слагай да се бършат с вестници...разбери кога има рожден ден и отиди до Белово то ти до вас и и купи 1 стек тоалетна хартия подарък,бе виж кво може да го кътка за районното и там е криза,като бях малък разбих едно мазе и беше пълно с тоалетна хартия явно някой е складирал по комунизма не е имало кво друго да клошне или е имал същтият проблем пристрастен е бил към вълшебната ролка,е кво като е полицайка още по зле за нея мене ако питаш аз да съм изпищял от давна,а най вероятно те е харесалаи иска да я чегърташ да и раздиплиш сиренясалата баница и са опити да те дразни по някакъв женски начин.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Крадла !
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеЧл. 25. На лицата, извършващи дейност по чл. 5, се забранява:
1. при осъществяването на дейността да въвеждат и използват методи или средства, които излагат на опасност живота и здравето на други лица или уронват честта и достойнството на гражданите
Според теб този член от закона за ЧОД, не забранява ли разполагането на камери в съблекалнята и тоалетната или на твой език,"където ти е кеф"?
Ето цитат специално за тези, които искат да станат по-богати с 1000-2000 лв :
" Гражданите задължително се уведомяват чрез информационни табла, поставени на видно място, за използването на технически средства за наблюдение и контрол на обекта, без да се уточнява тяхното местоположение. В случай че те не са възразили пред администратора за обработването на личните им данни, по този начин се приема, че същите са предоставили своето съгласие по смисъла на Закона за защита на личните данни техни лични данни да бъдат обработвани чрез технически средства за видеоконтрол"
Така че, г-н Доко не можеш да ми кажеш и копче, в момента, в който влезеш в моя обект и има табела. Мога да си сложа камера и в дупката на тоалетната чиния !Last edited by DiStefano; d.m.y г., 21:28.Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщениеНемам намерение сега да рова и да търся за обозначителните табели .. най-малко да ти показвам на теб. Ела в нашия офис, влез в кенефа - ше тура камера да ти снима и зурлата и после искам да вида как ше ме съдиш. Има ли обозначителни табели - влизането е на твоя отговорност свиньо !
Та ти някога чел ли си този закон?
Ти може и десет табелки да поставиш, но аз ти постнах най-важния член.
Дали случайно ти го плеснах
Аматьор!
---------- Post added at 18:30 ---------- Previous post was at 18:29 ----------
Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщениеНемам намерение сега да рова и да търся за обозначителните табели .. най-малко да ти показвам на теб. Ела в нашия офис, влез в кенефа - ше тура камера да ти снима и зурлата и после искам да вида как ше ме съдиш. Има ли обозначителни табели - влизането е на твоя отговорност свиньо !
Ето цитат специално за тези, които искат да станат по-богати с 1000-2000 лв :
" Гражданите задължително се уведомяват чрез информационни табла, поставени на видно място, за използването на технически средства за наблюдение и контрол на обекта, без да се уточнява тяхното местоположение. В случай че те не са възразили пред администратора за обработването на личните им данни, по този начин се приема, че същите са предоставили своето съгласие по смисъла на Закона за защита на личните данни техни лични данни да бъдат обработвани чрез технически средства за видеоконтрол"
Така че, г-н Доко не можеш да ми кажеш и копче, в момента, в който влезеш в моя обект и има табела. Мога да си сложа камера и в дупката на тоалетната чиния !"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщениеНемам намерение сега да рова и да търся за обозначителните табели .. най-малко да ти показвам на теб. Ела в нашия офис, влез в кенефа - ше тура камера да ти снима и зурлата и после искам да вида как ше ме съдиш. Има ли обозначителни табели - влизането е на твоя отговорност свиньо !Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеЕй такива като тебе най-харесвам
Та ти някога чел ли си този закон?
Ти може и десет табелки да поставиш, но аз ти постнах най-важния член.
Дали случайно ти го плеснах
Аматьор!
Ти разлика в закона за ЧОД и този за защита на лични данни правиш ли ?
Какво ми цитираш на СОД-овете библията. Тука не става въпрос за охрана. Тука става въпрос за контрол .. палячо.
---------- Post added at 18:38 ---------- Previous post was at 18:36 ----------
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеАко някой сложи камера в тоалетната веднага хвърчи отвсякъде.Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Comment
-
Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщениеЕй ... юристе !
Какво ми цитираш на СОД-овете библията. Тука не става въпрос за охрана. Тука става въпрос за контрол .. палячо.
Не и ако е информирал за това ... това се опитвам да обясня тука на всички, които си мислят, че ги знаят тези работи. Всеки може да си прецени дали да влезе или не, ако е инструктиран предварително. Табелите където ги виждате навсякъде са за тази цел. И са 100% задължителни.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщениеЕй ... юристе !
Не и ако е информирал за това ... това се опитвам да обясня тука на всички, които си мислят, че ги знаят тези работи. Всеки може да си прецени дали да влезе или не, ако е инструктиран предварително. Табелите където ги виждате навсякъде са за тази цел. И са 100% задължителни."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеАз ти цитирам член от закона за Частната охранителна дейност бре, воайорче, къде сънуваш личните данни.
Кво го боли Тошко за частната охранителна дейност ?! Той иска да има контрол върху оборудването си в обекта, който стопанисва, в частност и върху действията на клиентите си. Тука вариантът за видеоконтрол е само един - ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ се казва. Тука нема намеса на външни охранителни фирми свиньо. Контрола си го прави той САМ със собствени технически средства за наблюдение. И тука, свиньо вече влиза в сила закона за защита на лични данни ... щото обекта се ползва .. как да кажа ... с комерсиална цел. А м/увпрочем и двата закона са толкова зле, и толкова дупки има, че не е истина.Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Comment
-
Стига се карахте бре
Пуснах темата , защото самата ситуация колкото е и проста , толкова е и деликатна . На дамата и приготвих едно руло , МИЛДЕ , 3 кинта 4 броя ... егати книгата .
Развиха '' началните страници '' и наронках над тях обилно с прашец от изолационна вата '' isover '' . Сетих се , че имам 2 ролки останали ми от тавана в фитнесаКойто е слагал такава вата , знае колко е готино
Та ... в Събота ако се появи , ще я почерпя с неустоимото Милде145 1.6 ТС '97 ех.
145 1.9 JTD '00
307 CC 2.0 '04
Comment
-
Ти кое от този член не разбираш?
Чл. 25. На лицата, извършващи дейност по чл. 5, се забранява:
1. при осъществяването на дейността да въвеждат и използват методи или средства, които излагат на опасност живота и здравето на други лица или уронват честта и достойнството на гражданите
---------- Post added at 18:51 ---------- Previous post was at 18:49 ----------
Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщениеЗа пореден път се убеждавам, че вечер нема кво да правиш явно и, че си много тъпо парче.
Кво го боли Тошко за частната охранителна дейност ?! Той иска да има контрол върху оборудването си в обекта, който стопанисва, в частност и върху действията на клиентите си. Тука варианта за видеоконтрол е само един - ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ се казва. Тука нема намеса на външни охранителни фирми свиньо. Контрола си го прави той със технически средства за наблюдение. И тука, свиньо вече влиза в сила закона за защита на лични данни ... щото обекта се ползва .. как да кажа ... с комерсиална цел. А м/увпрочем и двата закона са толкова зле, и толкова дупки има, че не е истина."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Колега, сега виждам темата.
Обади ми се и ми дай адрес!
ще ти изпратя два-три чувала тоалетна хартия.
Може и с аромат по твой избор.
Ще я аринем и тогава, може би ще се оправи.
Явно е от децата, дето с кеф са крали тоалетната харти от кенефа на влака.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеСтига се карахте бре
Пуснах темата , защото самата ситуация колкото е и проста , толкова е и деликатна . На дамата и приготвих едно руло , МИЛДЕ , 3 кинта 4 броя ... егати книгата .
Развиха '' началните страници '' и наронках над тях обилно с прашец от изолационна вата '' isover '' . Сетих се , че имам 2 ролки останали ми от тавана в фитнесаКойто е слагал такава вата , знае колко е готино
Та ... в Събота ако се появи , ще я почерпя с неустоимото МилдеAlfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеТи кое от този член не разбираш?
Чл. 25. На лицата, извършващи дейност по чл. 5, се забранява:
---------- Post added at 18:51 ---------- Previous post was at 18:49 ----------
Ще разгледаме и този вариант, но сега гледам етажна собственост.Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Comment
Comment