Известие

Collapse
No announcement yet.

Новото Мазерати Куатропорте

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
    хахахаха евала. От центъра на София...как звучи само. Кажи си направо, че си на жълтите павета и няма кво да обясняваш. Тва сигурно е мн престижно, ама я кажи ся парадираш ли с адресната си регистрация или просто загатваш, че ваште са били доносници и членове и са се уредили с апетитен имот...
    Леле леле тука се казва едно, обиди, после се променят мнения...страшно стана. Пускам СОТ-а и се заключвам.

Цирк!

Човек на 50 с кола за 2050 ми се фука с тва кви хора с какви пари познава...леш...
    Ами ако ми прочетеш мненията, ще разбереш дали са били доносници.Всичките ми роднини са антикомунисти.
    А баща ми беше доста умен, за разлика от твоя явно.Вклчен е в изданието, кой кой за 1998, твоя там ли е?!
    Колата ми ми струваше 12 да те осведомя, га я взех.
    Ако трябва да се фукам взимам някоя от 5 те коли на брато....той си пада по немските и донякъде японските, последната му е едно субаро, дизеляк, пууу гадост, аз по бензина /той по дизела е/.
    Та ще ти се фукам, защото не можеш да ми стъпиш на малкия пръст нито по пари, нито по образование, нито по интелект.Пусни си сота и прочети нещо по умно, белким ти влезе нещо в чукундура, както се изразяват в някои области на нашето малко отчество.
    Last edited by fred; d.m.y г., 19:52.
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

• Ти нещо изпусна нервичките...

Само като те чета се чудя ти Люба Кулезич ли си или Маргарита Михнева...
      Last edited by ShoxXx; d.m.y г., 19:55.
      www.facebook.com/workshox

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
        Шокси не с бутонките по глезените бате, успокой топката.
        Ма то нали знаеш, каквото си може човек, това прави

---------- Post added at 23:54 ---------- Previous post was at 23:53 ----------

Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
        Ти нещо изпусна нервичките...
        Не ако ги изпусна, ще се види разликата, споко.По твоята логика в тая тема ти не си ги спирал.Виж си мненията.
        Но както ти писах по горе ми е омръзнало всеки цървул да си дава мнението и то от позицията на дядо Господ.Говори по умерено, за да ти се отговаря по същия начин.Просто и ясно.
        Last edited by fred; d.m.y г., 19:56.
        sigpic

Comment

• Начи аз съм на 50, карам кола за 4800, женен съм за жена доцент, ся си направете извода какви хора познавам.Еми не познавам селяни, под идеалния център не падам.
          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
            Начи аз съм на 50, карам кола за 4800, женен съм за жена доцент, ся си направете извода какви хора познавам.Еми не познавам селяни, под идеалния център не падам.
            Ми ела у нащо село да се запознаем бре, живея в панелка даже...

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
              Начи аз съм на 50, карам кола за 4800, женен съм за жена доцент, ся си направете извода какви хора познавам.Еми не познавам селяни, под идеалния център не падам.
              Бе Митак, забравих да ти кажа, че днес май е втора серия на филма за Рейгън по ТВ 1, гледай го

---------- Post added at 23:59 ---------- Previous post was at 23:58 ----------

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
              Ма и аз съм в панелка сега, тоя в центъра е под наем на един от провинцията-те много обичат да живеят по центъра
              sigpic

Comment

• А със снега как е по София, че сряда ще се търкаляме с едни летни седемнайски натам...?

Comment

• Чичи караш кош и колкото и да не го вярваш, колкото и да кичиш ще си остане кош!

За някои други неща също съм сигурен: живея на по-централно място, имам повече пари от теб, близките са ми по-богати и доста по-реализирали се и такива сърдити чичовци като теб ми зареждат батериите...

И аз нямам нищо против по-възрастните от мен хора. Просто е смешно някой на тази възраст да се хвали във форум с приятелите и роднините си!

Снег има много. Не е за летни гуми особено ако си с бмв или мерц.
                  Last edited by ShoxXx; d.m.y г., 20:05.

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                    Бе Митак, забравих да ти кажа, че днес май е втора серия на филма за Рейгън по ТВ 1, гледай го

---------- Post added at 23:59 ---------- Previous post was at 23:58 ----------

Ма и аз съм в панелка сега, тоя в центъра е под наем на един от провинцията-те много обичат да живеят по центъра
                    Не съм гледал 1 серия.

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                    То като гледам още малко вашто село ще се върже с нашто село.

Comment

Чичи караш кош и колкото и да не го вярваш, колкото и да кичиш ще си остане кош!

За някои други неща също съм сигурен: живея на по-централно място, имам повече пари от теб, близките са ми по-богати и доста по-реализирали се и такива сърдити чичовци като теб ми зареждат батериите...

И аз нямам нищо против по-възрастните от мен хора. Просто е смешно някой на тази възраст да се хвали във форум с приятелите и роднините си!

Снег има много. Не е за летни гуми особено ако си с бмв или мерц.
                      Ти говориш за пари, просто ти казвам, че парите не си ми проблем.Отделно целият ми стаж е във финансовата система и съм виждал и работил с хора, дето ти си ги чувал насън само.Не ми знаеш нито доходите, нито имотите.Какво карам си е моя работа, не съм от твоето село, да паркирам мерцедес под колибата си, за да се фукам.Тая черта е за ниско образованите комплексари, като теб.Правилно си отбелязал, че в каквото и да се качиш, ще си останеш на принципа "на свинче-звънче"
                      Айде наслука, че нещо си ми кисел, купи си немски кош белким мирясаш па и жените може да те харесат...

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                      Не съм гледал 1 серия.

То като гледам още малко вашто село ще се върже с нашто село.
                      Вчера беше, доста инетерсно, свърши до момента,когато го избраха за президент.Филмът е от поредицата на ББС
                      Last edited by fred; d.m.y г., 20:15.
                      sigpic

Comment

• Радвам се, че стабилизира кръвното...

И не знам как е на село, я си немам село...

Ма и комплаксар ли излезнах? За тва, че ти парадираш с нещо, от което аз имам повече комплексар ли ме прави???

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение

Вчера беше, доста инетерсно, свърши до момента,когато го избраха за президент.Филмът е от поредицата на ББС
                          Наблягам на Дискавъритата, по ми е интересно,следя една поредица на Морган Фрииман,и да гледам и да не гледам какво мога да променя.

Comment

Радвам се, че стабилизира кръвното...

И не знам как е на село, я си немам село...

Ма и комплаксар ли излезнах? За тва, че ти парадираш с нещо, от което аз имам повече комплексар ли ме прави???
                            А, то ми е стабилно принципно. А "комплаксар" не знам какво е, нали си грамотен?Май ти си качил кръвното нещо, я жулни една водка да ти падне.
                            Комплексар ако е - това ти е поведението в цялата тема -непрекъснато определяш кой какъв бил-това ти е проблема.А ако беше чел нещо повече, щеше да знаеш, че комплексите не се лекуват с пари, даже напротив.И в момента пак ми обясняваш колко си имал..., ха ха.Нито можеш да ми се похвалиш с образование, нито с имоти, нито с възпитание или отношение към хората-само кисело подрънкване и ръсене на клишета.
                            Та да спазя поговорката - в рядко лайно камък не хвърляй, да не те опръска ще спра до тук.Може да не се абиш да ми пишеш, достатъчно време отделих на такова нещо, като теб.
                            Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                            Наблягам на Дискавъритата, по ми е интересно,следя една поредица на Морган Фрииман,и да гледам и да не гледам какво мога да променя.
                            Е каквото сабя покаже сега Аз да ти кажа.
                            Last edited by fred; d.m.y г., 20:26.
                            sigpic

Comment

• Пак ще повторя, че и немско си имам и лесно правя директно сравнение с италианското.

Иначе жените най-мн се кефят на мотори, ма го продадох, догодина нов ще взема. Комплексарщина...

Що се отнася до темата за Мазератито, аз не видях нещо по темата да си написал...явно само се фукаш с близките си, не си компетентен да напишеш нещо по темата...

Comment

Пак ще повторя, че и немско си имам и лесно правя директно сравнение с италианското.

Иначе жените най-мн се кефят на мотори, ма го продадох, догодина нов ще взема. Комплексарщина...

Що се отнася до темата за Мазератито, аз не видях нещо по темата да си написал...явно само се фукаш с близките си, не си компетентен да напишеш нещо по темата...
                                Фукам се, щото имам с какво.
                                ПП-да ти имам "компетенцията"
                                sigpic

Comment

Working...
                                X