Известие

Collapse
No announcement yet.

Данъци?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Walker
    Първоначално публикувано от Blade
    Е хубаво, ама как сте си писали колите по-малко KW при положение, че се дава и копие от картона на колата?!
    И какво ще стане ако като си подам документите и забележат тази разлика в KW ?
    Нищо няма да ти кажат, моята я писаха, че е 500лв. и платих трите процента за регистрация, което ми излезе 15 лева
    Не става дума за таксата за придобиване на МПС, ами за декларацията... Там как е минал номера да пишете колата по малко KW и без да погледнат копието на талона
    ти още ли не си я регистрирал в общината????
    Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от lyuli
      Първоначално публикувано от Blade
      Е хубаво, ама как сте си писали колите по-малко KW при положение, че се дава и копие от картона на колата?!
      И какво ще стане ако като си подам документите и забележат тази разлика в KW ?
      Нищо няма да ти кажат, моята я писаха, че е 500лв. и платих трите процента за регистрация, което ми излезе 15 лева
      Не става дума за таксата за придобиване на МПС, ами за декларацията... Там как е минал номера да пишете колата по малко KW и без да погледнат копието на талона
      ти още ли не си я регистрирал в общината????
      Не ... имам още месец време
      --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
      sigpic

Comment

Аз трябва да я регистрирам моята до началото на април и мисля края на седмицата да се правя на луд пред общината. Днес минах техн. преглед и тези се зачудиха защо толкова рано минавам като имам още месец до изтичането на срока. Ама нали искат бележка за платен пътен данък за текущата година и...
        Та малко мисля да се позабавя с плащането му, не бързам.
        sigpicex
        147Q2
        300bhp/606nm
        Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

Сега не трябва да се плаща данък, защото най вероятно ще бъде отменен, въпреки че не е сто процента сигурно
          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
          Нагоре по стълбата, която води надолу
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred
            Сега не трябва да се плаща данък, защото най вероятно ще бъде отменен, въпреки че не е сто процента сигурно
            Но трябва да си подам декларацията и въпроса е колко кв да я пиша, и ако я пиша по - малко дали ще ме хванат? При мен проблема е, че преди е била писана по-малко и на бележката за платен данък която трябва да представя е по-малко пари...
            --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
            sigpic

Comment

Но трябва да си подам декларацията и въпроса е колко кв да я пиша, и ако я пиша по - малко дали ще ме хванат. При мен проблема е, че преди е била писана по-малко и на бележката за платен данък която трябва да представя е по-малко пари...
              Ами какво да ти кажа, наистина се дава копие и от оригиналния талон и от този в КАТ.Според мен си пиши, каквото трябва, за да нямаш ядове после.Глобата е около 300 лева, ако не си я регистрирал навреме, а отделно неплатените суми с лихва.
              sigpic

Comment

Днес платих данъка на колата - не е промен, 130 лв. Айде юруш сега да хванете намалението от 5 %
                Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Аз вчера обявих моята в общината, имам я от началото на февруари и ми изчислиха, че дължа 166лв.
                  sigpicex
                  147Q2
                  300bhp/606nm
                  Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

Първоначално публикувано от миро
                    Аз вчера обявих моята в общината, имам я от началото на февруари и ми изчислиха, че дължа 166лв.
                    Сега не плащай, а изчакай да видим-Наредбата от тая година е атакувана в съдеа от Областния на София, да видим какво ще се стане
                    sigpic

Comment

Сега не плащай, а изчакай да видим-Наредбата от тая година е атакувана в съдеа от Областния на София, да видим какво ще се стане
                      плаща се по миналогодишните цени.

Comment

Оле и аз тея дни трябва да ходя да плащам данъци...
                        Най-безмислените пари, аз си чупя колата по шибаните ни пътища и трябва да плащам за това
                        Alfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша

Comment

Първоначално публикувано от lyuli
                          плаща се по миналогодишните цени.
                          Е ако е така е добре.
                          sigpic

Comment

Working...
                          X