Известие

Collapse
No announcement yet.

Цената на автомобилите Алфа Ромео

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Недозавиването няма нищо общо с маневреността.
    Първоначално публикувано от badmadafaka
    Ако са свързани, как 156 няма никаква маневреност и в същото време няма грам недозавиване (даже да не кажа, че има презавиване, особено седана)..?
    Не е баш така . Старата ми 156-ца (2.4 ЖТД) си недозавиваше при зор. Доста е тежка отпред и центробежните сили си я бутат напред, вместо да следва завоя .
    А за да няма объркване, когато говорим за маневреност имаме предвид диаметъра на пълния кръг при навит докрай волан, както и брой обороти на волана до достигане на крайно положение.
    ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
    ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
    ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
    ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka
      Ако са свързани, как 156 няма никаква маневреност и в същото време няма грам недозавиване (даже да не кажа, че има презавиване, особено седана)..?
      С 2.4 чудесно си недозавива ако не внимаваш
      Презавиване ми се е случвало само веднъж, още не мога да си обясня какво го предизвика.
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Само да попитам като говорите за недозавиването при Алфа 156, вие завоите на пълна газ ли ги вземате .
        Бадмадафака и аз съм забелязъл, че на 155-цата при отнета газ и тръгва да залита със задницата, може да е от старите галоши отзад.
        No one 'needs' an Alfa, like no one needs a car with more than 60 hp!
        Алфа Ромео 155 1.7 8v (много реве )
        e46 328Ci (чорбаджийска кола)

Comment

Предлагам да не мислим много много... темата беше, дали колегата да си купи 156 или не. Аз го подкрепям и предлагам да не му я осираме повече
          Lancia Delta 1.6 i.e - ex
          Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

И мен задницата ме е изпреварвала, но мисля, че това е от кофти гумета... Ако е с хубави и широки гуми 156 е залепена за пътя.
            www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

Благодаря за всички мнения Май май научих това онова и ще ми е от полза

Comment

Щом ти е на сърце колата взимай, аз бях горе долу на твоите години, когато си взех моята, ако имаш усет ще свикнеш бързо със маневреността и паркирането и ще си знаеш къде колко и как да завиеш. Като си избираш колата най добре е да забереш някой който разбира от алфи (навремето аз не го направих) и 1 година карах с запекла геометрия на турбината, и като я оправих си виках как съм карал толко време така. Гарантирам ти едно - емоции ще имаш с колата, някога приятни друг път не, но това според мен е чарът на Алфа
                Alfa Romeo 156 2.4 JTD + Remap

http://vbox7.com/play:74e1033b0c

Comment

За 4 години от както съм с Алфа Ромео научих, че няма момент, в който просто да караш и да се возиш Почти през цялото време караш и ревеш - понякога сълзите са от кеф, друг път от проблемите, които ти създава
                  Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                  Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от freekyou Покажи съобщение
                    Щом ти е на сърце колата взимай, аз бях горе долу на твоите години, когато си взех моята, ако имаш усет ще свикнеш бързо със маневреността и паркирането и ще си знаеш къде колко и как да завиеш. Като си избираш колата най добре е да забереш някой който разбира от алфи (навремето аз не го направих) и 1 година карах с запекла геометрия на турбината, и като я оправих си виках как съм карал толко време така. Гарантирам ти едно - емоции ще имаш с колата, някога приятни друг път не, но това според мен е чарът на Алфа
                    +1 . По-добре не мога да го опиша . С паркирането се свиква ,но в началото ще ти е трудно като за млад шофьор .
                    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                      Почти през цялото време караш и ревеш - понякога сълзите са от кеф, друг път от проблемите, които ти създава
                      няма какво повече да си говорим
                      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Ааааааааа пичове направо ме отказахте от алфата щото аз за сега работя сезонно и просто абсурд да я поддържам , а до колкото разбирам има доста проблеми заради нашите улици

Comment

Първоначално публикувано от Bukmop19 Покажи съобщение
                          Как да не искам алфа като са толкова якииииииииииииииииииииииии направо ми окапаха очите по 156

---------- Post added at 14:05 ---------- Previous post was at 14:01 ----------

Един човек , който да не ми се присмее и да ми отговори нормално БЛАГОДАРЯ ТИ
                          На повечето през всичкото време им беше ясно:
                          Ааааааааа пичове направо ме отказахте от алфата щото аз за сега работя сезонно и просто абсурд да я поддържам , а до колкото разбирам има доста проблеми заради нашите улици
                          Та, е тва е алфиста - гледа те и през тебе вижда.
                          Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Много се чудех дали да не разваля общият тон на темата като гледах възрастта ти, но ти сам си стигнал до правилният отговор и само ще те допълня, че проблемите съвсем не са само заради лошите улици. За тези парички си вземи едно Пунто или друга малка кола и си гледай живота.
                            SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Колега, ако не друго, то поне ти казаха къде да гледаш, когато избираш Алфа.
                              Имай едно на ум, защото всички Алфи, без изключение и мат доста добро поведение на пътя, дори и когато са със скапани амортесьори.
                              За това, харесаш ли си някоя, пипвай я и дим да те няма в някой от нашите сервизи да я прегледат.
                              Иначе Тъжният ти даде добър съвет.
                              За начало си вземи някоя евтинка количка, която да ти е икономична, защото повярвай ми, до като се научиш да караш с акъла на горната глава, ще я очукаш като топка за голф.
                              Всички сме минали по тоя път.
                              Изключения няма.
                              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

По-скоро не Пунто, а 145/146 JTD. Изпитан модел, евтини части, здрав и достатъчно мощен за начинаещ шофьор двигател.
                                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Working...
                                X