Известие

Collapse
No announcement yet.

Новото Мазерати Куатропорте

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ма ние искаме момчето от Приус, дето харчи 3.5 да го сложим у кола, дето харчи 23.5
    www.facebook.com/workshox

Comment

• Бооооооожеееее, Брера.....
      Луди 'Ора
      sigpic

Comment

• Така ми се иска да напиша нещо за различен от италианския производител, но рискувам да върнем темата пак във втори клас.

Kuku кво се подиграваш бе? На теб не ти ли се кара Опел с 6 фара и ни един от тях не е за дневни светлини

PS И халогените - 8!

Comment

• Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
          Ма ние искаме момчето от Приус, дето харчи 3.5 да го сложим у кола, дето харчи 23.5
          Тва не му е проблем, раХода му минава по здравна каса.
          Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
          Бооооооожеееее, Брера.....
          Луди 'Ора
          Че кво и е на Брерата, то даже и аз взех да се заглеждам, ми те по 6-7х евра... За тези пари можеш немски кош да вземеш, никаква индивидуалност...

Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
          Така ми се иска да напиша нещо за различен от италианския производител, но рискувам да върнем темата пак във втори клас.

Kuku кво се подиграваш бе? На теб не ти ли се кара Опел с 6 фара и ни един от тях не е за дневни светлини

PS И халогените - 8!
          Шокси напиши бре, но да е в рамките на 6-7-8х евро, примерно. Ще се радвам ако науча, че съм пропуснал "тънкия" пазарен момент.
          Last edited by Доко; d.m.y г., 16:09.

Comment

• http://www.autoscout24.bg/Details.as...96354300000000

Двоен вървеж и двоен фън спрямо Брерата. Верно масовка си е, ама ко да прайш... Мое да е грозно, ама поне не е скучно като го караш.

Иначе немско за тия пари и тая година няма нищо интересно.

Comment

• Добре Доки, съвсем сериозно ти пиша, че предпочитам 'А8 4.2' за 18'000лв., пред 'Брера' за 18'000лв.
              Пък ти както искаш.... и твоя приятел също
              Верно, скука си е, ама все пак предпочитам!
              sigpic

Comment

• Алооооо бегай с тва Ауди. Аз предпочитам 6 156-ци за тия пари и секи ден ще съм с различна!

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                  Добре Доки, съвсем сериозно ти пиша, че предпочитам 'А8 4.2' за 18'000лв., пред 'Брера' за 18'000лв.
                  Пък ти както искаш.... и твоя приятел също
                  Верно, скука си е, ама все пак предпочитам!
                  И Кики мислиш ли, че от 740-ка е по различна тая А8-а, на всичко отгоре 25-годишните младежи я определят като бизнес-пенсионерската кола. А такова Ауди съм карал от 2005 до 2007, само, че и с масажи на 4-те седалки с keyless go.
                  И тази обява е лъжлива, ментак, ала-бала, като на синята Брера бе Кики, на това му липсва keyless go, и ако се загледам много други работи, като масажи на седалки, от зад няма никакви екстри и т.н...., а пише, че е full, аман от пръчки.
                  Ама кво ли ги разбираме ние от село...?

п.с Смяна на ремъци, филтри и масла, малко под 3000лв.
                  Да не ти говоря, че със сигурност ще има гръмнали датчици на нивомата, ако няма ще гръмнат... и амортисьoрите са колкото едно GT,
                  малиии сега се подсещам каква лудница беше, а Аудито си беше магазинско....пластмасова лайсна на задна врата - 270 лв, една мома излезна с нея....
                  Last edited by Доко; d.m.y г., 16:55.

Comment

• Пак сравнявате круши с ябълки, Брера може да я сравнявате с това http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=1fsooy
                    sigpic
                    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Е няма как да го сравняваме с това, тъй като това се появява в края на 90-те на бял свят...

Comment

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                        Пак сравнявате круши с ябълки, Брера може да я сравнявате с това http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=1fsooy
                        По тази логика защо да не я сравним и с това:
                        http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=1fsuzv

Брерата все пак има активни задни седалки и не малък багажник.
                        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                        К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                          По тази логика защо да не я сравним и с това:
                          http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=1fsuzv

Брерата все пак има активни задни седалки и не малък багажник.
                          Тия не се научиха да правят интериори и това си е. Ръчката е като от на дядо джугана...

Comment

• Момченца не се хвърляйте на бизнес класа, ако нямате фабрика, еле пък да е на 10 години. Такава кола се купува за пристиж от магазина, и трябва яко дупе, абсурдо е сравнението с Алфа, тук е S-klass, 7-серия... Италианците нямат представител в този сегмент, все още.

В диапазона до 20000лв, какво друго четириместно, двуврато, модерно, дизайнерско, извратено, и екзотично возило след 2006 ще предложите? Няма бе батки, мислите ли, че от Бургас нямаме достъп до mobile-тата, и autoscout...
                            Last edited by Доко; d.m.y г., 17:05.

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                              Момченца не се хвърляйте на бизнес класа, ако нямате фабрика, еле пък да е на 10 години. Такава кола се купува за пристиж от магазина, и трябва яко дупе, абсурдо е сравнението с Алфа, тук е S-klass, 7-серия... Италианците нямат представител в този сегмент, все още.
                              Ако визираш А8 те подкрепям с две ръце.
                              "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                              К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                                Ако визираш А8 те подкрепям с две ръце.
                                Ами визирам бизнес класа, а случайно с А8 имам богат опит.

Comment

Working...
                                X