея - ама на другия ден салдото по нея беше добре и ми олекна
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от Max
      Въпросът беше поставен така, така ми дойде и отговор, гад го казах, без да задълбавам в смисъла на думата, явно е трябвало да използвам друга по-подходяща квалификация, не съм целял да обидя някого и моля за извинение. Така и така сме почнали да си говорим по темата, нека споделя и моята гледна точка.
      За мен честният вариант е ако единият от партньорите "е намерил нещо по-хубаво" просто да сподели с другия и да не се разиграват някакви циркове, защото е нормално да намериш по-добър, по-почтен, по-мил, човек когото харесваш повече и особено ако нещата със сегашния ти партньор не вървят това е най-цивилизования начин за раздяла. Аз например предпочитам да ми кажат "во очи" ако има някой, който е предпочетен пред мен. Това ще го разбера и ще го приема много по-лесно отколкото да ми въртят номера зад гърба, рано или късно всичко излиза наяве и после става по-лошо - личен опит. Аз бих споделил какво ми е на сърцето и душата, просто не обичам да има неясни неща и смятам, че е по-правилно отколкото да лъжа другия човек и да давам напразни надежди. И понеже знам, че сега ще се намери някой, който да каже - да, ама не си изпадал в ситуация да ти кажат в очите, да видиш колко е кофти, напротив, случвало ми се е и това, тогава не ми беше приятно да го чуя (на никого не е приятно, било то жена или мъж, да слуша, че някой е по-желан от нея/него, но това са нещата от живота), но и досега съм благодарен на въпросната жена, че беше честна с мен и нещата се приключиха възможно най-безболезнено. Спирам да пиша по темата, защото стана доста обемен този пост... благодаря на тези, които са го изчели докрай, моля за извинение тези които по някакъв начин съм засегнал, с което и да е от изказванията си във форума. Искрено се надявам всички да имаме по-честни и чисти взаимоотношения. (това последното може и като новогодишно пожелание да го считате, колкото и наивно да звучи)
      Бате тва се едно аз съм го писал
      Винаги човек може да си намери причини да се раздели с някой, както и този някой да открие причини да го нарече лош или измамник. Така или иначе, тези действия или реакции (изневяра, отдъпване, смяна с някой друг за постоянно) са продиктувани от сърцето, душата или както там си го наричате. Не от мозъка. Затова, най правилното нещо е да се слуша сърцето, човек да е уверен в това, което тръгва да прави, да е искрен с другия до него, щото независимо от всичко, най-малкото му го дължи. Така се избягват много лъжи и недоразумения, и в даден момент след време няма лоши чувства и всички са щастливи, заедно или поотделно
      Audi A6 & Alfa GTV

Comment

еееееееееее
        Last edited by viki; d.m.y г., 11:37.
        “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
        ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Първоначално публикувано от sharky
          Въпросът беше поставен така, така ми дойде и отговор, гад го казах, без да задълбавам в смисъла на думата, явно е трябвало да използвам друга по-подходяща квалификация, не съм целял да обидя някого и моля за извинение. Така и така сме почнали да си говорим по темата, нека споделя и моята гледна точка.
          За мен честният вариант е ако единият от партньорите "е намерил нещо по-хубаво" просто да сподели с другия и да не се разиграват някакви циркове, защото е нормално да намериш по-добър, по-почтен, по-мил, човек когото харесваш повече и особено ако нещата със сегашния ти партньор не вървят това е най-цивилизования начин за раздяла. Аз например предпочитам да ми кажат "во очи" ако има някой, който е предпочетен пред мен. Това ще го разбера и ще го приема много по-лесно отколкото да ми въртят номера зад гърба, рано или късно всичко излиза наяве и после става по-лошо - личен опит. Аз бих споделил какво ми е на сърцето и душата, просто не обичам да има неясни неща и смятам, че е по-правилно отколкото да лъжа другия човек и да давам напразни надежди. И понеже знам, че сега ще се намери някой, който да каже - да, ама не си изпадал в ситуация да ти кажат в очите, да видиш колко е кофти, напротив, случвало ми се е и това, тогава не ми беше приятно да го чуя (на никого не е приятно, било то жена или мъж, да слуша, че някой е по-желан от нея/него, но това са нещата от живота), но и досега съм благодарен на въпросната жена, че беше честна с мен и нещата се приключиха възможно най-безболезнено. Спирам да пиша по темата, защото стана доста обемен този пост... благодаря на тези, които са го изчели докрай, моля за извинение тези които по някакъв начин съм засегнал, с което и да е от изказванията си във форума. Искрено се надявам всички да имаме по-честни и чисти взаимоотношения. (това последното може и като новогодишно пожелание да го считате, колкото и наивно да звучи)
          Бате тва се едно аз съм го писал
          Винаги човек може да си намери причини да се раздели с някой, както и този някой да открие причини да го нарече лош или измамник. Така или иначе, тези действия или реакции (изневяра, отдъпване, смяна с някой друг за постоянно) са продиктувани от сърцето, душата или както там си го наричате. Не от мозъка. Затова, най правилното нещо е да се слуша сърцето, човек да е уверен в това, което тръгва да прави, да е искрен с другия до него, щото независимо от всичко, най-малкото му го дължи. Така се избягват много лъжи и недоразумения, и в даден момент след време няма лоши чувства и всички са щастливи, заедно или поотделно
          В подкрепа на вашите мнения мога само да допълня с мои думи : Човек е хубаво да не причинява на друг, това което не иска да му бъде причинено на самият него. Никой не обича да бъде лъган. Но и трябва да се научим да прощаваме на хората, които са ни лъгали или наранили. Моето виждане е, че лъжата е някаква форма на страх и неспособност за поемане на отговорност. Когато някой ни излъже - той вреди повече на себе си отколкото на нас.

Comment

Първоначално публикувано от viki
            ... и всички са щастливи...
            Доста отдавна,един приятел ми беше подарил това
            -------------------

" Вики,харесваш ли рози?
            Можеш да си купиш/набереш рози, да си ги отнесеш вкъщи и да ги сложиш в най-хубавата си ваза, да им се радваш дни наред, да им сменяш водата и след седмица те ще увехнат и ще ги изхвърлиш.
            А можеш и да си посадиш роза. Но ще трябва да я поливаш, прекопаваш, подрязваш, завиваш през зимата, да я пазиш от паразити, от слана, от плевели... Когато е студено, тя ще спи и ще изглежда грозна, сива и никаква. Но ако се погрижиш добре за нея, тя ще цъфти всяка пролет и ще е свежа и ще ухае.
            Представи си, че любовта е цвете, което си имат двама души. Ако просто си го откъснат и му се радват, докато е свежо, то по-бързо или по-бавно умира. Ако го посадят и го отглеждат, и се грижат за него, и го пазят от измръзване, то... Няма да е цъфнало вечно Но ще цъфти редовно "
            А Вики, я кажи, като аз НЯМАМ желание да я поливам вече тая роза, кво да направим?
            Audi A6 & Alfa GTV

Comment

А Вики, я кажи, като аз НЯМАМ желание да я поливам вече тая роза, кво да направим?
              Представа нямам,не съм учила за градинар Често казано винаги слушам сърцето си,адски съм емоционална и импулсивна и освен да те вкарам в някой сериал със съветите си друго невиждам
              Няма универсална рецепта за щастие-незнам дали е за добро или за лошо
              “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”

Comment

Представа нямам,не съм учила за градинар Често казано винаги слушам сърцето си,адски съм емоционална и импулсивна и освен да те вкарам в някой сериал със съветите си друго невиждам
                Няма универсална рецепта за щастие-незнам дали е за добро или за лошо
                Ами тогава аз щи кажа - отивам на пазара, зимам си една друга роза и почвам да си я поливам нея редовно, и така...
                Audi A6 & Alfa GTV

Comment

Ами тогава аз щи кажа - отивам на пазара, зимам си една друга роза и почвам да си я поливам нея редовно, и така...
                  Това е твоят начинКакто казах-няма универсална рецепта
                  За мен не е така-нещата които харсесвам и ценя -не се продават нито на пазара,нито където и да било

Comment

Това е твоят начинКакто казах-няма универсална рецепта
                    За мен не е така-нещата които харсесвам и ценя -не се продават нито на пазара,нито където и да било
                    Не ме разбра явно, ма нема значение, наздраве
                    Audi A6 & Alfa GTV

Comment

Не ме разбра явно, ма нема значение, наздраве
                      разбрах те,но по моят си начин
                      (както ми изнася .. )

Comment

@sharky
                        Земи си посади една розова градина най-добре
                        _______
                        146 JTD - ex
                        Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy
                          @sharky
                          Земи си посади една розова градина най-добре
                          E той градинар ли ще става. Тия с градините дето имат много рози не са ли ония дето ги продават
                          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от lazy
                            Истината е, че за да е гад някой полът няма никакво значение и ...
                            А защо да е гад някой, който е решил, че е намерил нещо по-хубаво ?
                            Напълно съм съгласна с Max,винаги е по добре да има яснота за нещата, каквито и да са те-добри или ужасни.Защото липсата на информация и премълчването на горчивата истина не я прави по малко горчива.Напротив, когато всичко излезе на яве след време(а така винаги става)и ситуацията става още по тежка за преживяване.
                            А от друга страна се замислих върху причините за раздяла между двама души и според мен няма по глупава причина да зарежеш един мъж (или жена)заради друг.Ако нещата между двамата някак си не вървят и някой го е ударил на уволнение и си търси нова зарибявка това е отделен въпрос,защото тогава не "новопоявилият се"е причина за раздялата,а просто факта ,че нещата не вървят.
                            Но лично според мен това е последната причина поради която бих могла да зрежа един мъж(заради друг),за мен просто такъв вариант не съществува.И когато се случи в една връзка някой да бъде зарязан заради "нов" по добър,по -мил,по незнам си какъв това говори само едно-че тази връзка или не е стойностна или пък вече е изчерпана.И тогава няма и за какво да се съжалява В този случай раздялата си е спасение по скоро.Дано не съм засегнала някой с нещо , това е чисто и просто моето виждане за нещата .....

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                            Втора национална среща на 155

Comment

milenamr

Ще се омъжиш ли за мен!

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                              Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Ne0, да не те гонят с някой 9мм
                                Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                                ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Working...
                                X