Първоначално публикувано от dimitar_vd62
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Помощ за TV.
Collapse
X
-
Ми не съм казал че ТВ - то е виновно, явно нещо с тока не е било наред, щото чух че в нейния блок още едно тв и климатик са издъхнали.А от енергото са сложили бележка че ще спират тока, а и телевизора и беше за смяна.Просто ми стана интересно дали може да активирам и тази опция, но проблема не е толкова съществен и не ми се рискува да правя това което е описано в линка.Пък и тя е стара жена и телевизията и май е единственото забавление вече и не искам да и го отнемам, като я гледам как му се радва.Дъщерята ще си носи лаптопа.Знаех че ще намериш решение, затова питах тук.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеВ 3 дневен срок имаш право да го върнеш без обяснения. Ако ти откажат- Комисия за защита на потребителя.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеМи не съм казал че ТВ - то е виновно, явно нещо с тока не е било наред, щото чух че в нейния блок още едно тв и климатик са издъхнали.А от енергото са сложили бележка че ще спират тока, а и телевизора и беше за смяна.Просто ми стана интересно дали може да активирам и тази опция, но проблема не е толкова съществен и не ми се рискува да правя това което е описано в линка.Пък и тя е стара жена и телевизията и май е единственото забавление вече и не искам да и го отнемам, като я гледам как му се радва.Дъщерята ще си носи лаптопа.Знаех че ще намериш решение, затова питах тук.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение....а те законно могат да те моткат до месец докато го подменят.Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение....а те законно могат да те моткат до месец докато го подменят.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
USB вход
При LG също на повечето модели може да се гледат само снимки и музика, а на по скъпите модели и филми.
Обаче производителя си вгражда хардуерно една и съща техника и можеше да се подкара на всички телевизори от тази серия.
Това ставаше чрез влизане в сервизното меню и отключване на функцията. Може и при самсунг да е така.
Информация можеш да намериш в този форум
http://forum.setcombg.com/forum.php
Ако е възможно тук, със сигурност ще е обсъждано.
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеАко старият тв не е отишьл в "казана" все още и кинескопьт е бил добре (приемлива картина) - свиркай на лични, има вероятност дефекта да е мальк.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеМи не е още в казана, чудя се какво да го правя, образа си беше добър, като взема решение ще ти пиша.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
Comment