If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тук в квартала редовно съм в ситуацията. Ако съм в позицията на кола 1 и спра да давам предимство - само стоим и се гледаме. Ако съм в позицията на кола 2 - не смея да мина преди 1, за да няма авария.
Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts; Lancia Kappa JTD '98 -
По правилник е ясно , че е 3,2,1 .
Но в реалния живот е 1,3,2 ! Няма как да накараш тоя направо , да пропусне цялото стадо и тогава да мине той c`est la vie
Манталитета и чувството за безнаказаност ни е довело до това дередже! Докато разни необразовани индивиди се правят на безсмъртни и налагат тяхната си гледна точка реалността ни ще е такава!
10 м след кръстовището ако има един полицай, който да иска да работи, а не да чопли семки, говори по мобилния, подсвирква на каките и т.н., съм 100% сигурен, че ако не всички шофьори, то поне тези, които преминават през конкретното кръстовище ще се превъзпитат и ще разберат какъв е правилният и законово регламентиран ред за преминаване през него с цената на няколко наказателни постановления!
Казуса е просто идиотски, като оня с кръговото.
Опитай да го пресъздадеш в английски вариант
---------- Post added at 11:48 ---------- Previous post was at 11:46 ----------
И ако не е Т а е + кръстовище това какво променя?
Ето това вече е казус! И поради тази причина работата на съответните органи е да не допускат да се стига до такава ситуация (нерегулирано + -образно кръстовище)!
А иначе не регулирани Т-образни кръстовища, на които тия дето се движат направо (или са с ДЖИБ) и си мислят, че са с предимство - колкото искаш.
Много силно се надявам колегите, които смятат, че последователността 3 - 2 - 1 не е единствено-вярната,.................никога да не ги срещам по пътищата.
Много силно се надявам, колегите, които не смятат 3-2-1 за единствения правилен отговор да нацелват дебели метални стълбове, а не тези, които знаят и спазват правилата за движение по пътищата
Манталитета и чувството за безнаказаност ни е довело до това дередже! Докато разни необразовани индивиди се правят на безсмъртни и налагат тяхната си гледна точка реалността ни ще е такава!
10 м след кръстовището ако има един полицай, който да иска да работи, а не да чопли семки, говори по мобилния, подсвирква на каките и т.н., съм 100% сигурен, че ако не всички шофьори, то поне тези, които преминават през конкретното кръстовище ще се превъзпитат и ще разберат какъв е правилният и законово регламентиран ред за преминаване през него с цената на няколко наказателни постановления!
Ето това вече е казус! И поради тази причина работата на съответните органи е да не допускат да се стига до такава ситуация (нерегулирано + -образно кръстовище)!
А иначе не регулирани Т-образни кръстовища, на които тия дето се движат направо (или са с ДЖИБ) и си мислят, че са с предимство - колкото искаш.
Казуса е един и същ, нито правилото за десностоящия, нито пресичането на траектория се променят от това, че има още един път в нерегулираното кръстовище.
Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Казуса е един и същ, нито правилото за десностоящия, нито пресичането на траектория се променят от това, че има още един път в нерегулираното кръстовище.
Ние тук не можем цял ден да се разберем кой да мине пръв, а ако попаднем в реалността не знам какво ще се случи, а пък полицаите - от 10 надали ще има 2 които да знаят.
Я пак?
Вземи картинката и нарисувай още един път да стане + кръстовище, без да променяш друго по нея.
Къде е излагацията, че не разбрах...
3 все така няма да има десностоящ... и все така ще пресича пътя на 1.
2 все така ще е десен за 1.
3 все така ще е десен за 2.
Къде е разликата... за излагацията да не питам пак?
Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Такива казуси в ЗДВП колкото щеш .
Колкото и да спорите - правно 3.2.1
Житейски - 1.3.2
Ако сложа една камера при мен , мога по цял ден да ви показвам луди , луди изпълнения и казуси 5 лъчево кръстовище , с лек завой на '' главния път '' и откраднати знаци ...
А ако се появи самосвал, 4-тири осен за по голяма достоверност? Предимството на черния джип отпада.
Ъ, ъ, в момента съм с него, даже икарусите от градския транспорт с пътниците спират, а две баби слизат и спират пешеходците по пешеходната пътека да моА да мИна..
После само циганите си купували книжки.... мъкаааааааааааааа
АНАЛИЗИРАЙТЕ СЕ !!!!!
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Щото за да се анализирам сам ми трябват гимнастически умения... но двама човека могат да се анализират взаимно ... демек
АНАЛИЗИРАЙТЕ СЕ!
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment