Известие

Collapse
No announcement yet.

Каква кола бихте си купили след 156-цата?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• След 156-тица се купува само и единствено 159-тка.

А който има ресурсите може да вземе Жужа, а за най-богатите - 4С.

Comment

• Първоначално публикувано от Celestrial Покажи съобщение
      След 156-тица се купува само и единствено 159-тка.

А като покарат 159 искат да си вземат Фиат Крома или Браво
      Giulietta 1,6 JTDm 2013
      156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Аз направо прескочих 159 и за тва имам алфата и два фиата.
        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• xaxaxa готина тема като гледам колко пари сам дал за тази алфа а е имам само от година невярвам че ще имам друга кола да края на живора ми апак и тя е непродаваема от 100 човака които познавам секи ми казка ваи зашто алфа много ппоблеми

Comment

• Панда 4х4

Comment

• Първоначално публикувано от dinew Покажи съобщение
              xaxaxa готина тема като гледам колко пари сам дал за тази алфа а е имам само от година невярвам че ще имам друга кола да края на живора ми апак и тя е непродаваема от 100 човака които познавам секи ми казка ваи зашто алфа много ппоблеми
              Ако така я поддържаш както пишеш ...
              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Кажи ми кои са познатите, да ти кажа ти какъв си, то поговорката е малко по различно "апак" и така става
                Last edited by fred; d.m.y г., 15:27.
                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                Нагоре по стълбата, която води надолу
                sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Celestrial Покажи съобщение
                  След 156-тица се купува само и единствено 159-тка.

159 sw jtd

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                    Кажи ми кои са познатите, да ти кажа ти какъв си, то поговорката е малко по различно "апак" и така става
                    всички карат бмв е лек

---------- Post added at 21:53 ---------- Previous post was at 21:51 ----------

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                    Ако така я поддържаш както пишеш ...
                    пак ти кодати кажа лек за 3000 е земах и 3000 дадох дае прая и пак не е наред гори 14 бензин на вид са яки ама са пални кошници тия алфи много са зле като марка незнам дали има по калпава кола от алфата

Comment

• Така като си взел кошник от автокъща, вземи и пиши грамотно, че верно не ти се разбира.
                      sigpic
                      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Купи си една 316ка е лек.
                        1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

• Първоначално публикувано от dinew Покажи съобщение
                          всички карат бмв е лек

---------- Post added at 21:53 ---------- Previous post was at 21:51 ----------

пак ти кодати кажа лек за 3000 е земах и 3000 дадох дае прая и пак не е наред гори 14 бензин на вид са яки ама са пални кошници тия алфи много са зле като марка незнам дали има по калпава кола от алфата
                          Въй, маняк, ма не ти ли казаха, че за 3 бона моеш купиш само кенеф?
                          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                            Въй, маняк, ма не ти ли казаха, че за 3 бона моеш купиш само кенеф?
                            За три бона ти намирам 156 в по-добро състояние от твоята с TUV.

Comment

• Задръж си я.
                              П.С. Не знам младежът за колко пара си е взел колата и кога, щото едно е 15 за 3 бона сега и преди 2-3 г. например. Но подходът му беше малко кофти.

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                                Задръж си я.
                                П.С. Не знам младежът за колко пара си е взел колата и кога, щото едно е 15 за 3 бона сега и преди 2-3 г. например. Но подходът му беше малко кофти.
                                Говоря за момента. Той си е писал в подписа от кога има колата. С удоволствие бих си я задържал, ще я направя на учебна кола.

Comment

Working...
                                X