Известие

Collapse
No announcement yet.

Да убиеш крадец.........

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
    Защото, ако убития бе спазил желанието на Опиц да не скача и да бяга, то той не би го застрелял
    Това ти твърдение с желанието нещо не ми харесва - че той може да го накара с пистолет в ръка да му играе Лебедово езеро и да го разстреля ако му откаже.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

Твърдо за мен, това не е предумишлено убийство.
      Защото, ако убития бе спазил желанието на Опиц да не скача и да бяга, то той не би го застрелял.
      А в правото си на какъв му дава нареждания? Жертвата не е в негов имот, не извършва никакви закононарушаващи действия, и бяга за да се спаси от линч. Забележи, че към момента на убийството жертвата не е извършила нито едно закононарушение на територията на блока. Някой решава, че е там да краде, но всъщност не е откраднал нищо, въпреки че е крадец рецидивист.

Съвсем друг е въпроса как един човек е арестуван толкова много пъти за съмнения за кражба, осъждан е веднъж и продължава да има възможност да извършва кражби.... подната милиция ни пази, а ако не ни опази винаги можем да гръмнем някой предполагаем крадец с незаконно пръжие и да кажем, че в затвора ще си употребяват като кака Пенка общата от съседното село и няма да издържим!
      няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
        Това ти твърдение с желанието нещо не ми харесва - че той може да го накара с пистолет в ръка да му играе Лебедово езеро и да го разстреля ако му откаже.
        Не е имал намерението, не е имал умисъл а го убие, иначе щеше да влезе във входа и да го думне.

Обърни внимание и на 10 годишната присъда постановена от първата инстанция.
        Съвпада точно с този член.
        После му я намаляват до 5.

---------- Post added at 13:35 ---------- Previous post was at 13:31 ----------

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
        А в правото си на какъв му дава нареждания? Жертвата не е в негов имот, не извършва никакви закононарушаващи действия, и бяга за да се спаси от линч. Забележи, че към момента на убийството жертвата не е извършила нито едно закононарушение на територията на блока. Някой решава, че е там да краде, но всъщност не е откраднал нищо, въпреки че е крадец рецидивист.

Съвсем друг е въпроса как един човек е арестуван толкова много пъти за съмнения за кражба, осъждан е веднъж и продължава да има възможност да извършва кражби.... подната милиция ни пази, а ако не ни опази винаги можем да гръмнем някой предполагаем крадец с незаконно пръжие и да кажем, че в затвора ще си употребяват като кака Пенка общата от съседното село и няма да издържим!
        Спорехме за друго.
        Аз не оправдавам Опиц, но чак пък хладнокръвен убиец........
        Затворили са го във входа, казали са му да чака полиция, доколкото разбрах е опитал да скочи през козирката.
        Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 16:38.
        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
        К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение

В правото на собственик на имота му дава нареждания. Аз разбира се не съм съгласен така лесно да се отнема човешки живот, но честно казано и аз бих стрелял в такъв момент.
          Lexus IS200

Comment

• Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
            В правото на собственик на имота му дава нареждания. Аз разбира се не съм съгласен така лесно да се отнема човешки живот, но честно казано и аз бих стрелял в такъв момент.
            И това го написа човек, който ме сгълчи заради думите ми за саморазправа на МОЕТО паркомясто...

sigpic
            Alfa Romeo 159 EX

Comment

• Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
              И това го написа човек, който ме сгълчи заради думите ми за саморазправа на МОЕТО паркомясто...
              Не съм те гълчил, а исках да не прилагаш двоен стандарт Щом той може да лежи в затвора и ти можеш, ако натрошиш някой, както и аз..
              Lexus IS200

Comment

Не е имал намерението, не е имал умисъл а го убие, иначе щеше да влезе във входа и да го думне.
                Тук се съгласявам с теб - убиеца не е създавал план за убийство към конкретния индивид в конкретния случай, но вече е имал неосъзната нагласа към убийство, при което дори и един малък инцидент би отключил стаеното у него.
                sigpic

Comment

• Айде тук го обърнахме на Lex.bg форум. В крайна сметка пича днес си е влезнал в затвора и толкоз. Общественото мнение не можа да влезе в съдебната зала.
                  SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                    Айде тук го обърнахме на Lex.bg форум. В крайна сметка пича днес си е влезнал в затвора и толкоз. Общественото мнение не можа да влезе в съдебната зала.
                    Може и да се отплеснахме, но никой няма право да отнема човешки живот - както чужд, така и своя.
                    sigpic

Comment

• За своя не съм съгласен. Помисли дали това не е единственият свободен избор който можеш да направиш?
                      SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

За своя не съм съгласен. Помисли дали това не е единственият свободен избор който можеш да направиш?
                        Не се поддавам на провокации - това е тема за друг разговор.
                        sigpic

Comment

• Не е провокация, но наистина е друга тема. За съжаление случая с Опиц за пореден път доказа изключителната манипулируемост и простота на народа ни.
                          SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Не е провокация, но наистина е друга тема. За съжаление случая с Опиц за пореден път доказа изключителната манипулируемост и простота на народа ни.
                            O, висши разуме!
                            Би ли ни обяснил каква простота на обществото доказа този случай, може би циците на британската принцеска и смешната реакция на британското общество е с нещо по-различна.
                            Да не говорим, че тук все пак имаме отнемане на човешки живот.
                            "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                            К.М.

Comment

• Ех троле, троле....Не можа да издържиш на напъна да се заядеш, и четеш написаното от мен както ти отърва, но нищо, вероятно аз не съм се изразил добре. Та исках да кажа, че колкото един народ е по-прост толкова по-лесно се манипулира.
                              SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Ех троле, троле....Не можа да издържиш на напъна да се заядеш, и четеш написаното от мен както ти отърва, но нищо, вероятно аз не съм се изразил добре. Та исках да кажа, че колкото един народ е по-прост толкова по-лесно се манипулира.
                                Аз незнам само защо мислите, че българите са по- прости от другите. Това просто не е вятно. Ежедневно контактувам с хора от Китай до Щатите, навсякъде са едни и също мърди и от време на време има някой по свестен.
                                Lexus IS200

Comment

Working...
                                X