Известие

Collapse
No announcement yet.

Крадла !

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Крадла !

Колеги попаднах в една ситуация , която е малко странна .
    В фитнеса ми идва една дама , която ме краде ... краде тоалетна хартия . Странно е , явно е клептоманка ...
    Как да я хвана и изгоня по най-безболезнения начин ? Работи като дознателка към полицията , и не знам да не ми направи мръсно гадта долна ....
    Не ми е за тоалетната хартия , а за това , че утре ще открадне нещо от някое момиче и аз ще изляза виновен . Споделих с адвокатката ми и тя ми каза , да бележа тоалетната хартия отвътре за да не се вижда , и като изчезне пак да я набедя . Сега ги бележа , но не знам как да я накарам да си отвори дисагите с които влиза в тоалетната ...
    Абе странна ситуация ми е ... казал съм на клиентите ми като тя е в залата , да си имат едно на ум . Дайте съвет какво да я правя тая ...
    145 1.6 ТС '97 ех.
    145 1.9 JTD '00
    307 CC 2.0 '04

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
    Колеги попаднах в една ситуация , която е малко странна .
    В фитнеса ми идва една дама , която ме краде ... краде тоалетна хартия . Странно е , явно е клептоманка ...
    Как да я хвана и изгоня по най-безболезнения начин ? Работи като дознателка към полицията , и не знам да не ми направи мръсно гадта долна ....
    Не ми е за тоалетната хартия , а за това , че утре ще открадне нещо от някое момиче и аз ще изляза виновен . Споделих с адвокатката ми и тя ми каза , да бележа тоалетната хартия отвътре за да не се вижда , и като изчезне пак да я набедя . Сега ги бележа , но не знам как да я накарам да си отвори дисагите с които влиза в тоалетната ...
    Абе странна ситуация ми е ... казал съм на клиентите ми като тя е в залата , да си имат едно на ум . Дайте съвет какво да я правя тая ...
    Да не я хаби тая дрисла.
    Стисльо, ти за една ролка Артия ли си.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

Не я хаби бре ...
      Последно сложих чисто нова ролка , тя беше сама в залата . Тръгна си и ролката изчезна . Гледах в коша , нямаше го картончето ... демек цялата ролка липсва . Няма да ме прави на луд ... пък и си оставят телефони и пари по бара ... ако изчезнат аз ще съм виновен .
      145 1.6 ТС '97 ех.
      145 1.9 JTD '00
      307 CC 2.0 '04

Comment

Не я хаби бре ...
        Последно сложих чисто нова ролка , тя беше сама в залата . Тръгна си и ролката изчезна . Гледах в коша , нямаше го картончето ... демек цялата ролка липсва . Няма да ме прави на луд ... пък и си оставят телефони и пари по бара ... ако изчезнат аз ще съм виновен .
        Тя може да има мания само към кенефна хартия.
        Според мен имаш адски сериозен проблем.
        Сложи една ролка на барплота и който ходи да "пишка" да си намотава на ръчичка малко.
        Таа ще разбереш и кои мъже серат в тоалетната.
        К.М.

Comment

При мен е фитнес само за жени , така че съвета ти не става . Пробвай с друг Проблем си е , щото не мога да я изхвърля , да не ми дойде с разни полицейски доводи после тая чума . А и не е само тоалетна мания , хващали са я да краде и по-важни неща
          145 1.6 ТС '97 ех.
          145 1.9 JTD '00
          307 CC 2.0 '04

Comment

А опита ли да поговориш възпитано с нея?
            Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
            Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
            Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение
              А опита ли да поговориш възпитано с нея?
              Сигурен съм , че няма да помогне без доказателство . Много е ... странна . Груба , заядлива и устата ... нормалния разговор едва ли ще свърши работа в случая .
              145 1.6 ТС '97 ех.
              145 1.9 JTD '00
              307 CC 2.0 '04

Comment

Залепи надпис в тоалетната: " Моля, не крадете тоалетната хартия!!! Тя е на всички!!!"
                GTV 1.8 TS

Comment

При мен е фитнес само за жени , така че съвета ти не става . Пробвай с друг Проблем си е , щото не мога да я изхвърля , да не ми дойде с разни полицейски доводи после тая чума . А и не е само тоалетна мания , хващали са я да краде и по-важни неща
                  Съвета е видеонаблюдение и кутия за хартията с ключе.
                  К.М.

Comment

Е как да им сложа камера в тоалетната Нали ще ме помислят за извратен
                    145 1.6 ТС '97 ех.
                    145 1.9 JTD '00
                    307 CC 2.0 '04

Comment

Ето ти и конкретен модел
                      http://ecolux-bg.com/xibu-dozator-za...na-hartiq.html

---------- Post added at 08:50 ---------- Previous post was at 08:50 ----------

Е как да им сложа камера в тоалетната Нали ще ме помислят за извратен
                      Има такива дозатори бре, заключват се. Виж линка, има и по-евтини.
                      К.М.

Comment

Суска , мерси ! Това ще ми свърши работа .
                        Остава проблема с другите ценни вещи
                        145 1.6 ТС '97 ех.
                        145 1.9 JTD '00
                        307 CC 2.0 '04

Comment

Най- лесно е да помолиш някоя твоя позната да дойде във фитнеса и уж да и изчезне телефона(както ги оставяте на плота) , при което ще имаш възможност да помолиш всички да си изпразнят чантите и хващайки я с хартията просто я помолваш да не посещава повече фитнеса.....
                          Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Вариант е и да сложиш табела в съблекалнята "Моля пазете си вещите " а в тоалетната , хартията да е в това което предлага прасчо.... и за още по интересно монтирай тук таме фалшиви камери ... така дори някой и проверка да изпрати нищо не може да каже.
                            Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
                            Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI

Comment

Аз обмислях вариант при който да я помоля учтиво пред клиентите да си отвори чантата ... ако откаже , все едно сама признава че краде . Ако я отвори - хоп , белязаната хартия и я помолвам да напусне залата пред всички , за да има свидетели и за да избегна бъдещи конфронтации .
                              145 1.6 ТС '97 ех.
                              145 1.9 JTD '00
                              307 CC 2.0 '04

Comment

Working...
                              X