Известие

Collapse
No announcement yet.

Каква кола бихте си купили след 156-цата?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
    Лично мое мнение но и 150 коня на това купе са му малко.
    Виж 150 коньово да го мапнеш е друго.

---------- Post added at 20:38 ---------- Previous post was at 20:36 ----------

Има и по ефикасни неща от виаграта.......бамбуков презерватив, хем е за многократна употреба,хем е по-евтин.
    150 коня според мен са си нормални за нормално каране

и без това си търся семейна кола след време това ще бъде колата поне за мен си добре,за който не е да си взима и 210к.с
    Alfa Romeo 145 junier -на части/Alfa Romeo 2.0 QV НА ЧАСТИ/Alfa Romeo 156 2.0 TS GTA-Продадена/
    Аlfa Romeo 155 1.7ts-Продадена/Volvo V70 2.4 140 1999g-Продава се/Настояща Volvo V70 2.0 TURBO AWD 226(За сега)Кончета!

Comment

• Първоначално публикувано от D.Istatkov Покажи съобщение
      150 коня според мен са си нормални за нормално каране

и без това си търся семейна кола след време това ще бъде колата поне за мен си добре,за който не е да си взима и 210к.с
      Ми тя и моята е семейна....200 катила....210 по-добре,че е 4х4.
      Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
      Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
      Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
      Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• 120 кс си е подигравка на това купе..малко по сериозно...
        150 с чип предполагам, ще е задоволително...ма както каза един познат..като ще е гарга..да е рошава поне!
        sigpic
        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
          120 кс си е подигравка на това купе..малко по сериозно...
          150 с чип предполагам, ще е задоволително...ма както каза един познат..като ще е гарга..да е рошава поне!

Comment

• Не всички търсят рошави гарги - на някои и сресана гарга им стига!
            НО 120к.с. за 159 наистина са малко, а пък разликата в данъка до 150к.с. съвсем не е много и сякаш обезсмисля идеята за икономията, след като ще се дават пари за ремап - пестиш от данък, а даваш пари за чип
            sigpic

Comment

• 120 коня на този танк са му изключително малко. Нещо като 2.0 на 166. Върви, ама на баир изпреварвам с педал влязъл в предната броня.

Comment

• Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                Върви, ама на баир изпреварвам с педал влязъл в предната броня.
                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• То нищо смешно няма. Кола, която с флуидите и драйвера тежи 1560 кила + още пътници и багаж и мотор, който развива около 140 коня при 6400rpm и резултата е ясен. Понеже често карам из разни планински пътища и ми се случва следната постановка - як баир, отпред тир, никаква видимост а онзи кара с 40 максимум. Тогава минавам на втора и от около 3-4к оборота до червеното и това е. Няма как иначе. Представям си 120 коня на танка 159, не, че няма да върви, ама язък за агресивния дизайн.

Comment

• Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                    То нищо смешно няма. Кола, която с флуидите и драйвера тежи 1560 кила + още пътници и багаж и мотор, който развива около 140 коня при 6400rpm и резултата е ясен. Понеже често карам из разни планински пътища и ми се случва следната постановка - як баир, отпред тир, никаква видимост а онзи кара с 40 максимум. Тогава минавам на втора и от около 3-4к оборота до червеното и това е. Няма как иначе. Представям си 120 коня на танка 159, не, че няма да върви, ама язък за агресивния дизайн.
                    Ми просто визуална агресия.......не,че другите са много агресивни ама 120 коня на 159ка си е ........ташак работа.

Comment

• 120кс на 159 са същото като 80кс на колите от ниските класове - Пунто, Мито, Поло, Корса, Ярис и т.н.,, т.е. не чак толкова зле, НО определено повечето мощност е по-добре
                      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                        120кс на 159 са същото като 80кс на колите от ниските класове - Пунто, Мито, Поло, Корса, Ярис и т.н.,, т.е. не чак толкова зле, НО определено повечето мощност е по-добре
                        120 коня на 159 са пародия......ма то пародиите май са характерни за марката последните не знам си колко години.

Comment

• Това с малкия мотор и малките коне съм го играл веднъж...Уж да направя компромис, пък то накрая се наиграх да правя ремонти и да сменям в последствие двигатели...Разликата в горенето не е голяма, но като трябва да изпревариш не се кръстиш, дали ще успееш да се мушнеш преди да стане напечено с тези в насрещното...

Друг интересен поне за мен факт е, че Фиат Купе Турбо 16в 220-230 коня и Алфа 147 туин спарк 150 коня, при нормално каране лятото в София (на климатик и двете коли) дават еднакъв разход...Да не кажа, че фиата в сток състояние падаше и малко под разхода на Алфата

Още един пример : на Серес миналата година разбрах, че на Ферариста 2.5 в6 е дал по-нисък разход от 1.6 туин спарк на Нено

От тук на сетне винаги моят избор ще клони към по-големия мотор
                          Last edited by digitalundgrd; d.m.y г., 23:31.
                          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                            Това с малкия мотор и малките коне съм го играл веднъж...Уж да направя компромис, пък то накрая се наиграх да правя ремонти и да сменям в последствие двигатели...Разликата в горенето не е голяма, но като трябва да изпревариш не се кръстиш, дали ще успееш да се мушнеш преди да стане напечено с тези в насрещното...

Друг интересен поне за мен факт е, че Фиат Купе Турбо 16в 220-230 коня и Алфа 147 туин спарк 150 коня, при нормално каране лятото в София (на климатик и двете коли) дават еднакъв разход...Да не кажа, че фиата в сток състояние падаше и малко под разхода на Алфата

Още един пример : на Серес миналата година разбрах, че на Ферариста 2.5 в6 е дал по-нисък разход от 1.6 туин спарк на Нено

От тук на сетне винаги моят избор ще клони към по-големия мотор

......значи ше бегаш към други марки.

Comment

• Ми чи аз избегАх вече .... Алфата, ако не е 5 цифрената сума, която съм хвърлил по нея да съм я нарЕзал с флексо до сега

Шегувкам се 147-цата ми е слабост и всеки път като се кача да я покарам по някой път с завойчета си умирам от кеф
                              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Куку, моята гарга си е с мн лъскав косъм даже
                                Като кацне мушица и прави шпагат!
                                sigpic
                                Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Working...
                                X