Известие

Collapse
No announcement yet.

Задача за шофьори

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
    Разбрах, по гоУем си от закона.
    Това е типично за нашите ширини поведение.
    Шопът е кАзАл:"Я си знам"

Аз съм нищо, просто матрица 10101101010011
    "Нищо",не съм по-голям от закона, но когато намеря нещо нередно в него, не си трая ... нито той е безгрешно написан, нито аз съм безгрешен като участник в движението, но да го следвам фанатично просто няма как да се получи ...

Comment

• Първоначално публикувано от jorko Покажи съобщение
      "Нищо",не съм по-голям от закона, но когато намеря нещо нередно в него, не си трая ... нито той е безгрешно написан, нито аз съм безгрешен като участник в движението, но да го следвам фанатично просто няма как да се получи ...
      Жорко, никой закон не е съвършен, но в развитите общества законът се уважава и спазва. Това е ключът към успеха. Във Великобритания има закони на по 300 години, смешни, ретро, направо комични, но те са Закон.
      В някои развити държави /не помня в коя/ има закон забраняващ ползването на тоалетното казанче след 22 часа и хората ги спазват, ама това са богати и силно развити общества.
      Тъпото при теб, Жорко, е, че в конкретния казус законът е перфектен, просто ти не го разбираш
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

• Казах ви аз форума е ценен... сега си купих към бидето и сайлънт флоу уотър хидро уловител ....

http://www.facebook.com/VenturaGarage
        Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Жорко, никой закон не е съвършен, но в развитите общества законът се уважава и спазва. Това е ключът към успеха. Във Великобритания има закони на по 300 години, смешни, ретро, направо комични, но те са Закон.
          В някои развити държави /не помня в коя/ има закон забраняващ ползването на тоалетното казанче след 22 часа и хората ги спазват, ама това са богати и силно развити общества.
          Тъпото при теб, Жорко, е, че в конкретния казус законът е перфектен, просто ти не го разбираш
          Един път четох за закон, който забранява на жените да карат кола, ако пред тях не ходи мъж, развяващ флагче ...и конкретния казус не е достатъчно точен, което предполага заиграване ...

Comment

• Първоначално публикувано от jorko Покажи съобщение
            Един път четох за закон, който забранява на жените да карат кола, ако пред тях не ходи мъж, развяващ флагче ...и конкретния казус не е достатъчно точен, което предполага заиграване ...
            ЗА!

---------- Post added at 17:49 ---------- Previous post was at 17:48 ----------

Поздрав!

http://www.youtube.com/watch?v=nNfZYcTuDyE

http://www.facebook.com/VenturaGarage
            Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

В един от проектозаконите имаше такова определение.
              Ти досега използва ли нещо законодателно? хахаха
              Що се излагате?

---------- Post added at 05:37 ---------- Previous post was at 05:35 ----------

Ти си навлязъл в кръга, все още не и пресякъл оста на пътя, на този който има предимство пред теб.
              Това си е кръстовище от всякъде.

---------- Post added at 05:39 ---------- Previous post was at 05:37 ----------

Дори тъпотиите не ти се получават
              Глупав, дебел, плешив без чувство за хумор......ужасът за всяка жена.

---------- Post added at 05:52 ---------- Previous post was at 05:39 ----------

http://dokkpbdp.mvr.bg/NR/rdonlyres/...0/novzakon.pdf

Ето тук е определението за кръгово, което постнах, но това е останало неприето, явно.

---------- Post added at 06:06 ---------- Previous post was at 05:52 ----------

Тук вече има известен казус, Бобка
              Няма определение за локално
              Въпросът е: локалното второстепенен път ли е, подход към главен път ли е? Ако е така, то правещите десен завой от главния път са с предимство пред движещите се направо по локалното.
              Не изпадай в подробности...приеми я като успоредна улица на главната))
              Взимам ти книжката грешиш......този от локалното е с предимство, когато и двата светофара светят зелено важи правилото на десностояшият!!!!.....мой колега му написаха акт за такова птп....

---------- Post added at 07:55 ---------- Previous post was at 07:51 ----------

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
              ГлупосТТа, не виждам как може да бъде комплекс.
              Човек може да е има комплекс, заради това, че е глупав.
              Знания не се трупат никак лесно
              А още по-трудно е тези знания да се приложат на практика, това се учи най-трудно.
              Аз нищо не демонстрирам, аз изразявам мнения, дискутирам, задавам въпроси и т.н.
              Ти си човекът, който занимава аудиторията с мен, което ме ласкае разбира се.

---------- Post added at 08:29 ---------- Previous post was at 08:21 ----------

А при наличие на този знак, без да имаш на локалното знак за път без предимство.
              Суси на проверочен отиваш вече...прочети правилника...когато има светофар работещ...знаците не играят роля.....същото положение е и при наличие на светофар и регулировчик....трябва да се съобразяваш с регулировчика, а не с светофара....
              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                Не изпадай в подробности...приеми я като успоредна улица на главната))
                Взимам ти книжката грешиш......този от локалното е с предимство, когато и двата светофара светят зелено важи правилото на десностояшият!!!!.....мой колега му написаха акт за такова птп....

---------- Post added at 07:55 ---------- Previous post was at 07:51 ----------

Суси на проверочен отиваш вече...прочети правилника...когато има светофар работещ...знаците не играят роля.....същото положение е и при наличие на светофар и регулировчик....трябва да се съобразяваш с регулировчика, а не с светофара....
                Ти па къде отиде
                Никъде не дадох твърд отговор.
                Кво ми е петелчиш кат виетнамско бойно петле.
                В ЗДП не пише кво е локално. Боли ме за твоя приятел с акт
                Темаа е друга.
                К.М.

Comment

Ти па къде отиде
                  Никъде не дадох твърд отговор.
                  Кво ми е петелчиш кат виетнамско бойно петле.
                  В ЗДП не пише кво е локално. Боли ме за твоя приятел с акт
                  Темаа е друга.
                  И мене не- ме боли, че свинята изпитвала 30-минутен оргазъм....това вчера го разбрах))
                  Темата е една и съша...ама ти пак се увъртя за пореден път....нямам време сега да се занимавам с тебе...вземи излезни от офиса ...поразходи се, времето е хубаво и се успокой)
                  По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                  https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                    И мене не- ме боли, че свинята изпитвала 30-минутен оргазъм....това вчера го разбрах))
                    Темата е една и съша...ама ти пак се увъртя за пореден път....нямам време сега да се занимавам с тебе...вземи излезни от офиса ...поразходи се, времето е хубаво и се успокой)
                    Вече се разходих, после хапнах в приятна компания.
                    За пълното предимство на дясностоящия съм напълно съгласен.
                    К.М.

Comment

• Шофьорите на въпросните три МПС-та от няколко дена са в кръчмата на ъгъла на кръстовището и още не са се разбрали кой да мине пръв.
                      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Ето още една задача:

Едната звезда е камион с ремарке, знаци няма, кой трябва да мине пръв ?
                        ...

Comment

• Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение
                          Ето още една задача:

Едната звезда е камион с ремарке, знаци няма, кой трябва да мине пръв ?

Камионът с ремаркето трябва да премине пръв.

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                            Камионът с ремаркето трябва да премине пръв.
                            Според мен черния джиБ винаги минава пръв.

Comment

• На мен не ми е известно правило, което на нерегулирано кръстовище, да регламентира точно този казус, но разсъждавам по следния начин:

Да допуснем, че някое от двете МПС та започне да прави левия завой (или и двете едновременно).
                              Тук са възможни следните 2 варианта:

1 - Платното по което завиват е достатъчно широко за да се разминат и спазвайки пралилото на дясностоящият се разминават и всичко е ОК.

2 - Платното не е достатъчно широко и поради дължината на едното МПС, не могат да се разминат.

При вариант №2 стигаме до правилата за предимство при разминаване.

А те гласят, че при липса на знаци, предимството за преминаване има по-голямата поредица МПС - та пред по-малката.

Приемам, че камионът с ремаркето трябва да се разглежда именно като поредица от няколко МПС - та и поради това е с предимство при разминаването.

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                                На мен не ми е известно правило, което на нерегулирано кръстовище, да регламентира точно този казус, но разсъждавам по следния начин:

Да допуснем, че някое от двете МПС та започне да прави левия завой (или и двете едновременно).
                                Тук са възможни следните 2 варианта:

1 - Платното по което завиват е достатъчно широко за да се разминат и спазвайки пралилото на дясностоящият се разминават и всичко е ОК.

2 - Платното не е достатъчно широко и поради дължината на едното МПС, не могат да се разминат.

При вариант №2 стигаме до правилата за предимство при разминаване.

А те гласят, че при липса на знаци, предимството за преминаване има по-голямата поредица МПС - та пред по-малката.

Приемам, че камионът с ремаркето трябва да се разглежда именно като поредица от няколко МПС - та и поради това е с предимство при разминаването.
                                А това дали е едно кръстовище или две ? Кой е дясностоящ при разминаване ? Правилата от "закона за движение на МПС" ли ги прочете ? А и тук няма разминаване, а извършване на леви завои и от двамата участици ...

Comment

Working...
                                X