Известие

Collapse
No announcement yet.

Крадла !

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
    ... да чакам да ми обере клиентите ли ?
    Не слагай каруцата пред коня, все още освен хартията, нищо не е краднала, така, че може нищо да не открадне. А и все пак си е нужно видеонаблюдение поне в тази зона, в която няма голи дупета. Иначе само посмей да ги караш да си отварят чантите и ще видиш каква греда ще удариш. Може и такива, за които изобщо не си и помислил, че ще правят проблеми да побеснеят. Съдя по моята в къщи, никога няма да и се чуе гласеца и да посегне на нещо, но само да я накара някой капут да си показва чантата и... Аз не знам какво ще стане, но едно е сигурно, че никога няма да стъпи там вече. Тия задници от пикадили младост я бяха карали да си показва чантата, отидоха 5 години и не стъпва повече там.
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Съблекалнята , баните и тоалетната са на първия етаж . Залата е на втория етаж ... освен да сложа една камера над бара , за да не я мисля тая овца . Долу всичко се заключва ... само тоалетната хартия е свободна
      145 1.6 ТС '97 ех.
      145 1.9 JTD '00
      307 CC 2.0 '04

Comment

А възможно ли е да те провокира с някаква цел , ако ме разбираш...

---------- Post added at 16:59 ---------- Previous post was at 16:58 ----------

Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщение
        Не слагай каруцата пред коня, все още освен хартията, нищо не е краднала, така, че може нищо да не открадне. А и все пак си е нужно видеонаблюдение поне в тази зона, в която няма голи дупета. Иначе само посмей да ги караш да си отварят чантите и ще видиш каква греда ще удариш. Може и такива, за които изобщо не си и помислил, че ще правят проблеми да побеснеят. Съдя по моята в къщи, никога няма да и се чуе гласеца и да посегне на нещо, но само да я накара някой капут да си показва чантата и... Аз не знам какво ще стане, но едно е сигурно, че никога няма да стъпи там вече. Тия задници от пикадили младост я бяха карали да си показва чантата, отидоха 5 години и не стъпва повече там.
        Единственото което може да направи е да откаже да си покаже вещите има това право и тогава се вика полиция до колкото зная , та покаже ли си чантата си е било по нейно желание
        Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
          А възможно ли е да те провокира с някаква цел , ако ме разбираш...

---------- Post added at 16:59 ---------- Previous post was at 16:58 ----------

Единственото което може да направи е да откаже да си покаже вещите има това право и тогава се вика полиция до колкото зная , та покаже ли си чантата си е било по нейно желание
          Мислиш, че го сваля като му краде тоалетната хартия?

---------- Post added at 14:06 ---------- Previous post was at 14:05 ----------

Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщение
          Подкрепям те напълно, това адски много дразни жените.
          Ровенето в чантата им е направо кошмар за тях.
          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
          К.М.

Comment

Няма с какво да ме провокира ... познаваме се от доста време с нея , но никога не са ни били такива отношенията , или по-точно моето отношение Според мен просто е клептоманка .
            145 1.6 ТС '97 ех.
            145 1.9 JTD '00
            307 CC 2.0 '04

Comment

Няма с какво да ме провокира ... познаваме се от доста време с нея , но никога не са ни били такива отношенията , или по-точно моето отношение Според мен просто е клептоманка .
              Батка заключи кенц папира,сложи надпис "не крадете хартията" една камера над бара и може и да спре сама.............
              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Тока има много интелигентен начин да си я хванеш, но ще трябва да инвестираш хилядарка, а може да се намери и евтина втора употреба система за защита на стоки като по моловете. Слагаш дискретно етикетче с чип от вътрешната страна на рулото, и на изхода пищи алармата.
                Най-добре е ако имаш познати които се занимават с такава техника да ти я заемат докато си решиш проблема.

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                  Тока има много интелигентен начин да си я хванеш, но ще трябва да инвестираш хилядарка, а може да се намери и евтина втора употреба система за защита на стоки като по моловете. Слагаш дискретно етикетче с чип от вътрешната страна на рулото, и на изхода пищи алармата.
                  Най-добре е ако имаш познати които се занимават с такава техника да ти я заемат докато си решиш проблема.
                  Той с тези пари един тир с кенефна хартия ще вземе бре.
                  Или една нова пътека за бягане.
                  К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                    Той с тези пари един тир с кенефна хартия ще вземе бре.
                    Или една нова пътека за бягане.
                    Не разсъждавай на дребно, въпроса е принципен, може да си защити инвентара. Дали тая същата не си слага по някое друго дъмпелче или гиричка в чантата? Не се заблуждавайте, че качествено видео наблюдение излиза евтино.
                    А и като гледам колко магазини има фалирали може да заеме временно от някой...
                    Last edited by Доко; d.m.y г., 19:18.

Comment

Ще поразпитам тук-там и ще видим Суси къде ги тия евтини пътеки
                      145 1.6 ТС '97 ех.
                      145 1.9 JTD '00
                      307 CC 2.0 '04

Comment

Глей са кво обясняване пада....
                        sigpic

Comment

Ще поразпитам тук-там и ще видим Суси къде ги тия евтини пътеки
                          Ето една простичка система:

http://prevent-security.eu/category/...o-sistemi.html

Ето и една според мен добра пътека.

http://kettler-fitnes-tsentar-ultra-...B0%D0%BD%D0%B5

Тази пътека не става за мен, няма да ми даваш да тичам на нея, а само да ходя.
                          К.М.

Comment

тая поне краде нова тоалетна хартия,преди време от ресторанта редовно се крадяха използвани четки за тоалетна чиния
                            иначе казваш че е дознателка-дали не търси начин да те провокира за нещо
                            алфа ромео 156 1.8 тс -на части
                            алфа ромео 164 2.0тс -на части
                            нисан примера п10 1,6 16в хечбек
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                              Ето една простичка система:

http://prevent-security.eu/category/...o-sistemi.html

Ето и една според мен добра пътека.

http://kettler-fitnes-tsentar-ultra-...B0%D0%BD%D0%B5

Тази пътека не става за мен, няма да ми даваш да тичам на нея, а само да ходя.
                              Суси тая пътека е детска приятелю При мен идват и сериозни жени - по 125-130 кг Иска си сериозни машини
                              145 1.6 ТС '97 ех.
                              145 1.9 JTD '00
                              307 CC 2.0 '04

Comment

Сложи едно руло бяла шкурка №60.
                                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Working...
                                X