Аз за 40-те инча знам,мнението ми беше че и този проблем е решим,Все пак пилота,на който е кръстено това "нещо" е височък и така се е навирал в колата без да става като Дино от сем.Флинстоун.Колата,тогавашната и сегашната,може да се поръча с въпросната екстра
Известие
Collapse
No announcement yet.
Каква кола бихте си купили след 156-цата?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от harpiata Покажи съобщениеАз за 40-те инча знам,мнението ми беше че и този проблем е решим,Все пак пилота,на който е кръстено това "нещо" е височък и така се е навирал в колата без да става като Дино от сем.Флинстоун.Колата,тогавашната и сегашната,може да се поръча с въпросната екстра
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеАбе тоз ли е много дълъг или колата е ниска.Subaru Legacy 3.0R
Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD 140+bhp
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от vladev Покажи съобщение1.95Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от harpiata Покажи съобщениеНовия е 43 инча,но го разбрах от предаванетоAlfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
156 gta 3,7 autodelta selespeed...може и 147 де нема се откажем я..
Не знам дали таквоз жувотно има?
...а може и някоя напомпана Брера.
Иначе 8С или поне 4 С ако говорим за по-нови концепцииAlfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Хайде бе момчета.....GTA -то ви чака.... вече повече от еди месец в кв. Суходол... на една невзрчана борса....вече го тествах....какво чакате.....да събера пари и да ви отнема мечтата)
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=3b67qk
---------- Post added at 22:55 ---------- Previous post was at 22:50 ----------
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение156 gta 3,7 autodelta selespeed...може и 147 де нема се откажем я..
Не знам дали таквоз жувотно има?
...а може и някоя напомпана Брера.
Иначе 8С или поне 4 С ако говорим за по-нови концепции)))
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеХайде бе момчета.....GTA -то ви чака.... вече повече от еди месец в кв. Суходол... на една невзрчана борса....вече го тествах....какво чакате.....да събера пари и да ви отнема мечтата)
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=3b67qk
---------- Post added at 22:55 ---------- Previous post was at 22:50 ----------
Ходи слагай въглища в багажника и не се обаждай.....когато, ти го показах със закъснение, било комби и незнам си какво...да си треш....ти беше възседнал локомотива....сега пак мечти....ай стига бе...не се ли найгра)))
Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
В Швеция често виждам в обявите по 2-3 GТА с цени между 15-20.000 лева. Всичките, които съм виждал са били в много добро състояние и много добре подържани. Така ме е обсебила тази кола, че ако котка не ми мине пътя ще си купя GТА-рано или късноAlfa-Romeo 156 2.5 V6
Yamaha MT-09 Tracer
Comment
Comment