Известие

Collapse
No announcement yet.

Цената на автомобилите Алфа Ромео

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
    Е аз нали това казвам бе, колега.
    Личната кола винаги е разход или казано по нашенски - набутване. По-добре да се "набутвам" и да ми е кеф докато карам, отколкото да не ми е кеф.
    Човек има ли възможност по добре да си купи ново Рено (2-3 годишно), отколкото старо 7-8 годишно А6, ама българина има друго виждане. Трябва да кара С-класа, ама да живее в панелка в Младост или Люлин.

Моето мнение, че държавата трябваше да спре вноса на коли над 7-8 години. Като гледам, че все още се внасят Голф 3-ки, които бяха модерни преди 8-9 години, когато си купувах Алфата и ми става лошо.
    "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
    Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
    Opel Astra J GTC

Comment

Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщение
      Човек има ли възможност по добре да си купи ново Рено (2-3 годишно), отколкото старо 7-8 годишно А6, ама българина има друго виждане. Трябва да кара С-класа, ама да живее в панелка в Младост или Люлин.

Моето мнение, че държавата трябваше да спре вноса на коли над 7-8 години. Като гледам, че все още се внасят Голф 3-ки, които бяха модерни преди 8-9 години, когато си купувах Алфата и ми става лошо.
      Ами не виждам нищо лошо в това, стига да не кара с китайски части и гуми втора употреба.
      Ако ще карам 15-20 000 годишно и то повече за собствена сметка, по-добре да си купя кола от висок клас на 7-8 години, отколкото да се забия с лизинг за някаква тръскалка.
      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от nastybg Покажи съобщение
        Май се обиди нещо, че почна с лични нападки, мойте отстъпки не ги мисли, аз съм си ги изкарал, не са на приятел, лично съм се оговарял за тях, виждам те интересуват - в техко е 38%, в еврото варира, зависи от частта(но стига до 40+%) и т.н., хем казах че е дребнаво тва дето го правиш, хем издребня напълно ... сервизите и отстъпките не ми ги плащаш, така че не бери грижа дали съм се минал
        Не, не съм се обидил и не съм търсил конфликт с никой от вас. Вие скочихте и започнахте с дребнавите сметки като аз ви отговарям конкретно, с реални цифри.

Наистина не се интересувам от отстъпките на никой, важно ми е аз на какви цени мога да взема нещо. Явно са добри

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
        1000 лв. ли,че аз съм дал за повече от 4 г. по малко пари бре,а съм сменял ангренаж 2 пъти,един път горни носачи,рейка втора ръка и една главина,ако държиш мога да ти спретна веднага кръчмарската сметка,като труда е от мен,пък софтуерните намеси също са изкарани с труд

П.С.За звъненето недей говори....................просто недей да се изтъкваш с китайския кош,и да убеждаваш хората тук,че са балъци че карат италианки.......................
        Едно си баба знае, едно си баба бае... Нещо по интересно можеш ли да измислиш освен да повтаряш заучени реплики Плюеш по някои хора, ама въпреки всичко си прихванал доста от тях...

Затова ако знаеш какво правиш и можеш да си направиш сметката, купуваш италианката с перспектива да я караш 4 до 6 години. Ако искаш да си сменяш колите по-често от гащите, не си купуваш италиански коли, защото ще се набуташ.
        Бацко, надявам се си далеч от мисълта, че като си купиш една 10-12 годишна кола, ще и правиш бал на 18тата годишнина или ще сме заедно, "докато смъртта ни раздели"... Повече от 4 години бих карал само кола, която съм изкарал бранд ню от магазина В белите държави поне така правят, а те не е като да ядат доматито с колците...
        Last edited by digitalundgrd; d.m.y г., 01:23.
        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
          Под секрет ще ти кажа, че я взех за сумата Х, миналата година ...... ще си има нов собственик на цена Х + 2000лв,

Първоначално публикувано от nastybg Покажи съобщение
          Освен Х, У(сумите за ремонти) предполагам не си ги внесъл в графата, лично за мен е дребнаво да се правят хамалски изчисления.

Не, не съм се обидил и не съм търсил конфликт с никой от вас. Вие скочихте и започнахте с дребнавите сметки като
          Човече или четеш отдолу нагоре или незнам, хем ти казах, че няма смисъл да се напрягаш да обесняваш как са се минали всички, колко са ти големи отстъпките и как майсторите ти работят без пари, пък аз съм почнал с грозните сметки. Аз казах, каквото имах, оттук напред се повтарям, а при все че е написано черно на бяло - няма смисъл. Честито на бъдещия собственик на колата ти, и късмет със следващата
          ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

Евала Освен теб и Мури друг напрегнат не виждам
            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT

Comment

Затова ако знаеш какво правиш и можеш да си направиш сметката, купуваш италианката с перспектива да я караш 4 до 6 години. Ако искаш да си сменяш колите по-често от гащите, не си купуваш италиански коли, защото ще се набуташ.
              Знаеш ли какъв е единственият параметър, по който италианските автомобили бият другите?
              - Ниска цена! Цената за придобиване, е това което привлича купувач с малък бюджет за кола. А и като видят екстрите и това е неговата кола.
              Поддръжката от друга страна зависи основно от собственика и от състоянието, т.е. от това колко голям мундар е бил предишния притежател! Има хора, които карат с носачи пред разпад и това не им пречи и други, които искат колата да е перфектна и торбите с пари, давани по нея не спират... Оттам излиза и цената на поддръжката, която на италианките не е за подценяване, ако искаш колата да е винаги в топ форма.
              Last edited by Furious 155; d.m.y г., 09:53.

Даването на газ, води до пристрастяване!
              Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
              Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                Знаеш ли какъв е единственият параметър, по който италианските автомобили бият другите?
                - Ниска цена! Цената за придобиване, е това което привлича купувач с малък бюджет за кола.
                Поддръжката от друга страна зависи основно от собственика и от състоянието, т.е. от това колко голям мундар е бил предишния притежател! Оттам излиза и цената на поддръжката, която на италианките не е за подценяване!
                Айде цената да не е единственото? И изобщо кой са другите? Защото от Дачия до АМГ има някаква разлика. Или като си сложи това волво за аватар, нещо да не ти е станало двойно?
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
                  Айде цената да не е единственото? И изобщо кой са другите? Защото от Дачия до АМГ има някаква разлика. Или като си сложи това волво за аватар, нещо да не ти е станало двойно?
                  Двойно знам че го правят, ако сложиш порше.
                  А и като гледам твоя аватар не е много италиански...

Абе хора, защо написаното от някой за марката, се приема като лична обида? Чувствате се преебани нещо ли?
                  Аз италианска кола си имам и се надявам още доста време да си я имам.

Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Евала Освен теб и Мури друг напрегнат не виждам
                    Хахахаха, разврах някои неща от вътрешни хора в Мото Пфото.Единственият който се обяснява и прави сметки си ти, а и обясняваш ня хората що за кенефи карат, а ти дръндолет и разбириш ли ще изкараш яко пара от него, щото той освен че не ве чупи, връща пари даже.Не се напрягай, малък си ще земеш да вдигнеш кръвно..
                    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

- Ниска цена! Цената за придобиване, е това което привлича купувач с малък бюджет за кола. А и като видят екстрите и това е неговата кола.
                      Поддръжката от друга страна зависи основно от собственика и от състоянието, т.е. от това колко голям мундар е бил предишния притежател! Има хора, които карат с носачи пред разпад и това не им пречи и други, които искат колата да е перфектна и торбите с пари, давани по нея не спират... Оттам излиза и цената на поддръжката, която на италианките не е за подценяване, ако искаш колата да е винаги в топ форма.
                      Говориш за масовия купувач или този, който целенасочено търси италианска кола?
                      Защото аз далеч не съм си купил 166 заради цената. Нито пък предишната 155.
                      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                        Хахахаха, разврах някои неща от вътрешни хора в Мото Пфото.Единственият който се обяснява и прави сметки си ти, а и обясняваш ня хората що за кенефи карат, а ти дръндолет и разбириш ли ще изкараш яко пара от него, щото той освен че не ве чупи, връща пари даже.Не се напрягай, малък си ще земеш да вдигнеш кръвно..
                        Иии кво разбра от мото пфото, че ми е интересно

Чети внимателно кой започна да дава определения и да се напряга, защото аз не си спомням специално да съм си писал нещо с теб по темата преди твоето "компетентно" включване

Аз още малко ше покарам дръндолета, а ти продължавай да си караш врабеца-побойник и да се превъзнасяш какъв звездолет е.

За моето кръвно се небой - идеално е, но обърни внимание на нервите си

FIAT Coupe 16VT

Comment

Говориш за масовия купувач или този, който целенасочено търси италианска кола?
                          Защото аз далеч не съм си купил 166 заради цената. Нито пък предишната 155.
                          Естествено че за масовия и говорим за коли втора употреба. Тези с афинитет към италианки сме ясни.
                          Last edited by Furious 155; d.m.y г., 14:04.

Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Двойно знам че го правят, ако сложиш порше.
                            А и като гледам твоя аватар не е много италиански...

Абе хора, защо написаното от някой за марката, се приема като лична обида? Чувствате се преебани нещо ли?
                            Аз италианска кола си имам и се надявам още доста време да си я имам.
                            Сигурно ще прозвучи като заяждане, но това все още нали е форум на Алфа Ромео? Като лична обида не го приемам - ако беше лично, щях да отоговоря на лично съобщение. Разбирам, че Алфа не може да предложи нищо интересно в момента и много хора сте си взели други марки - решение, което уважавам, но не разбирам защо е плюенето? Всички знаем, че не са най-здравите коли - преди няколко години спрях да попълвам табличката с парите за ремонти, но да кажеш, че освен евтина Алфата няма други достойнства, ми се струва прекалено. Второ, не разбирам провокациите с аватарите на други марки. Хубаво, Волвото е прекрасна кола - съгласен съм - но все още имаш 155, за която ако кажа нещо лошо сигурно ще скочиш, ами в Алфа форум ми се струва по-логично да не е точно Волво? В Тунинга или във техния сигурно е ок. Не се заяждам, но такова нещо в друг форум не съм виждал... колкото до моя, ами италиански е - едно 6С от 1939 година.
                            2500 Super Sport Corsa. Боли ме, че ние си плюем колите повече, отколкото други, вече е ставало дума за това.
                            Last edited by rossenvn; d.m.y г., 14:49.
                            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                            ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Иии кво разбра от мото пфото, че ми е интересно

Чети внимателно кой започна да дава определения и да се напряга, защото аз не си спомням специално да съм си писал нещо с теб по темата преди твоето "компетентно" включване

Аз още малко ше покарам дръндолета, а ти продължавай да си караш врабеца-побойник и да се превъзнасяш какъв звездолет е.

За моето кръвно се небой - идеално е, но обърни внимание на нервите си
                              Гоуем си да знаеш, ама само зад клавиатурата
                              Last edited by Mury; d.m.y г., 17:16.
                              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Айде стига сте се дрънкали. Всеки да си кара каквото му харесва, само да не плюе по другите.
                                Ясно е, че за масовия купувач единствената причина да избере Алфа е, че е по-евтина. Ама нали тоя форум като цяло е за фенове, а не за масови купувачи или откровени хейтъри.

Comment

Working...
                                X