Известие

Collapse
No announcement yet.

Каква кола бихте си купили след 156-цата?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
    Евала, че не те мързи колега да пишеш толкова!
    Аз на тоя bozo, не му се връзвам изобщо да му обяснявам каквото и да е. Обаче тоя път адски ме издразниха тия двамата дето говрят за неща, за които имат представа само от филмите...
    Всъщност не разбирам що му разрешиха пак да пише в тоя форум... според мен си е платил... няма друго обяснение!
    Ред Бул по-спокйно бре.....Прасето не е виновно,че му се връзвате!
    ....проста логика всяко прасе за да расте се нуждае от храна а тук го храните постоянно.
    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първоначално публикувано от fade
      ....
      Ама ти за какво се нервираш? Че някой не харесва Корвет ли?
      sigpic

Comment

• Понякога се забравям като пиша...но за мен спора приключва сега...пускам си филмче...направил си салатка и сипвам ракията...
        sigpic
        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
          Понякога се забравям като пиша...но за мен спора приключва сега...пускам си филмче...направил си салатка и сипвам ракията...
          Наздраве!
          Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
          Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
          Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
          Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Понякога се забравям като пиша...но за мен спора приключва сега...пускам си филмче...направил си салатка и сипвам ракията...
            Наздраве

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
            Ама ти за какво се нервираш? Че някой не харесва Корвет ли?
            Не се нервирам... просто се "позабавлявах" и аз словоблудствайки с лесни противници
            shame on me!
            Не ми прави чест!

Извинявай!
            Have A Nice Day
            o/_______\o
            (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
            []=о===о=[]

Comment

• Съжалявам, че мнениео ми се различава от вашето, но при единствения ми допир до таз машина не останах никак очарован.... ко да напраа

П.П.
              Е, как пЪ един не каза 'отивам да бачкам', 'отивам тренирам', 'на диета съм' - само плюскане и льокане
              sigpic

Comment

До сега бяхме на кино, гледахме Gangster Squad, става, ама не моем да изпуснем празните приказки тука...ай наздраве...

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                Мерцедес Е500- ей го на същия Мерцедес, не знам колко върви ама го бутат
                Хаха...
                Attached Files
                Last edited by Доко; d.m.y г., 01:09.

Comment

• Доко...същият филм тъкмо гледах
                  Куку...след 11 вечерта...кой луд тренира/работи!
                  sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
                    Евала, че не те мързи колега да пишеш толкова!
                    Аз на тоя bozo, не му се връзвам изобщо да му обяснявам каквото и да е. Обаче тоя път адски ме издразниха тия двамата дето говрят за неща, за които имат представа само от филмите...
                    Всъщност не разбирам що му разрешиха пак да пише в тоя форум... според мен си е платил... няма друго обяснение!
                    Кой е bozo?

Теб не те мързи да пишеш, а просто не можеш, дано поне с речта си по-добре, че допускам мучене да се чува основно.
                    Проблем с това, че някой изразява различно от твоето мнение ли имаш?
                    Проблем с това, че някой се опитва да води разговор ли имаш?
                    Или се дразниш, че не можеш да догониш щафетата?
                    Продължавам да твърдя, че 124-ката е в пъти по-здрав, в пъти по комфортен и в пъти по-красив автомобил от този кУрвет.
                    Всичко касаещо визията е субективно, ама да ми разтягате локуми, че видиш ли американската автомобилна индустрия е по-добра от немската е тотален шит и тотална некомпетентност.
                    А най-смешно е да се твърди, че холивудските филми и рекламите в САЩ, подчертавам в САЩ, са причина за популярността на мерцедес в САЩ.

---------- Post added at 06:45 ---------- Previous post was at 06:41 ----------

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                    Най-добре е така, че рискуваше да не ти получат седващите отговори.

Та не ми отговори, колко харчат кУрветите отпреди 20 години Залагам на 30/100.

---------- Post added at 06:46 ---------- Previous post was at 06:45 ----------

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                    Ши зациклиш ми, то от празнословие и бръмбари в главата тъй става...
                    Ама ти самият нищо не написа по-темата.
                    С по-едно изречение става само при русите каки, тук е малко по-сложно.
                    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                    К.М.

Comment

• Суско, аз пишех с едното око, с другото гледах филм на кино бре, на няколко пъти си трих изречения и фрази на Мики Коен (Шон Пен)...
                      И какво да пиша като не ме интересува коша 124 шошоне, не ставай смешен като сравняваш muscle cars с масова кола, или може-би не правиш разлика в прочита.
                      Last edited by Доко; d.m.y г., 09:18.

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                        Суско, аз пишех с едното око, с другото гледах филм на кино бре, на няколко пъти си трих изречения и фрази на Мики Коен (Шон Пен)...
                        И какво да пиша като не ме интересува коша 124 шошоне, не ставай смешен като сравняваш muscle cars с масова кола, или може-би не правиш разлика в прочита.
                        И според теб тази 124-ка ускоряваща от 0-100 под 6 сек не е била за времето си супер кар..........
                        Не се излагай.
                        К.М.

Comment

• Джип най вероятно или субару импреса врц
                          sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                          Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                          Ramstein - Benzin
                          https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

• Как масовка бе, хора?
                            АМГ-та и М-повер масовки....

---------- Post added at 09:48 ---------- Previous post was at 09:47 ----------

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
                            Джип най вероятно или субару импреса врц
                            Преди две седмици като ходих до Кюстендил вечерта карах едно дърто Субару Форестър - направо пазарувай без да се замисляш!!!
                            Това е ТАНК!!!
                            sigpic

Comment

• Суска, нямам наблюдения над корвет на над 20г...и немога да споделя мнение за разход.
                              Определено съм виждал страхотни масъл карс...имат постоянно изложения. Бих ги предпочел десетки пъти пред тея мерци/м-ки.
                              п.с. 3.8литра гориво върви около 3$ ...средно заплащане започва от 10$/h ...като спокойно може да се уредиш с работа на 18$! Дали им пука колко гори една кола!
                              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                                Как масовка бе, хора?
                                АМГ-та и М-повер масовки....

---------- Post added at 09:48 ---------- Previous post was at 09:47 ----------

Преди две седмици като ходих до Кюстендил вечерта карах едно дърто Субару Форестър - направо пазарувай без да се замисляш!!!
                                Това е ТАНК!!!
                                Кои от тези форестъри бяха с адаптивно задно окачване?
                                Бая скъпичко е.
                                Знам със сигурност, че го има и при легасито.
                                К.М.

Comment

Working...
                                X