Известие

Collapse
No announcement yet.

Крадла !

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Нещо се бъркаш.... А и не става въпрос за мен!
    sigpic

Comment

• Кире тук е като аптека , всичко е чисто и подредено Иначе ХЕИ идват през месец , няма проблеми никакви . Явно ми ги пращат , та са толкова редовни
      145 1.6 ТС '97 ех.
      145 1.9 JTD '00
      307 CC 2.0 '04

Comment

• Нека си минават , по-добре за теб Изряден си и при евентуално оплакване , бързо могат да проверят , че е имало скорошна проверка . А за хартията , все пак не си обществена тоалетна , не може да пращаш на инспекция всяко руло от магазина Производствен дефект го пиши
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
        Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
        Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• Може да се случи, случайно да се изсипе върху тоалетната хартия, прах от вата, измежду фугите на окачения таван.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

• Ако има фуги по окачения таван случайно ще докарам майстора и ще го вържа в кенефа да пази папира
            145 1.6 ТС '97 ех.
            145 1.9 JTD '00
            307 CC 2.0 '04

Comment

• Дай им един бонус към месечната такса - руло тоалетна хартия - упомени че това им е за целия месец, да си праят сметката колко да акат и спри да слагаш в тоалетната.И крадлата ще спре.
              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Мн мн тънко трябва да се подходи към ситуацията. Не може да обвиняваш някой, без да имаш преки доказателства, независимо кой е.
                Напиши едно съобщение в тоалетната от рода на: "Консумативите са за ползване единствено само в сградата, моля имайте уважение и към другите клиенти... Благодарим Ви за което".

Ако се притесняваш да не чопне нещо от бара...
                "Моля пазете вещите си до напускане на сградата, за което Ви благодарим!"

Така бих постъпил аз... Все някой ще се зачете и ще попита за какво става на въпрос. Ще обясниш, без да конкретизираш подозренията...Все ще се чуе, че някой краде тоалетна хартия и ще му стане неудобно и ще престане.

Друг вариант е да заебеш и просто да не купуаш Милде, а някакъв евтин аналог и да не си го слагаш на сърце...
                sigpic
                Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• С тези указателни табели най-много да възбуди подозрение у клиентите, че се краде във финтеса.
                  sigpic

Comment

• Остава съобщение 1 и най-лесното е с аналога...няма да ти пука и това е, а може и тя да не хареса евтиното
                    sigpic
                    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• ...
                      Attached Files

Comment

• Идва вчера каката , ама ме хвана от вън ... сменяхме фасадното осветление и тъкмо бях затворил залата
                        Доста се зачудих дали да не я пусна сама вътре пък аз да си сменям лампи , но не ми се щеше нещо ...
                        Намислил съм иначе да купя някоя изгоряла камера или само корпус от такава и да я монтирам над бара с цел '' да плаши '' . Долу ще сложа една заключваща се поставка за тоалетна хартия ... но преди това ще и '' предложа '' забавната ролка ... да си играе вкъщи с нея
                        145 1.6 ТС '97 ех.
                        145 1.9 JTD '00
                        307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                          Идва вчера каката , ама ме хвана от вън ... сменяхме фасадното осветление и тъкмо бях затворил залата
                          Доста се зачудих дали да не я пусна сама вътре пък аз да си сменям лампи , но не ми се щеше нещо ...
                          Намислил съм иначе да купя някоя изгоряла камера или само корпус от такава и да я монтирам над бара с цел '' да плаши '' . Долу ще сложа една заключваща се поставка за тоалетна хартия ... но преди това ще и '' предложа '' забавната ролка ... да си играе вкъщи с нея
                          Е, това вече е тройна защита - няма начин да не проработи системата.
                          sigpic

Comment

• Аз също бих се дразнил ако шибан слон редовно ми краде нещо, било то и клечка за зъби. Въпроса е принципен, какво като е 30ст. хартията. Някой се изцепи, че било консуматив и т.н....ми щом е консуматив и няма проблем, нека колегата с фитнеса да напълни два сто литрови бидона с течен сапун, да остави 132 стека с хартия за да може на излизане всеки да си пълни 3 литровата туба с която е дошъл за целта и да си щипва по стек хартия....
                            Аз бих подходил с чувство за хумор, както колегата bager писа по нагоре. Като знам че прасето е там винаги в събота и почти винаги сама или с малко клиенти, щях да развия една ролка около метър-два, да напиша с маркер "Знам какво направи миналата събота" и да го завия пак . Какъвто и крадлив изрод да си малко или много тряа да те жегне отвътре като го прочетеш това вкъщи. Ако пък няма ефект редовно ще и захаросвам шу.дата със стъклена вата или със сърбящия прах, поне на мен да ми е кеф, да знам, че днес един морж-клептоман се разхожда из улиците на Пазарджик и не спира да си чеше двата комплекта устни барабар с кафявата точка.
                            Last edited by danniel; d.m.y г., 21:09.
                            156 2.0TS 155hp; Suzuki GSX-R600

Comment

• Тока, друже, ето едно елегантно решение на проблема, ако все още го има.
                              Attached Files

Comment

• От както работя в Събота от 10:00 до 13:00 като че ли избягах от крадлата Но ... ще видим
                                145 1.6 ТС '97 ех.
                                145 1.9 JTD '00
                                307 CC 2.0 '04

Comment

Working...
                                X