Първоначално публикувано от Susscrofa
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Да убиеш крадец.........
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеТвърдо за мен, това не е предумишлено убийство.
Защото, ако убития бе спазил желанието на Опиц да не скача и да бяга, то той не би го застрелял.
Съвсем друг е въпроса как един човек е арестуван толкова много пъти за съмнения за кражба, осъждан е веднъж и продължава да има възможност да извършва кражби.... подната милиция ни пази, а ако не ни опази винаги можем да гръмнем някой предполагаем крадец с незаконно пръжие и да кажем, че в затвора ще си употребяват като кака Пенка общата от съседното село и няма да издържим!няма вече Алфи, няма вече тръпка...
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеТова ти твърдение с желанието нещо не ми харесва - че той може да го накара с пистолет в ръка да му играе Лебедово езеро и да го разстреля ако му откаже.
Обърни внимание и на 10 годишната присъда постановена от първата инстанция.
Съвпада точно с този член.
После му я намаляват до 5.
---------- Post added at 13:35 ---------- Previous post was at 13:31 ----------
Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщениеА в правото си на какъв му дава нареждания? Жертвата не е в негов имот, не извършва никакви закононарушаващи действия, и бяга за да се спаси от линч. Забележи, че към момента на убийството жертвата не е извършила нито едно закононарушение на територията на блока. Някой решава, че е там да краде, но всъщност не е откраднал нищо, въпреки че е крадец рецидивист.
Съвсем друг е въпроса как един човек е арестуван толкова много пъти за съмнения за кражба, осъждан е веднъж и продължава да има възможност да извършва кражби.... подната милиция ни пази, а ако не ни опази винаги можем да гръмнем някой предполагаем крадец с незаконно пръжие и да кажем, че в затвора ще си употребяват като кака Пенка общата от съседното село и няма да издържим!
Аз не оправдавам Опиц, но чак пък хладнокръвен убиец........
Затворили са го във входа, казали са му да чака полиция, доколкото разбрах е опитал да скочи през козирката.Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 16:38."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщениеА в правото си на какъв му дава нареждания? Жертвата не е в негов имот, не извършва никакви закононарушаващи действия, и бяга за да се спаси от линч. Забележи, че към момента на убийството жертвата не е извършила нито едно закононарушение на територията на блока. Някой решава, че е там да краде, но всъщност не е откраднал нищо, въпреки че е крадец рецидивист.
Съвсем друг е въпроса как един човек е арестуван толкова много пъти за съмнения за кражба, осъждан е веднъж и продължава да има възможност да извършва кражби.... подната милиция ни пази, а ако не ни опази винаги можем да гръмнем някой предполагаем крадец с незаконно пръжие и да кажем, че в затвора ще си употребяват като кака Пенка общата от съседното село и няма да издържим!Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеВ правото на собственик на имота му дава нареждания. Аз разбира се не съм съгласен така лесно да се отнема човешки живот, но честно казано и аз бих стрелял в такъв момент.
Comment
-
Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщениеИ това го написа човек, който ме сгълчи заради думите ми за саморазправа на МОЕТО паркомясто...Щом той може да лежи в затвора и ти можеш, ако натрошиш някой, както и аз..
Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеНе е имал намерението, не е имал умисъл а го убие, иначе щеше да влезе във входа и да го думне.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеАйде тук го обърнахме на Lex.bg форум. В крайна сметка пича днес си е влезнал в затвора и толкоз. Общественото мнение не можа да влезе в съдебната зала.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеЗа своя не съм съгласен. Помисли дали това не е единственият свободен избор който можеш да направиш?Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеНе е провокация, но наистина е друга тема. За съжаление случая с Опиц за пореден път доказа изключителната манипулируемост и простота на народа ни.
Би ли ни обяснил каква простота на обществото доказа този случай, може би циците на британската принцеска и смешната реакция на британското общество е с нещо по-различна.
Да не говорим, че тук все пак имаме отнемане на човешки живот."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Ех троле, троле....Не можа да издържиш на напъна да се заядеш, и четеш написаното от мен както ти отърва, но нищо, вероятно аз не съм се изразил добре. Та исках да кажа, че колкото един народ е по-прост толкова по-лесно се манипулира.SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеЕх троле, троле....Не можа да издържиш на напъна да се заядеш, и четеш написаното от мен както ти отърва, но нищо, вероятно аз не съм се изразил добре. Та исках да кажа, че колкото един народ е по-прост толкова по-лесно се манипулира.Lexus IS200
Comment
Comment