If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
а пък глобата ти че не си я регистрирал в двумесечен срок е 200-300 лв.
Първоначално публикувано от KiKo
Задължително, щото 200лв на тая държава нема да дам, по добре да ги изпия
Koлега, написах ти, че глобата е от 20 до 150 лв. Ти, ако искаш обаче, може и да има оставиш бакшиш и да платиш 200-300 лв. невярвам да ти откажат.
Аз ги черпих 30 лв мизерниците, ега кон да ги членува със задна дата тея дето ги измислят тея глоби!
_______ 146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Е докато не проверя няма как да разбера колко е, но квато и глоба да е нема се плаща ако искат ше ги почерпа нещо символично както ти си минал па ако нещат може да си направят една снимка с мене и тва е
Ами размерът, както при всяка глоба май, се определя от Началникът на съответното данъчно. Ако отидеш да ти заведат партида, този, който ти приема документите, по принцип ще трябва да ти състави акт, защото ще е констатирал нарушение. После си чакаш решението и размера на глобата. Аз си платих като поп 30-те лева, защото на фона на една абсолутно нелепа глоба, която ми бяха лепнали преди време и платих тази година след дела и обжалване, 30 левчета бяха пренебрежимо малка сума Но нека пак да отправя най-искрените си пожеланията за конски секс към всички виновни за това
Успех и дано се отървеш тънко!
_______ 146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Моята я купих Ноември 2005. Преди няколко дни ходих със свито сърце в общината. Съставиха ми акт за 20 лева, който платих с огромно удоволствие
Един приятел за неотписване в срок (като си я продал) го глобиха с 80 лева. Това се случва във Варна.
Трябва да имаш и бележката за платен данък от предишния собственик. Поне на мен ми я поискаха.
Отиди и ще разбереш Успех!
Моята я купих Ноември 2005. Преди няколко дни ходих със свито сърце в общината. Съставиха ми акт за 20 лева, който платих с огромно удоволствие
Един приятел за неотписване в срок (като си я продал) го глобиха с 80 лева. Това се случва във Варна.
Трябва да имаш и бележката за платен данък от предишния собственик. Поне на мен ми я поискаха.
Отиди и ще разбереш Успех!
Аз също платих 20 лева за закъснение.Като отидеш на място ще разбереш
нали се сещаш че така ще се въртим в омагьсан кръг? [/quote:rx4r69q2]
Ми недей дава акъл тогава щото аз от 15 години се върта в тоя кръг и си плащам кат поп И на всичкото отгоре си ремонтирам колите за моя сметка - така че държавата требе да се лъже докато може След като те ме лъжат и обират и аз ще го правя не съм ДЕБИЛ че да им плащам честно а те да ме лъжат
Малко ли им е че им плащам задължителните МНОГО пари повтарям МНОГО пари за застраховки и минетки и кво ли не още Нали видехте миналата година а и предната сме плащали ГО колкото в европа а кво получавахме Аз ше ви кажа 1 К.Р Добре че застрахователите лъжеха държавата и даваха бонуси кат луди иначе щеше да стане бунт
Бат Бойко мое да секъв ма им каза че са мутри и те СА Мое ли да плащат два лева на квадрат за разрешително и после с тия два лева да им се поддържа улица е как да стане
нали се сещаш че така ще се въртим в омагьсан кръг?
Ми недей дава акъл тогава щото аз от 15 години се върта в тоя кръг и си плащам кат поп И на всичкото отгоре си ремонтирам колите за моя сметка - така че държавата требе да се лъже докато може След като те ме лъжат и обират и аз ще го правя не съм ДЕБИЛ че да им плащам честно а те да ме лъжат [/quote:gzi24s39]
ммм
да
ама понеже сами си избираме идиотите дето ни управлавят кой ни е крив?
та ако си играем на лъжене нищо няма да се промени - тва ми е мисълта
нали се сещаш че така ще се въртим в омагьсан кръг?
Ми недей дава акъл тогава щото аз от 15 години се върта в тоя кръг и си плащам кат поп И на всичкото отгоре си ремонтирам колите за моя сметка - така че държавата требе да се лъже докато може След като те ме лъжат и обират и аз ще го правя не съм ДЕБИЛ че да им плащам честно а те да ме лъжат [/quote:2saiox5j]
ммм
да
ама понеже сами си избираме идиотите дето ни управлавят кой ни е крив?
та ако си играем на лъжене нищо няма да се промени - тва ми е мисълта[/quote:2saiox5j]
Ми да САМИ СИ ГИ избирате аз не гласувам Докато не се смени хунтата нема да гласувам И наеш колко европейци ни се чудат на акъла що продължават едни около 60% да гласуват за същите малоумни идиоти
е бате с негласуване не става
всъщност става де - с пушка
как да се сменят дебилите като никой нищо не прави?
самички да си дадат баницата???
ега не е станало така ...
е бате с негласуване не става
всъщност става де - с пушка
как да се сменят дебилите като никой нищо не прави?
самички да си дадат баницата???
ега не е станало така ...
Ми аз невиждам как да стане
Ти оди гласувай още па чакай да стане нещо
Comment