Известие

Collapse
No announcement yet.

Каква кола бихте си купили след 156-цата?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Mitsubishi Lancer Evolution 7 , 8

Comment

• Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщение
      Колега от форума си купи 8c та един Лексус ли ше ми се опре
      В краен случай мое някоя Годзила създадена отново от зубъри

Абе може и да си взел 8С, ма мое и да не е, слад като уж я взе тоя човек напълно изчезна. Завинаги!
      Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
        И кой колега е с 8 ц
        Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
        Абе може и да си взел 8С, ма мое и да не е, слад като уж я взе тоя човек напълно изчезна. Завинаги!
        ми то не е майтап работата, щото май колата си го вкара в затвора... http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=63321
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
          Е това мнение е най-правилно и Алфистко в цялата тема. Връщане към корените на Алфа. Ако не подкараш стара, истинска Алфа, значи никога не си знаел що е то Алфа.....
          да подкараш стара алфа, да се разтропа нещо по средата на пътя и да се побъркаш от чудене дали ще пристигнеш. или да подкараш стара алфа и да се скъсаш от чудене що все още нищо не се е разтракало,как пък всичко работи точно сега и дали изобщо ще пристигнеш. ето това е алфа
          точка

Comment

• Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
            да подкараш стара алфа, да се разтропа нещо по средата на пътя и да се побъркаш от чудене дали ще пристигнеш. или да подкараш стара алфа и да се скъсаш от чудене що все още нищо не се е разтракало,как пък всичко работи точно сега и дали изобщо ще пристигнеш. ето това е алфа
            И да си чест гост на тенекеджиите да я кърпят, че да не изпаднеш през пода
            Giulietta 1,6 JTDm 2013
            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение

Тея чувства съм ги изпитвал единстено със съвременните Алфи. 156-цата ме е оставяла на път ,при това няколко пъти, 33-китe (за много повече години експлоатация) никога!

---------- Post added at 17:28 ---------- Previous post was at 17:21 ----------

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
              И да си чест гост на тенекеджиите да я кърпят, че да не изпаднеш през пода
              Ти да не си тенекеджия и да оферираш някого? А иначе освен 156 каква друга Алфа си имал и за колко време? Колко Алфи си изкърпил? Освен твоята 156-ца има ли друга толкова невероятна на тая планета или е само твоята? Гледам, че си експерт, та затова те питам - да се пообразовам малко. Щото 156 е твърде извънземна, никъде не се среща никъде и едва ли бих могъл да знам нещо за тая кола. Искам просто да науча нещо което не го знам.

Comment

Ти да не си тенекеджия и да оферираш някого? А иначе освен 156 каква друга Алфа си имал и за колко време? Колко Алфи си изкърпил? Освен твоята 156-ца има ли друга толкова невероятна на тая планета или е само твоята? Гледам, че си експерт, та затова те питам - да се пообразовам малко. Щото 156 е твърде извънземна, никъде не се среща никъде и едва ли бих могъл да знам нещо за тая кола. Искам просто да науча нещо което не го знам.
                Ако искаш шЪ ги минИм и двете 33-ки, бе Боби, с корабна боя шЪ ги минИм тия НЛО-та

п.п. Те били три, офертата важи и за "лъскачката"
                Giulietta 1,6 JTDm 2013
                156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Ее, Боби, сигурен съм, че си прав, ама преувеличаваш. Сега стана много модно да се плюе по 156, щото била кекава, масова, ... но за мен по-харизматичен автомобил от нея (за времето си) трудно може да се намери. Само вижте:
                  1. мненията дори тук във форума от преди 8-9 години ;
                  2. Всеизвестното ревю на Джереми за седани от '98ма
                  Мен лично алфите са ми харесвали от много време, но именно моделът 156 ме накара да загърбя всякакви предрасъдъци и да се "гмурна" смело в сектата "алфа ромео". Спомням си до ден днешен какви чувства предизвика у мен паркираната в Лозенец червена 156-ца с джанти спийдлайн и големия спойлер и това през далечната 98/99-та. Изглеждаше толкова космически и едновременно толкова хармонично, както никоя друга кола от тези години. Освен това, все пак това е последният наистина бърз модел (ГТА) в гамата на алфа ромео - заслужава респект дори само затова.
                  Last edited by 156; d.m.y г., 12:11. Основание: Допълнение
                  '05 166 V6
                  '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

Тея чувства съм ги изпитвал единстено със съвременните Алфи. 156-цата ме е оставяла на път ,при това няколко пъти, 33-китe (за много повече години експлоатация) никога!

---------- Post added at 17:28 ---------- Previous post was at 17:21 ----------

оставила те е на пътя щот толкоз си е подържал,или толкос разбираш
                    Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!

Comment

• ...
                      Last edited by Doomguy; d.m.y г., 22:18. Основание: Ба ли му майката...

Comment

• Първоначално публикувано от 156 Покажи съобщение
                        Ее, Боби, сигурен съм, че си прав, ама преувеличаваш. Сега стана много модно да се плюе по 156, щото била кекава, масова, ... но за мен по-харизматичен автомобил от нея (за времето си) трудно може да се намери. Само вижте:
                        1. мненията дори тук във форума от преди 8-9 години ;
                        2. Всеизвестното ревю на Джереми за седани от '98ма
                        Мен лично алфите са ми харесвали от много време, но именно моделът 156 ме накара да загърбя всякакви предрасъдъци и да се "гмурна" смело в сектата "алфа ромео". Спомням си до ден днешен какви чувства предизвика у мен паркираната в Лозенец червена 156-ца с джанти спийдлайн и големия спойлер и това през далечната 98/99-та. Изглеждаше толкова космически и едновременно толкова хармонично, както никоя друга кола от тези години. Освен това, все пак това е последният наистина бърз модел (ГТА) в гамата на алфа ромео - заслужава респект дори само затова.
                        Това е така, зашото не си карал 155....156 е една идея по назад))
                        п.п. ще помоля да не започваме спора за по старите и по новите модели.....всеки си има своето предимство....но колкото по нов е...по бързо му минава времето...мое мнение
                        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от etrovskii Покажи съобщение
                          оставила те е на пътя щот толкоз си е подържал,или толкос разбираш
                          Ние може да се ебаваме с Боби 33 из форума, ма човека разбира щото е монтьор в един от форумните сервизи, който аз не посещавам щото е на майната си в Орландовци, така че не се изказвай неподготвен. Проблемът със 156-цата на баща му е, че е с двигател 1,8 туин скрап и му дава много ядове и пича е намразил модела, нищо повече
                          Giulietta 1,6 JTDm 2013
                          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                            Ако искаш шЪ ги минИм и двете 33-ки, бе Боби, с корабна боя шЪ ги минИм тия НЛО-та

п.п. Те били три, офертата важи и за "лъскачката"
                            Аууу смазах се от смях, направо се посрах, много си забавен, по-добър си от Бени Хил, Мартин Лорънс и всички комедианти накуп. Лошото е, че не видях отговор на зададените от мен въпроси, а само сарказъм. Хубаво, ма аз си държа на сериозни отговори на сериозните ми въпроси, щото те са на база опит през годините с различни модели на Алфа.

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                            Ние може да се ебаваме с Боби 33 из форума, ма човека разбира щото е монтьор в един от форумните сервизи, който аз не посещавам щото е на майната си в Орландовци, така че не се изказвай неподготвен. Проблемът със 156-цата на баща му е, че е с двигател 1,8 туин скрап и му дава много ядове и пича е намразил модела, нищо повече
                            То мотора няма общо с лабавото окачване, с електрониката на Бош и т.н. недостатъци на модела. А иначе 1.8 мотора е зъл, успяма да се заяжда с Астрички 1.6 и даже понякога побеждава. Ако още един път се счупи тоя кирлив мотор, го хвърлям на скрап и слагам ризница 2.0 от някоя 155-ца, поне с мотора да реша проблемите. Най-много да и отрежа ботушите и да и насадя и предно окачване от 155-ца, че резби на останаха по болтовете от смяна на носачи.
                            Last edited by Bobi_33; d.m.y г., 21:02.

Comment

• С най-първата 33-ка съм ходил общо взето в цяла Еврпоа, без Франция, Испания и Португалия. Преходи като Букурещ-Триполи не са били радкост. Серрес- Бурса по всички възможни начини.
                              Но това е нищо!
                              Три пъти съм ходил от Серрес до гр. Ван на Езерото Ван.Най-голямото содово езеро. Минаваш през цяла Турция. То е далеч след Дияр Бекира.
                              Никога 33-ка не ме е оставяла на пътя, включително и като скъса ребък на динамото, той пък се навря в ангренажния ремък на дясната глава и при 160 на 4-та се цунаха клапаните с буталото.
                              А за 33-ка след 92-ра, просто не говорете за ръжда!
                              Всеки си има вкус.
                              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Аууу смазах се от смях, направо се посрах, много си забавен, по-добър си от Бени Хил, Мартин Лорънс и всички комедианти накуп. Лошото е, че не видях отговор на зададените от мен въпроси, а само евтини заучени лафове. А още по-лошото е, че си оставаш просто комедиант.
                                Радвам се, че шегата ми ти е влезла където трябва (като 5 лева в гъдулка на циганин-мечкар) и оценяваш чуждият талант

п.п. Малко ти е рано да влизаш в ролята на Гестапо и да искаш изповеди от хора, които не познаваш
                                Giulietta 1,6 JTDm 2013
                                156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Working...
                                X