Известие

Collapse
No announcement yet.

Помощ за TV.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
    Значи при старата ми майка спряха тока, дойде тока и телевизора и спря да работи.Беше LG, 15-а годишно, та не си играх да търся майстор ами отидох и купих нов.Понеже разполагах с ограничен бюджет гледах да купя възможно най-големия телевизор, понеже не вижда добре и все се вреше в стария.Та купих ей този Самсунг - http://www.atshop.bg/product/5792/32...eg-cheren.html .Обаче се оказа че USB входа чете само музика и снимки.Не че тя ще го използва, ами дъщерята писна че като и ходи на гости за по дълго щяла да си пуска филми.Еми видях че има USB вход и предположих че чете всичко.Да ама не.Питането ми е, може ли чрез ъпдейт на софтуера или някакъв друг начин да го накарам да чете филми, щото излиза едно меню, ама само снимки и музика са активни, филмите не.Тва друг начин, не включва купуването на домашно кино или някакъв друг плейър.
    В 3 дневен срок имаш право да го върнеш без обяснения. Ако ти откажат- Комисия за защита на потребителя.
    Lexus IS200

Comment

Ми не съм казал че ТВ - то е виновно, явно нещо с тока не е било наред, щото чух че в нейния блок още едно тв и климатик са издъхнали.А от енергото са сложили бележка че ще спират тока, а и телевизора и беше за смяна.Просто ми стана интересно дали може да активирам и тази опция, но проблема не е толкова съществен и не ми се рискува да правя това което е описано в линка.Пък и тя е стара жена и телевизията и май е единственото забавление вече и не искам да и го отнемам, като я гледам как му се радва.Дъщерята ще си носи лаптопа.Знаех че ще намериш решение, затова питах тук.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
        В 3 дневен срок имаш право да го върнеш без обяснения. Ако ти откажат- Комисия за защита на потребителя.
        ....а те законно могат да те моткат до месец докато го подменят.
        Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
        Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
        Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
        Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Ми не съм казал че ТВ - то е виновно, явно нещо с тока не е било наред, щото чух че в нейния блок още едно тв и климатик са издъхнали.А от енергото са сложили бележка че ще спират тока, а и телевизора и беше за смяна.Просто ми стана интересно дали може да активирам и тази опция, но проблема не е толкова съществен и не ми се рискува да правя това което е описано в линка.Пък и тя е стара жена и телевизията и май е единственото забавление вече и не искам да и го отнемам, като я гледам как му се радва.Дъщерята ще си носи лаптопа.Знаех че ще намериш решение, затова питах тук.
          Един VGA кабел. Лаптопа за ТВ-то и готово.
          Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
            Ти няма да искаш подмяна, а връщане на парите.
            Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
              Това ако става дума за повреда, а той говори за връщане в срок уреден за всякаква стока с неповреден търговски вид.
              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Голяма част от техниката ми е LG, имам тв над 16г, супер марка е
                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                Нагоре по стълбата, която води надолу
                sigpic

Comment

Много по елементарно е да върже лаптопа към телевизора и готово. Аз ползвам телевизора вкъщи като втори монитор, пускам си филми, концерти и каквото ми кефне на него.

Comment

---
                    Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 01:22.
                    Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

USB вход

При LG също на повечето модели може да се гледат само снимки и музика, а на по скъпите модели и филми.
                      Обаче производителя си вгражда хардуерно една и съща техника и можеше да се подкара на всички телевизори от тази серия.
                      Това ставаше чрез влизане в сервизното меню и отключване на функцията. Може и при самсунг да е така.
                      Информация можеш да намериш в този форум
                      http://forum.setcombg.com/forum.php
                      Ако е възможно тук, със сигурност ще е обсъждано.

Comment

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                        Ако старият тв не е отишьл в "казана" все още и кинескопьт е бил добре (приемлива картина) - свиркай на лични, има вероятност дефекта да е мальк.
                        Ми не е още в казана, чудя се какво да го правя, образа си беше добър, като взема решение ще ти пиша.
                        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Ми не е още в казана, чудя се какво да го правя, образа си беше добър, като взема решение ще ти пиша.
                            Между 20 и 30 кинта за захранване и си джаза.
                            Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Ако филмът е на един файл и не е пиратска версия ще си го гледаш без проблем.
                              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                              sigpic

Comment

---
                                Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 01:24.
                                Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Working...
                                X