Известие

Collapse
No announcement yet.

Новото Мазерати Куатропорте

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от bager
    ....
    Аз съм виновен, съжалявам за което
    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
      Е, хайде тази тема да я прескочим леко, искаш ли
      Нали уж коментирамехе колите - нека личностите останат на заден план!
      Кики, спора тръгна от това, че някой искал да си купува Брера, а други почнахте да казвате колко по-хубави коли имало на тази цена. Не е нужно да казвате неща които са ясни, естествено, че една немска лимузина бизнес клас, натъпкана с екстри е по хубава от среден клас италиански седан. Тук обаче изобщо не става дума за това, още повече, че лично аз, а и много други като мен купуват коли не за да се женят за тях, днес Брера, догодина Ауди, и така... ако ми стиска...
      Ай, че кафето ми истина...

Comment

• Както по-рано казах Тикото е най-правилното решение. Нямаш горни/долни носачи, нямаш климатик (има и Тикота с климатик, ама да не сме луди да се преебаваме и да ни е хладно ), нямаш ксенони, нямаш лети джанти, нямаш Airbag...а бе няма кво да се счупи, а ако се счупи, купуваш второ Тико за донор за 200лв и имаш всичко!

Докич нали коментирахме, че с Брерата брака е вечен...така че тая година Брера...догодина...Брера...догодина...Брера...дого дина Брера и Ауди...
        Last edited by ShoxXx; d.m.y г., 10:36.
        www.facebook.com/workshox

Comment

• Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
          Както по-рано казах Тикото е най-правилното решение. Нямаш горни/долни носачи, нямаш климатик (има и Тикота с климатик, ама да не сме луди да се преебаваме и да ни е хладно ), нямаш ксенони, нямаш лети джанти, нямаш Airbag...а бе няма кво да се счупи, а ако се счупи, купуваш второ Тико за донор за 200лв и имаш всичко!

Докич нали коментирахме, че с Брерата брака е вечен...така че тая година Брера...догодина...Брера...догодина...Брера...дого дина Брера и Ауди...
          А бе така ми казваха навремето за 156-цата и GTV-то.

Comment

• Ето Доко, как сам си отгаваряш на въпроса, защо още не съм си купил 7-ца
            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
              Ето Доко, как сам си отгаваряш на въпроса, защо още не съм си купил 7-ца
              Кой от всичките отговори?

Comment

• Аз от италианските коли по-трудни за продаване на съм имал...

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                  Кой от всичките отговори?
                  Авто-женитбите
                  sigpic

Comment

• А бе има ли Мото-женитби, че чувам от приятели, че по-непродаваемо от Кавазакито няма...

Comment

• Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
                      А бе има ли Мото-женитби, че чувам от приятели, че по-непродаваемо от Кавазакито няма...
                      А бе тя цената е такава, че заминава по-бързо от Сузуки, при нас се напълни с Кавазакита...

Comment

• Някой спомена, че за него била важна безопастността на колата (на краш тест). Защо тогава си взе Алфа, като групата 147/156/GT се представя потресаващо зле, даже и пред първата дачия логан?

Comment

• Ето няколко снимки да поогледате "грозното" и "сдухано" Мазерати, дето, видиш ли, Мустанг Шелби има повече коне от него, па струва на една трета...
                          Subaru Legacy 3.0R
                          Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD 140+bhp
                          sigpic

Comment

• Започнахте да се пегръщате, накрая ША са цунИтИЕ.

---------- Post added at 09:43 ---------- Previous post was at 09:42 ----------

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                            Аз съм виновен, съжалявам за което
                            Не си придавай излишна и несъществуваща тежест.

Не ми е трудно да си те представя да товариш с тикви бмв 7 по жапанки и анцуГ хадибас.
                            "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                            К.М.

Comment

• Добре, ти си воновен!
                              За анцуга, естествено - грешиш.
                              Обичам печена тиква с мляко

Аз си купих Алфа, щото е евтина и не мога да си продам другата (вече) евтина кола, за да си купя една премиум лимузина

Никой не казва, че новото 'Мазерати' е грозно, просто старото е по-красиво

Аз мое ли да питам, собственика на 'Куатропорте'-то на ИТАЛФЕСТ тази година с шофьор ли дойде, че не го видях?
                              А костюма сигурно му беше в задния джоб?
                              Не го е срам..... такава лимузина и.... мани, мани....

П.П.
                              Стигат ли му 30'000лв. годишно за поддръжка?
                              Last edited by Kuku; d.m.y г., 12:17.
                              sigpic

Comment

• Вземете си Лексус и забравяте за 20 000 лв за поддръжка

Момчета, кажете, може ли такива простотии да обсъждате?
                                Lexus IS200

Comment

Working...
                                X