Известие

Collapse
No announcement yet.

Каква кола бихте си купили след 156-цата?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Аз за 40-те инча знам,мнението ми беше че и този проблем е решим,Все пак пилота,на който е кръстено това "нещо" е височък и така се е навирал в колата без да става като Дино от сем.Флинстоун.Колата,тогавашната и сегашната,може да се поръча с въпросната екстра

Comment

• Първоначално публикувано от harpiata Покажи съобщение
      Аз за 40-те инча знам,мнението ми беше че и този проблем е решим,Все пак пилота,на който е кръстено това "нещо" е височък и така се е навирал в колата без да става като Дино от сем.Флинстоун.Колата,тогавашната и сегашната,може да се поръча с въпросната екстра
      Ти представяш ли си около главата му да има стъклен купол, жив марсоход.
      Attached Files

Comment

• Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
          Абе тоз ли е много дълъг или колата е ниска.
          1.95
          Subaru Legacy 3.0R
          Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD 140+bhp
          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от vladev Покажи съобщение
            1.95
            И двете. Колата е викока метър и 2 сантиметра. Говоря за оригинала. Новият е по-висок.
            Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Новия е 43 инча,но го разбрах от предаването

Comment

• Първоначално публикувано от harpiata Покажи съобщение
                Новия е 43 инча,но го разбрах от предаването
                Това ще дойде кам 110 см.
                Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• 159 може и ТИ може и без. 3,2 ръчни, седан , цвят няма значение,кожа, екрана с навито и гледам че вървят по 7-8 000 евро.което е доста добра цена , и така......но за следващите 2 години поне ще карам алфонсо...
                  Virus Alfa

Comment

• Жулиетата ми харесва повече, вярно, че фасона на 159 е по добър, но предпочитам нещо по ново бензиново, като концепция.
                    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                    Нагоре по стълбата, която води надолу
                    sigpic

Comment

• 156 gta 3,7 autodelta selespeed...може и 147 де нема се откажем я..
                      Не знам дали таквоз жувотно има?
                      ...а може и някоя напомпана Брера.

Иначе 8С или поне 4 С ако говорим за по-нови концепции
                      Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                      Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                      Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                      Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• 156 GТА, 147 GТА или Giulietta
                        Alfa-Romeo 156 2.5 V6
                        Yamaha MT-09 Tracer

Comment

• Аз след тези ГТА-та, ТИ-та и 8ц-та ще съм доооста по-скромен - Фиат Добло 2,0 дизел. Може и Шкода Йети, но ми идва малко тясно. Важното е да е с данъчен кредит
                          2014: Deutschland über alles

Comment

• Хайде бе момчета.....GTA -то ви чака.... вече повече от еди месец в кв. Суходол... на една невзрчана борса....вече го тествах....какво чакате.....да събера пари и да ви отнема мечтата)
                            http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=3b67qk

---------- Post added at 22:55 ---------- Previous post was at 22:50 ----------

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                            156 gta 3,7 autodelta selespeed...може и 147 де нема се откажем я..
                            Не знам дали таквоз жувотно има?
                            ...а може и някоя напомпана Брера.

Иначе 8С или поне 4 С ако говорим за по-нови концепции
                            Ходи слагай въглища в багажника и не се обаждай.....когато, ти го показах със закъснение, било комби и незнам си какво...да си треш....ти беше възседнал локомотива....сега пак мечти....ай стига бе...не се ли найгра)))
                            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                              Хайде бе момчета.....GTA -то ви чака.... вече повече от еди месец в кв. Суходол... на една невзрчана борса....вече го тествах....какво чакате.....да събера пари и да ви отнема мечтата)
                              http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=3b67qk

---------- Post added at 22:55 ---------- Previous post was at 22:50 ----------

Ходи слагай въглища в багажника и не се обаждай.....когато, ти го показах със закъснение, било комби и незнам си какво...да си треш....ти беше възседнал локомотива....сега пак мечти....ай стига бе...не се ли найгра)))
                              Нема кюмур...карам на брикети....
                              Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                              Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                              Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                              Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• В Швеция често виждам в обявите по 2-3 GТА с цени между 15-20.000 лева. Всичките, които съм виждал са били в много добро състояние и много добре подържани. Така ме е обсебила тази кола, че ако котка не ми мине пътя ще си купя GТА-рано или късно
                                Alfa-Romeo 156 2.5 V6
                                Yamaha MT-09 Tracer

Comment

Working...
                                X