Първоначално публикувано от Susscrofa
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Задача за шофьори
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от jorko Покажи съобщение"Нищо",не съм по-голям от закона, но когато намеря нещо нередно в него, не си трая ... нито той е безгрешно написан, нито аз съм безгрешен като участник в движението, но да го следвам фанатично просто няма как да се получи ...
В някои развити държави /не помня в коя/ има закон забраняващ ползването на тоалетното казанче след 22 часа и хората ги спазват, ама това са богати и силно развити общества.
Тъпото при теб, Жорко, е, че в конкретния казус законът е перфектен, просто ти не го разбираш"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Казах ви аз форума е ценен... сега си купих към бидето и сайлънт флоу уотър хидро уловител ....
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеЖорко, никой закон не е съвършен, но в развитите общества законът се уважава и спазва. Това е ключът към успеха. Във Великобритания има закони на по 300 години, смешни, ретро, направо комични, но те са Закон.
В някои развити държави /не помня в коя/ има закон забраняващ ползването на тоалетното казанче след 22 часа и хората ги спазват, ама това са богати и силно развити общества.
Тъпото при теб, Жорко, е, че в конкретния казус законът е перфектен, просто ти не го разбираш
Comment
-
Първоначално публикувано от jorko Покажи съобщениеЕдин път четох за закон, който забранява на жените да карат кола, ако пред тях не ходи мъж, развяващ флагче ...и конкретния казус не е достатъчно точен, което предполага заиграване ...
---------- Post added at 17:49 ---------- Previous post was at 17:48 ----------
Поздрав!
http://www.youtube.com/watch?v=nNfZYcTuDyE
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеВ един от проектозаконите имаше такова определение.
Ти досега използва ли нещо законодателно? хахаха
Що се излагате?
---------- Post added at 05:37 ---------- Previous post was at 05:35 ----------
Ти си навлязъл в кръга, все още не и пресякъл оста на пътя, на този който има предимство пред теб.
Това си е кръстовище от всякъде.
---------- Post added at 05:39 ---------- Previous post was at 05:37 ----------
Дори тъпотиите не ти се получават
Глупав, дебел, плешив без чувство за хумор......ужасът за всяка жена.
---------- Post added at 05:52 ---------- Previous post was at 05:39 ----------
http://dokkpbdp.mvr.bg/NR/rdonlyres/...0/novzakon.pdf
Ето тук е определението за кръгово, което постнах, но това е останало неприето, явно.
---------- Post added at 06:06 ---------- Previous post was at 05:52 ----------
Тук вече има известен казус, Бобка
Няма определение за локално
Въпросът е: локалното второстепенен път ли е, подход към главен път ли е? Ако е така, то правещите десен завой от главния път са с предимство пред движещите се направо по локалното.))
Взимам ти книжката грешиш......този от локалното е с предимство, когато и двата светофара светят зелено важи правилото на десностояшият!!!!.....мой колега му написаха акт за такова птп....
---------- Post added at 07:55 ---------- Previous post was at 07:51 ----------
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеГлупосТТа, не виждам как може да бъде комплекс.
Човек може да е има комплекс, заради това, че е глупав.
Знания не се трупат никак лесно
А още по-трудно е тези знания да се приложат на практика, това се учи най-трудно.
Аз нищо не демонстрирам, аз изразявам мнения, дискутирам, задавам въпроси и т.н.
Ти си човекът, който занимава аудиторията с мен, което ме ласкае разбира се.
---------- Post added at 08:29 ---------- Previous post was at 08:21 ----------
А при наличие на този знак, без да имаш на локалното знак за път без предимство.По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеНе изпадай в подробности...приеми я като успоредна улица на главната))
Взимам ти книжката грешиш......този от локалното е с предимство, когато и двата светофара светят зелено важи правилото на десностояшият!!!!.....мой колега му написаха акт за такова птп....
---------- Post added at 07:55 ---------- Previous post was at 07:51 ----------
Суси на проверочен отиваш вече...прочети правилника...когато има светофар работещ...знаците не играят роля.....същото положение е и при наличие на светофар и регулировчик....трябва да се съобразяваш с регулировчика, а не с светофара....
Никъде не дадох твърд отговор.
Кво ми е петелчиш кат виетнамско бойно петле.
В ЗДП не пише кво е локално. Боли ме за твоя приятел с акт
Темаа е друга."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеТи па къде отиде
Никъде не дадох твърд отговор.
Кво ми е петелчиш кат виетнамско бойно петле.
В ЗДП не пише кво е локално. Боли ме за твоя приятел с акт
Темаа е друга.))
Темата е една и съша...ама ти пак се увъртя за пореден път....нямам време сега да се занимавам с тебе...вземи излезни от офиса ...поразходи се, времето е хубаво и се успокой)
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеИ мене не- ме боли, че свинята изпитвала 30-минутен оргазъм....това вчера го разбрах))
Темата е една и съша...ама ти пак се увъртя за пореден път....нямам време сега да се занимавам с тебе...вземи излезни от офиса ...поразходи се, времето е хубаво и се успокой)
За пълното предимство на дясностоящия съм напълно съгласен."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщениеЕто още една задача:
Едната звезда е камион с ремарке, знаци няма, кой трябва да мине пръв ?
Камионът с ремаркето трябва да премине пръв.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеКамионът с ремаркето трябва да премине пръв.
Comment
-
На мен не ми е известно правило, което на нерегулирано кръстовище, да регламентира точно този казус, но разсъждавам по следния начин:
Да допуснем, че някое от двете МПС та започне да прави левия завой (или и двете едновременно).
Тук са възможни следните 2 варианта:
1 - Платното по което завиват е достатъчно широко за да се разминат и спазвайки пралилото на дясностоящият се разминават и всичко е ОК.
2 - Платното не е достатъчно широко и поради дължината на едното МПС, не могат да се разминат.
При вариант №2 стигаме до правилата за предимство при разминаване.
А те гласят, че при липса на знаци, предимството за преминаване има по-голямата поредица МПС - та пред по-малката.
Приемам, че камионът с ремаркето трябва да се разглежда именно като поредица от няколко МПС - та и поради това е с предимство при разминаването.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеНа мен не ми е известно правило, което на нерегулирано кръстовище, да регламентира точно този казус, но разсъждавам по следния начин:
Да допуснем, че някое от двете МПС та започне да прави левия завой (или и двете едновременно).
Тук са възможни следните 2 варианта:
1 - Платното по което завиват е достатъчно широко за да се разминат и спазвайки пралилото на дясностоящият се разминават и всичко е ОК.
2 - Платното не е достатъчно широко и поради дължината на едното МПС, не могат да се разминат.
При вариант №2 стигаме до правилата за предимство при разминаване.
А те гласят, че при липса на знаци, предимството за преминаване има по-голямата поредица МПС - та пред по-малката.
Приемам, че камионът с ремаркето трябва да се разглежда именно като поредица от няколко МПС - та и поради това е с предимство при разминаването.
Comment
Comment