Известие

Collapse
No announcement yet.

Каква кола бихте си купили след 156-цата?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• А за какво е това бинокълче отпред ?
    '05 166 V6
    '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

• Първоначално публикувано от 156 Покажи съобщение
      А за какво е това бинокълче отпред ?
      Тва е заради газовото дето бутилката му е в багажника, шофираш през бинокъла, щото пътя се смалява...
      Last edited by Доко; d.m.y г., 18:06.

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
        Ба стига с тИя конфекции бре суско... Земи си 6 цилиндров ГоУфффф2GTI... щом те кефи, и те са рядкост
        Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
        Корвета много ясно Баси циганския Мерцедес, на бай Мангау е същия от клипа
        не говорете така, тоя мерц стигат до 60 - 80 000лв в германия изключителна рядкост и истинска кола... това е чочоне бе хора...........
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
          ....
          Виж, първо, аз няма да ходя да го карам на Нордшляфе, второ, говорим за коли на по 20 години, трето, не случайно хамбургеровоза се намира за няколко пъти по-малко пари от Е500 или М5, та в тоя ред на мисли, ако поне един път някой от плюещите се беше качвал на такава кола, то със сигурност мнението ви нямаше да е много различно от моето.
          Това не е баш като новите пинсионерски бараки
          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
            не говорете така, тоя мерц стигат до 60 - 80 000лв в германия изключителна рядкост и истинска кола... това е чочоне бе хора...........
            Аве Жика, жива Е класа от '82 бре, все едно гледам Е200disel, вътре си е същия спартански горилив кош... радват ме купетата на мерца, всъщност купетата на доста марки не са за подценяване.

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
            Тва е баш като старите пенсионерски бараки...
            Last edited by Доко; d.m.y г., 18:17.

Comment

• Само по себе си ще кажа едно нещо и то е че името чочоне е измислено от Италиянците сами си правете сметката щом те са признали тази реликва чочона а тук не говорим за 124-ка каквито сте виждали по пътя
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Американските бараки да си ги карат американците
                Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                  Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                  Тва е баш като старите пенсионерски бараки...
                  Аха, колкото Корвет има общо с Авео
                  sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                    Аха, колкото Корвет има общо с Авео
                    Хаха, Aveo 7.5L 8V чочоне.... мухахааа

Comment

• ....Z07
                      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                        ...
                        трето, не случайно хамбургеровоза се намира за няколко пъти по-малко пари от Е500 или М5, та в тоя ред на мисли, ако поне един път някой от плюещите се беше качвал на такава кола, то със сигурност мнението ви нямаше да е много различно от моето.
                        ...
                        Колега, много ми е интересно ти като развиваш такава голяма апологетика тука, че и примери даваш за окачване което най-вероятно не знаеш дори как работи, колко пъти си се качвал на Корвет? Айде ще ти дам още един коз, окачването е същото като на Трабант отзад, с моноресьор напречно... от кевлар-карбонова композиция...
                        Специално този Корвет е перфектно направена и балансирана кола и изобщо не е случайно, че на пистата пердаши повечето супер автомобили. Специално за возене на хамбургери хАмериканците си имат едни други коли, и повярвай ми тия мерецедеси на тях пък по лукс возене и т.н. не могат изобщо на малкият пръст да се сложат. Няма да продължавам, щото хора като теб и Прасето никога няма да разберат за какво говоря. Дори този пост е изхабена напразно енергия но...
                        Само не мога да разбера, защо хора като вас са си купили Алфи... че те изобщо не важат тия "талянски кенефи" пък са и в пъти по евтини от мерцедесите, и БМВ. И що така ми се струва, че тука май, не сме ние дето нещо сме с предразсъдъци.
                        Абе всеки да си кара каквито си иска коли, ама да не прави оценки за разни неща за които дори не си е направил труда да прочете, да не говорим да се е докосвал.
                        Have A Nice Day
                        o/_______\o
                        (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
                        []=о===о=[]

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                          Чочоне, коконе - не споря може да е някакъв бутиков, лошото е, че не му личи. На мен ми прилича точно на цигански Мерцедес, а не обичам коли дето трябва 15 минути да обяснявам на всеки какво представляват Една кола или те грабва или ти е грозна, каквото и да ти обяснява някой все тая
                          sigpic
                          156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                          "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
                            Колега, много ми е интересно ти като развиваш такава голяма апологетика тука, че и примери даваш за окачване което най-вероятно не знаеш дори как работи, колко пъти си се качвал на Корвет? Айде ще ти дам още един коз, окачването е същото като на Трабант отзад, с моноресьор напречно... от кевлар-карбонова композиция...
                            Специално този Корвет е перфектно направена и балансирана кола и изобщо не е случайно, че на пистата пердаши повечето супер автомобили. Специално за возене на хамбургери хАмериканците си имат едни други коли, и повярвай ми тия мерецедеси на тях пък по лукс возене и т.н. не могат изобщо на малкият пръст да се сложат. Няма да продължавам, щото хора като теб и Прасето никога няма да разберат за какво говоря. Дори този пост е изхабена напразно енергия но...
                            Само не мога да разбера, защо хора като вас са си купили Алфи... че те изобщо не важат тия "талянски кенефи" пък са и в пъти по евтини от мерцедесите, и БМВ. И що така ми се струва, че тука май, не сме ние дето нещо сме с предразсъдъци.
                            Абе всеки да си кара каквито си иска коли, ама да не прави оценки за разни неща за които дори не си е направил труда да прочете, да не говорим да се е докосвал.
                            Купих си бензинова алфа, за да не и сложа газов инжекцион.
                            Не знам дали си помирисвал САЩ, но явно не знаеш дори те с какво око гледат на баварците и мерцовете.
                            Тези свръхбързи америкенски карове смучат по 40 кила бензин на 100 км и са яко трошливи. Пълен ШИТ.
                            Единствено англетата леко се докосват до швабите когато говорим за автомобили. Това е настоящата реалност.
                            И аз се чудя как 4 литров бензинов осмак харчи колкото моят ТС с осем свещи ама..................

---------- Post added at 20:30 ---------- Previous post was at 20:27 ----------

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                            Чочоне, коконе - не споря може да е някакъв бутиков, лошото е, че не му личи. На мен ми прилича точно на цигански Мерцедес, а не обичам коли дето трябва 15 минути да обяснявам на всеки какво представляват Една кола или те грабва или ти е грозна, каквото и да ти обяснява някой все тая
                            Тъпо.
                            Най-харесвам невзрачни келеши, причиняващи средни телесни повреди на напомпани и красиви мачовци.
                            Този мерц е точно толкова ромски, колкото и голфа е пернишки.
                            "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                            К.М.

Comment

• Аз съм на мнението на колегите горе. Колкото и да ми обяснявате каква машина била мерца, скучен е, тъп е, грозен е и си мяза баш на циганска кола. Нито е най-бързия, нито е най-мощния, нито е най-луксозния. Сравненията с Корвет не са уместни. Корвета е кола с чар и обаяние, не можеш да останеш безразличен към него. Винаги са ме радвали американските спортни коли, особено Корвет. За мен той си е легенда а този Мерцедес е поредната бездушна немска машина, която и да мине покрай мен няма да се обърна, независимо какво пише по калниците...

Comment

• Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                                Аз съм на мнението на колегите горе. Колкото и да ми обяснявате каква машина била мерца, скучен е, тъп е, грозен е и си мяза баш на циганска кола. Нито е най-бързия, нито е най-мощния, нито е най-луксозния. Сравненията с Корвет не са уместни. Корвета е кола с чар и обаяние, не можеш да останеш безразличен към него. Винаги са ме радвали американските спортни коли, особено Корвет. За мен той си е легенда а този Мерцедес е поредната бездушна немска машина, която и да мине покрай мен няма да се обърна, независимо какво пише по калниците...
                                Красотата е коридорът към дома, в който можеш да откриеш чудеса.
                                Винаги ли минаваш от там, аз често влизам през прозореца, доста приятни изненади се случват, а пък красота липсва.
                                "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                                К.М.

Comment

Working...
                                X