Известие

Collapse
No announcement yet.

Да убиеш крадец.........

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
    Аз и още няколко други ...... , Какво писахме по-горе.
    Самият факт, че непрекъснато се говори за жертвата като "наркоманчето" ми смърди.
    Бил съм и комсомолски секретар и милиционер и много добре са ми известни похватите за омаловажаване на личността.
    Казваме:наркоман; пияница; разложен елемент; луд ..
    После е лесно.
    Общественици ....
    Лека му пръст, но имаме нов герой!
    Той после пак с мачките и поганците, ама като не му стигне кръв пак ще посегне на човек.
    Набийте си го в тиквите!
    Наркомана е болен човек
    Но той не е заразен.
    Не бях запознат в детайли с фактите - дъртия направо е стоял на гюме и е чакал, все едно, че срещу него няма човек, а някакъв движещ се неодушевен предмет или животно.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
      Конкретния казус е следствие от тенденция, независимо кой от двамата в него оплюем тенденцията остава.
      Повечето хора са патили от битови престъпления, познават поне едно пострадало по-сериозно при такиваи инциденти семейство ... да добавим и факта, че правораздаването с битова престъпност изобщо не се занимава (то с какво ли се и занимава де) на нужното ниво и като пряко следствие от това е нормално да симпатизират на стрелеца, а не на стреляния.
      И колкото и пошло да е цялото журналистическо забавление по случая, извода за обикновения човечец пак си остава - ако си жертва, трай като уфтсъ или те вкарваме в пандиза.

Е за това опитвам да ви кажа да погледнете отвъд личностите.
      Обществото и сега си трае като уфтсъ, ако не смятаме подобни теми или гъзбушки шерове за реакция (защото те не са).
      Това е истината !
      Който може да гледа глобално - вижда.
      В тази страна си виновен, до доказване на противното.
      Топлофикация - не сме клиенти, а "ДЛЪЖНИЦИ" !!
      В данъчното - загубили ми копието на договора за продажба и няма да вземат да ми пишат, а ми треснали лихва за 4г. - плащай !!
      КАТ - спрял си на 4м от кръстовище - плащай 50лв и ми целувай ръка, щото мога и 150лв и 10 точки да ти взема !
      Горива - дигат цените с 30% и после ги свалят с 1% и - ее вижте как оправихме цените !
      Паяци и шантажи - е тва в друга тема достатъчно коментирахме...
      А това, че има хиляди с присъди и на свобода, да не се оправдават, че щели да са разход за държавата.Има си решение и за това!
      Alfa 156 Selespeed 2001, Alfa 147 Selespeed 2002, Alfa 156 JTS FL Selespeed 2005.
      "My engine started rattling like the proverbial biscuit-tin-dwelling skeletal onanist while on holiday in deepest darkest Wales"

Comment

• Що са жалваш бе!Знаш ли че имам познато семейство в щатите, отидоха преди 15-а години и ся се тюхкат че като ударят чертата им оставали 1500-1600 долара дет се чудят какво да ги правят.Такъв скучен живот ли искаш.
        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от stef_nikolaev Покажи съобщение
          Това е истината !
          Който може да гледа глобално - вижда.
          В тази страна си виновен, до доказване на противното.
          Топлофикация - не сме клиенти, а "ДЛЪЖНИЦИ" !!
          В данъчното - загубили ми копието на договора за продажба и няма да вземат да ми пишат, а ми треснали лихва за 4г. - плащай !!
          КАТ - спрял си на 4м от кръстовище - плащай 50лв и ми целувай ръка, щото мога и 150лв и 10 точки да ти взема !
          Горива - дигат цените с 30% и после ги свалят с 1% и - ее вижте как оправихме цените !
          Паяци и шантажи - е тва в друга тема достатъчно коментирахме...
          А това, че има хиляди с присъди и на свобода, да не се оправдават, че щели да са разход за държавата.Има си решение и за това!
          В топлофикация си длъжник само ако не си си платил задължението. Иначе си Абонат и клиент.
          Лелките в държавната администрация са основния проблем на горепосочената и нищо друго.
          КАТ - извършил си нарушение на закона, след което извършваш второ нарушение като плащаш подкуп. Много мразя наспирали коли непосредствено на ъгъла на кръстовището от които не виждаш идва ли някой и можеш ли да минеш.
          Горива - МО-НО-ПОЛ!!!
          Паяците даже малко вдигат. Всеки почна да спира където си иска!

Тези с присъдите нямат място извън затвора. Но проблема са тези без присъдите, дето са недосегаеми.

На всеки проблем може да се погледне от две страни. Фактът е, че е отнет човешки живот без да е имало заплаха дори. КРадял...ами всеки има право да извъри геаждански арест до пристигането на органите на реда. Задръжте го бе хора! Спрете го! Един билюк народ е седял и е гледал как един бабаит с пищов застрелва един друг бабаит. Защо? Не е ли по-лесно да го задържат? Пък тегли му един хубав бой щом си решил да наказваш, но да го застреляш без да е извършил нищо и да те е заплашил.....
          няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
            Що са жалваш бе!Знаш ли че имам познато семейство в щатите, отидоха преди 15-а години и ся се тюхкат че като ударят чертата им оставали 1500-1600 долара дет се чудят какво да ги правят.Такъв скучен живот ли искаш.
            На месец ли им остават?
            И знаеш ли каква пенсия ще вземат?

Comment

• Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
              В топлофикация си длъжник само ако не си си платил задължението. Иначе си Абонат и клиент.
              Лелките в държавната администрация са основния проблем на горепосочената и нищо друго.
              КАТ - извършил си нарушение на закона, след което извършваш второ нарушение като плащаш подкуп. Много мразя наспирали коли непосредствено на ъгъла на кръстовището от които не виждаш идва ли някой и можеш ли да минеш.
              Горива - МО-НО-ПОЛ!!!
              Паяците даже малко вдигат. Всеки почна да спира където си иска!

Тези с присъдите нямат място извън затвора. Но проблема са тези без присъдите, дето са недосегаеми.

На всеки проблем може да се погледне от две страни. Фактът е, че е отнет човешки живот без да е имало заплаха дори. КРадял...ами всеки има право да извъри геаждански арест до пристигането на органите на реда. Задръжте го бе хора! Спрете го! Един билюк народ е седял и е гледал как един бабаит с пищов застрелва един друг бабаит. Защо? Не е ли по-лесно да го задържат? Пък тегли му един хубав бой щом си решил да наказваш, но да го застреляш без да е извършил нищо и да те е заплашил.....
              Хахаха не съм се и съмнявал, че ще се намерят мн хора, които си затварят очите или просто така им изнася. Ок. Но не пречете на другите, които не мислят като вас и искат БГ да е нещо по-добро от това сега.
              Относно Топлофикация, не е тук мястото, беше само пример, ако искаш попрочети например тук: http://pravata.hit.bg/index.html
              Мога мн да ти разкажа по тоя проблем, ама по-добре на бира на някоя сбирка
              Подкуп на КАТ не съм плащал, просто фиш, който си е 50лв, явно не разбра идеята, нямам против да си платя, но в 3ДвП има вратички и диапазони на глобите от-до, които са по преценка на куката и винаги може да те (и те) изнудва. Не съм спрял в кръстовище, а на 4м. от него, никога не преча на движението. А джиповете не ги пипат!
              А относно случая Опиц - няма смисъл, явно си искате да ви крадат и това е.
              Посланието е малко по-глобално, хубаво че поне някои го разбират.
              Alfa 156 Selespeed 2001, Alfa 147 Selespeed 2002, Alfa 156 JTS FL Selespeed 2005.
              "My engine started rattling like the proverbial biscuit-tin-dwelling skeletal onanist while on holiday in deepest darkest Wales"

Comment

• Не знам какво са откраднали на убиеца, но съседа ми на долния етаж краде топлоенергия от мен и всички в блокчето - чувам по щранга как откача и закача радиатори с датчик и без датчик около датата на отчитането, въпреки многократните ми напомняния за това. И шоуто продължава вече няколко години. Институциите са оставили тези отношения да се оправят между съсобствениците, но няма как да се влезе в жилището му на момента без прокурорска заповед за да се установи де факто.

Ако небезизвестния Опиц беше на мое място сигурно щеше да го гръмне, защото левовата равностойност на открадната енергия е твърде вероятно да е по-голяма от открадните му вещи.
                Last edited by old alfist; d.m.y г., 02:09.
                Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                  На месец ли им остават?
                  И знаеш ли каква пенсия ще вземат?
                  На месец.Ба ли мааму за пенсията, ма навремето като спечелиха зелената карта, викаха че само за две-три години отиват да "постелят" на детето докато завърши, после щели да се върнат, на село къщичката им стигала....И двамата работят в някакъв завод в Детройт.

Comment

• Опиц в друга светлина, ако че е рисувал икони.

http://www.politika.bg/article?id=28763
                    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                    Нагоре по стълбата, която води надолу
                    sigpic

Comment

На месец.Ба ли мааму за пенсията, ма навремето като спечелиха зелената карта, викаха че само за две-три години отиват да "постелят" на детето докато завърши, после щели да се върнат, на село къщичката им стигала....И двамата работят в някакъв завод в Детройт.
                      Хаха, подсети ме за вица с президентите на Франция, САЩ и България.
                      "Саркози:
                      - При нас заплатата е 4 000 евро, като се извадят данъците, се получават 3 500. За живеене са нужни 2 000. Къде отиват другите 1 500 - не ни интересува!
                      Обама:
                      - При нас заплатата е 6 000 долара, като се извадят данъците, се получават 5 500. За живеене трябват 2 000. Къде отиват другите 3 500, нас не ни интересува.
                      Плевнелиев:
                      - При нас заплатата е 500 лева, като се извадят данъците, се получават 300. За живеене трябват 1 000. Откъде взимат другите 700 - нас не ни интересува!"

Comment

• Ми това ми го казаха преди 2-3 години, бяха си дошли за Коледа, ако те са преувеличили и аз те лъжа.Ма не ми се вярва.

Comment

Ми това ми го казаха преди 2-3 години, бяха си дошли за Коледа, ако те са преувеличили и аз те лъжа.Ма не ми се вярва.
                          Не те лъжат, живял съм там и ходя от време на време, брат ми е там от '93 и си е идвал един път през 2003 за 20 дни, повече не иска и да чуе.
                          Майка ми от 5-6 години ходи за по 6 месеца, оня ден я качих на самолета май за последно, и тя не иска да си идва.
                          Last edited by Доко; d.m.y г., 21:52.

Comment

Леле това Детройт какъв западнал кенеф е не е истина....
                            Не пожелавам на никой нито да живее нито да работи там.
                            sigpic Alfasud/156 1.8ex
                            156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

• Първоначално публикувано от Galeano Покажи съобщение
                              Леле това Детройт какъв западнал кенеф е не е истина....
                              Не пожелавам на никой нито да живее нито да работи там.
                              Едва ли е по-голям кенеф от тук.

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                                Едва ли е по-голям кенеф от тук.
                                Е тук като се стъмни мога да се разхождам без да се страхувам за живота си ,и не са ме побивали тръпки от група безработни цветнокожи събрани около горящ варел в квартали в които полицията не влиза...
                                sigpic Alfasud/156 1.8ex
                                156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Working...
                                X